Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkr
őstag
pcplanet, digitalko - én ezek alá inkább nem mennék a helyedben (pár ezerrel drágábbak), főleg kerülném a vöröskő kft-féle helyeket
ha visszaolvasol le volt már írva párszor, hogy az LG gari érvényes, bárhol veszed, ha tutira akarsz menni akkor edigital, mediamarkt, ipon, expert stb. (bár a digitalko is hivatalosnak írja)
-
kew
senior tag
"Szavatosságnál és jótállásnál ugyan azokat az igényeket lehet érvényesíteni (javítás, csere, árleszállítás, elállás a szerződéstől), az eltérés abban van, hogy kit terhel a bizonyítási kötelezettség.
A jótállás kedvezőbb a fogyasztó számára a szavatosságnál, mert a jótállási idő alatt nem neki kell bizonyítania, hogy vétlen a meghibásodásban, hanem a kereskedőnek. Míg szavatosságnál megfordul a bizonyítási teher." -
*H*
aktív tag
Ezt megtalálod az oldalon az információknál:
"A termékeket a hivatalos, magyarországi márka képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk! A termékekhez NEM saját, úgynevezett "bolti garanciát" mellékelünk, a garanciális szervizelés a gyári garancialevéllel közvetlenül a gyártók magyarországi szervizhálózataiban történik."
A Samsung 1 évet pedig előbb leírtam miért annyi.
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
dWan
tag
Nem szóltam, én néztem be. A doboz oldalára volt ragasztva, teljesen beleolvadt a környezetbe Be is regisztráltam a terméket.
Egy Lb730V-ről van szó. Lehetséges úgy összekötni pc-vel hogy a médiatartalmakat lássam, úgy mintha külső meghajtót/pendrive-ot csatlakoztattam volna. Mondtátok, hogy elég HDMI-vel csatlakoztatni, de így nem az igazi. 3D-be pl nem tudok beletekerni normálisan, és egyszerre magic remote-al meg wireless billentyűzettel nem akarok bohóckodni. Szval valamilyen megoldás van erre?
-
lenko
aktív tag
Nem értem miért jó "olcsó" webáruházaktól rendelni, mert a végén mégsem lesz az, kivéve ha nem lesz baja 2évig a tv-nek.
BestByte-ban megrendeltem csütörtökön egy 39LB650v-t , szombaton már mehettem is érte.
130k-volt, nem a legolcsóbb az tény, de viszonylag közel van a bolt, 2 nap alatt beszerezték, magyar garis. Ennyi.
Az a 10-15k nem ér annyit, hogy akkor most megjön, vagy mégsem, akkor gari levél miért nincs magyar, stb.
Viszont ezt ti tudjátok....Az embereknek fáj az igazság!
-
TRob1
veterán
Wifin keresztül nem mindegy hol a gép a tv vagy a "wifi" (router)? Az a lényege hogy vezeték nélkül csatlakozol a hálózathoz. Annyira meg csak erős a jel hogy elérjen a tv-ig. Amúgy ha kábellel összejött, akkor azért az stabilabb mint a wifi.
A gépen nem húztad ki a netet hogy bedugd a tv-hez csatlakozó kábelt? Vagy hogy kapja a jelet?Mondjuk szerintem a kábel is a router-től kellene, nem a gépből. De ez már tényleg hálózat téma hogy miért nincs neted.¤ R'n'R ¤
-
petya2012
őstag
-
OldMike
őstag
Lehet hogy Te tudod mit csinálsz, de nekem egy kicsit furcsa, legalábbis a leírás.
Van egy PC-d ami kapja a netet, gondolom egy routerből, de lehet hogy tévedek. Ha routered van, akkor annak egy másik kimenetét kell a tévével összekötni. Így vannak azonos hálózaton, akkor lesz a PC-n is és a tévén is internet kapcsolat, és működik a tartalom megosztás is a PC és a tévé között.
(lehet hogy van olyan megoldás is, amikor egy PC képes routerként is működni, de én ilyennel még nem találkoztam)
42LM660S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest