Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67490) Molydeus válasza [Prolixus] (#67479) üzenetére


Molydeus
őstag

Jó kérdés. Volt róla korábban szó a topikban, de a GMMK TKL-ben gyárilag raktak egy vékony szivacs lapot, úgyhogy én nem kerestem tovább.

A pulsarhoz jár hangtompító filc a plate és a PCB közé, ez mondjuk elég baráti. Egy estém ráment, mire kifaragtam az összes csavarnak, távtartónak, pozicionálónak a helyét az aliról rendelt filcen. A GMMK-n ilyenekből több, mint 30 van, ha jól emlékszem.

A magyar keycap set keresés unikornis vadászat. :( A glorious legnagyobb erénye, hogy kapható, a többi korábbi versenyző - a ahogy a tapasztalt forumtársak el szokták regélni - eltűnt a kínálatból és/vagy baromi drága.
Féléve ez volt az egyik indok, amikor a CK550 mellé megvettem az 530-at innen a HA-ról (a TKL méret kipróbálása mellett), így most van két készletem a legtöbbet használt kupakból. Más kérdés, hogy amióta PBT-t használok a GMMK-n, nem szívesen váltanék vissza ABS-re.

Azt viszont nézd meg, hogy a Corsair alsó sorában ugyanolyan méretű kupakok vannak-e, mint amik a Glorioushoz vagy a CK-hoz vannak. A Strafe RGB-hez pl. nem lenne jó, azon a Win és Menu 1U szélesnek tűnik, de lehet, hogy az első genesek nem ilyenek, erről hirtelen nem találtam képet.

M.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.