Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86568) Domonkos válasza dqdb (#86510) üzenetére


Domonkos
Ármester

Hat nem tudom. Esetleg ha minden fn-retegen levo funkcio a bal kez alatt van, akkor ott jo helyen lehet, kulonben szerintem nagyon tavol van. Mi lenne egy jobbkezes felhasznalonak az alternativaja?

Ha most kellene ilyen 60% koruli billencset hasznaljak, akkor tuti, hogy a capslock helyere raknam az fn-t, az egyik oldalon (bal) a shift-et es a control-t megcserelnem, de ezeket is csak akkor ha a spacefn valamiert nem jatszhat. Annyira jol adja magat, hogy az fn egy olyan pozicioba keruljon, ami az alap keztartas alatt van - az alap keztartasbol pedig a space a legkezenfekvobb, mert azt nyomvatartva a tobbi ujjal 30+ billentyut nagyon-nagyon konnyu elerni. Es ugye a konnyen elerheto funkciok szamat lehet novelni a huvelykujjak alatti fn-ek szamanak novelesevel, vagy kompozicioval vagy egyeb trukkokkel. Nem kell a billentyuzet szelere szamuzni a gyakran hasznalt billentyuket :N - gondolok itt a control, enter, backspace stb.-re is.

Most hogy nalam 4 fn es a 4 modosito billentyu is a huvelykujjak alatt vannak, kiosztassal ennyire meg nem voltam megelegedve. :K

Gender of electrical connectors is defined by the pins.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.