Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Ma érkezett meg egy LG 42LB730V tv és kaptam hozzá egy nfc matricát. Mit lehet kezdeni vele?!
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Mall.hu tegnap rendeltem, ma itt volt ingyen szállítással
Euronics-től rendeltem én is múlt hétfőn, de tegnap reggel közölték, hogy nem tudnak szállítani. Persze nem maguktól, hanem email írtam nekik. A válasz emailt nem másolnám be ide... Ott soha többet semmit, vicc az a cég! Mit kaptam kárpótlásként?? Ingyen szállítást! Szánalmasak...Andris_2: köszi!
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Tapasztalataim az LG 42LB730V 3D tv-vel egy nap után. Úgy írom, hogy korábban csak Samsungom volt (5db), de a 42-es méretben nem gyárt, azért lett LG.
Pozitív:
- Nagyon szép design, olyan lakás dísze feeling. Nagyon impozáns ez a szinte keret nélküli design
- Gyönyörű tiszta kép, jó és stabil wifi, könnyű beállítás az első lépésekben
- Ránézésre jó minőségű és könnyű összeszerelni a talpat, nem dől semerre, stabil az egész
- Két távirányító, ami itt előny, de majd a hátránynál is felírom
- 3D film (Avatar) első próbálkozásra simán ment külső HDD-ről
- Tetszik a passzív 3D, semmi hátrányát nem látom az aktívhoz képestNegatív:
- WEB OS nekem lassú, indulás után nem is elérhető, kell egy kis idő mire összeszedi magát, de utána használható
- A sarkokban megjelennek a kis fekete bevilágítási foltok, nem észrevehető de ott vannak
- Nehézkés mindent egy távirányítóval csinálni, sokszor gyorsabb, ha a butábbat használom
- A FAV gombra nem jön elő a csatorna lista, hanem ugrik egyet a következő kedvencre. Elő lehet hozni a kedvencek "A" listát, de több menün keresztül. A másik meg, hogy kikapcsolás után nem jegyzi meg, hogy a kedvenceken volt a csatorna lista
- Kicsit magasan vannak az USB-k, így a külső HDD zsinórja nem ér le rendesen a bútorra (persze tudom kell egy hosszabbító)Az értékelésem 10/9 pont, teljesen megérte a vásárlása.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Valaki használ Soundbart? A meglévő Samsung házimozival nem akar megszólalni HDMI kábellel a tv optikai meg nincs a házimozin. (pl. külső HDD-ről filmnézés közben). Ezért gondolkozok egy ilyen csodán.
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Webos-es 730-al, hogy lehet a kedvenceket kiiratni, ha megnyomom a fav gombot? Csak átugrik a köv kedvencre!
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Köszi a válaszokat, megnézem ezt a programot!
-
h1mpi
félisten
Mall.hu is ajánlott másnapra itt volt a tv.
-
h1mpi
félisten
válasz petya2012 #47881 üzenetére
Igen, elektronikus számlát adnak. Ez divat lett most.
Amúgy nálam a Euronics és testévboltjai illetve az edigital kilőtte magát egy életre. Ilyen akció dömpingnél derül ki, mennyire fontos a vevő a cégeknek. Mindkettő leszerepelt.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Az Euronics-ot és barátcégeit hanyagolja mindenki. Káosz, ami ott van!
Konkrétan a black friday/családi hétvége alatt ott rendeltem, de mivel nem tudtak szállítani---->nem akarnak szerintem, buktam 4-5K-t. A másik bolt (mall.hu) másnapra szállította, ingyen futárral.Ja és hülyének nézik a vevőt és kárpótlásként egy ingyen szállítást tudtak adni, amikor amúgy is ingyenes volt... GG!
Amúgy csak -10%-ot szerettem volna egy másik tv árából, de kiröhögtek gyakorlatilag. Gondolkoztam, hogy feljelentem ezt a tróger céget, mert visszaigazolás esetén teljesíteniük kell, de energia hiányában nem foglalkoztam velük.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ha boltok:
Számtech cuccok+egyéb: 220volt, iPon, Aqua, MM és most újoncként a mall.hu és az emag. Ezek gyorsak voltak nem kérdeztek csak szállították a megrendelt cuccot.
220Voltnál rendeltem 2 db elírt árú GTX980-at, persze nem szállították, de adtak bármelyik két termékre -10% kedvezményt. Ez korrekt.
-
h1mpi
félisten
Kb. egy hete vettem egy LG 42LB730V tv-t, ami tökéletes, de rájöttünk itthon, hogy inkább az LG 47LB731V
kellene, mert 3D alatt "kicsi" a képernyő mérete, jobb lenne egy nagyobb. Szerintetek, ha jelzem a mall.hu-nak rá lehet fizetni a másikra vagy 14 napos elállással engedik csak?Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Aki mkv BD.3D filmet játszik le HDD-ről, annak is van mindig egy alsó és felső fekete szegély? Azt gondoltam, hogy, ha már full hd 3D, akkor teljes képernyős lesz.
-
h1mpi
félisten
Letöltöttem az LG remote appot. Ez mellé tök felesleges a Magic távirányító. Ugyanazt tudja csak ingyen van
-
h1mpi
félisten
Ezt nem fogjátok elhinni
Visszavittem a Mall.hu-nak az LG42LB730-at, hogy kicsit, szeretném egy nagyobbra cserélni. Közben megrendeltem a 47LB731-et. Ma jött sms, hogy mehet érte. Visszavittem a "régit" és az eladó úgy vette vissza a tv-t, hogy ki se bontotta a csomagolásból csak megkérdezte benne van-e minden?!
Majd ráfizettem 35K-t és elhoztam a 47-est. Ilyet még nem láttamAki a 730 (ezüst) és a 731 (barna) között gondolkozik vegye, amelyik van, mert én percekig kerestem a barna színt
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz TaylorPro #48386 üzenetére
Nekem tegnap megjött a 47 731V és ugyanolyan szuper, mint a 42 730V volt. Eddig nem csalódtam az LG-ben.
Megnéztünk egy 3D filmet és sokkal jobb a 47-esen. Nem engedem többet lebeszélni magam arról, amit tudtam eddig is Nők...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Jött ma szoftver frissítés és megjavult a Jpdo (be) karakter
-
h1mpi
félisten
Az miért van, hogy ha külső hdd-ről játszok le Blueray filmet, akkor a felbontáshoz nem 1920x1080p-t ír, hanem kisebbet? A minőséggel így elsőre nincs gondom és nem 3D!
A tv LG47LB731-es.
-
h1mpi
félisten
Melyik az a legegyszerűbb progi, amivel a PC-ről a tv-re tudok egy filmet wifin átküldeni? 731v a tv. Köszi
-
h1mpi
félisten
Valaki tud egy linket, ahonnan nem 14 óra alatt (lg.com) jön le a smartshare progi?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Valaki segítene, hogy a Smartshare->beállításoknál a C: meghajtóról miért nem tudom levenni a megosztást?sikerült, mellé kattingattam és egyszer csak lejött a négyzet
Én csak egy mappát szeretnék megosztani az E: meghajtón, erre minden képet meg videót megoszt, ami a user mappában van...[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Az utolsó sw frissítés óta (731 széria) a magic távirányítónál észrevettem, ha görgővel szeretnék csatornát váltani van, hogy nem sikerül egyet (bár kiírja a csatorna nevét, de nem vált át) csak akkor, ha előre hátra mozgatom a görgőt. Valaki találkozott ilyennel?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest