Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luks
kezdő
válasz Domonkos #68024 üzenetére
Én kényszerből vagyok mazochista. Nem értem miért kell felcserélni az y/z-t. Viszont értem, hogy az ékezek miatt egy kín a speciális karakterek használata, a nagy enter, a kis shift, az altgr használat. Nem jó, nagyon nem az.
#68025 Mephike
Glorious Wooden Keyboard Wrist Rest. Fából van. Súlyából adódian nem tömörfa. Bár árából fakadóan akár az is lehetett volna. Kidolgozása szerencsére igényes (itthon három darab fordult meg eddig, mindhárom esetén előfordult egy apró horpadás a felületén). Felülete kezelt, szóval könnyű tisztán tartani. Az anyag maga kemény, de használata közben ez nem ad okot kényelmetlenségre. Sőt, nagyon kényelmes, meg sem fordult a fejemben másik. Vannak a puha változatok, ami jellemzően valamilyen anyagból vannak kívül és belül. Idővel kifekszed, beleizzadsz, megkopik és guszta lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Politika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Házimozi belépő szinten
- Lexus, Toyota topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs