Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37927) Sanki válasza Victoryus94 (#37926) üzenetére


Sanki
addikt

Igazából az árukeresőt én személy szerint csak akkor használom, ha már meg van a kiszemelt és megnézem, hogy hol mennyibe kerül. Addig nem szeretem használni.
Akkor egyértelmű, hogy csak használt játszik.
A kérdésem arra irányult a minőséggel kapcsolatban, hogy, ha van egy x-y átfogású objektív, de veszek egy x-y+60 értékkel rendelkezőt, akkor a második objektív ugyanolyan képeket készít e az első objektív tartományában. Vagy pedig érdemes mind a kettőt megtartani.
A dupla kit az azt jelentené, hogy egyszerre két obi van nálam és mindig azt rakom fel, amelyik éppen kellhet?
Most úgy érzem, hogy igazából akkor nem is érdemes venni olyan gépet, ami úgymond 'általános'. Tudom, mindenre egyik gép sem lesz képes, ennyiért főleg, ezért is mondtam volna le a nagy zoom-ról és próbáltam volna 3x körüli zoomot.
Ha lenne használtan 65-70k körül egy fz200 akkor ugyanennyiért lenne jobb képet adó dslr/milc kombó (nyilván pl a zoom nem lenne akkora)?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.