Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pukikaz
csendes tag
Amikor a 14 napos elállás van gondolom nem gond ha ki van bontva?
Mindent vissza kell csomagolni és mehet vissza?
Kit terhel a visszaküldés, hogy működik ez? -
smatti
csendes tag
Jelenleg 04.04.17-es fw van a tévén, ezzel vásároltam egy hete. Érdemes frissíteni?
Nagy gondom semmivel sincs, csak a prémium tartalmakkal (Fuso, Videa) mindenre előfizetést kér, én azt hittem, a tv-vel automatikusan kapom ezeket is…Én már ébredtem fel az MR kattogására, mikor asszony netezett este
42LA660S, Galaxy S5
-
wocsok
tag
válasz LucasGrant #40056 üzenetére
2nd TV-re, amivel tudom nézni a TV adást okostelefonon...
-
polgi803
őstag
Na megrendeltem a Tv-t.LG 47LB671V. Már csak a futárt kell várnom.Ha már beüzemelték,akkor megírom milyen az én szememben a tv.Köszönöm mindenkinek,aki tanácsokkal látott el!
-
polgi803
őstag
Csak egy gyors off kérdés.Házimozi tekintetében kell valamire figyelni,ha veszek a tv-hét?Optikai hang kell legyen,ennyit tudok.Illetve van-e kifejezetten ajánlott...
[ Szerkesztve ]
-
limpfred
csendes tag
válasz LucasGrant #40049 üzenetére
köszönöm hogy írtál és a segítséged. akkor ebböl lb671v lesz
-
porkesz
csendes tag
Sziasztok!
Volna megint egy gondom...
Adott egy lg42lb561-es készülék! egy 160 gb-os winyot tettem rá!
(mellékesen ha esetleg más is járt így: elötte egy lg47la660-oson volt a winyo és sehogy nem látta sem xp sem win7 sem win8.1, miután levettem erröl a készülékröl,CSAK egy particionáló vitt bele újra életet:EaseUS Partition Master 10.0!! ntfsre formázva)
Visszatérve ez a winyo ntfsre formázva látta a 561-es, fel is vesz vele, viszont miután befejezte a felvételt, a megfelelö menüben nem játsza le mivel pl. a rec001 mappa egész egyszerüen üres, nincs benne semmi.
MI lehet a gond mit kell beállítani????
Másrészt viszont jó hír hogy a tv nem kodolja le (ez a 2014-es nem webos-es modell), tehát erre az eszközre lehet felvinni külsö tartalmakat....(hátha esetleg valakit érdekel)!!!
Várom az ötleteket!!
üdvApple iMac 27" Retina 5K Display Intel Core i5-4690 3,5 GHz.24Gb RAM--iPhone X_64GB-Apple--Watch Series _5--Ipad Pro 11 hüvelykes grey 64_GB wi-fi only--Apple TV 4k 64_GB
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Véleményetekre, tanácsotokra vagyok kíváncsi. Tv készülékemet cserélném le a közeljövőben, a két eladást vezető márkák egyikére, LG, 3D-s készülékre. Milyent érdemes megvenni, amelyek idei, új modellek? Képátló minimum 42-47 col, smart nem fontos. Köszönöm.
-
smatti
csendes tag
na, ezt a bejegyzést a tv-n és mr-en kattogtam be és még a szakállam se nőtt ki de hogy az mr hány kattintást bír ki...
a fuso-n végre sikerült zenét és olvasni valót elindítani ingyen, videót még nem, de dolgozom rajta.
Frissítsek 04.04.17-ről? Nektek mi változott tőle?42LA660S, Galaxy S5
-
Lacinavi
tag
válasz porkesz #40069 üzenetére
Hát én úgy tudom, hogy amire felvesz a tv saját felvételt azt te nem tudod szg. en nézegetni mert nem látja a gép, mivel egyedi particiót valami linuxos klónt alkalmaz és a tv memóriája tartalmazza a file adatokat. Ezek utána semmivel csak azzal a tv-vel tudod megnézni amivel felvetted, minden más nem lát rajt semmit.
-
porkesz
csendes tag
válasz Lacinavi #40072 üzenetére
Okok ezt értem. De a tv nem, az a tv, amin felvettem. Tehát a saját felvételét nrm játsza le. A saját mappájában nem találok semmit!!!!!
Az más hogy ezt már rá tudom kötni a számítógépre,((És a felvett tartalom mellé be tudok tenni bármit mellé!!....))az ok hogy a windows nem játsza le, ezzel nincs is baj!!!!
valaki??Apple iMac 27" Retina 5K Display Intel Core i5-4690 3,5 GHz.24Gb RAM--iPhone X_64GB-Apple--Watch Series _5--Ipad Pro 11 hüvelykes grey 64_GB wi-fi only--Apple TV 4k 64_GB
-
vass17
tag
válasz JokerMaffia #40070 üzenetére
Én is hasonló cipőben vagyok. Nézegettem az idei LG-ket és igazából csak annyit találtam, hogy talán fejlesztettek valamit a böngészőn (kit érdekel egy TV-n..) és talán a menürendszeren, de jelentősebb változást nem találtam a tavalyi modellekhez képest. Sőt a tavalyi modellek 2.1 hangrendszerrel (nem olvastam mondjuk túl sok jót a sub-ról, de inkább legyen, anélkül nagyon sovány a mostani tv-k mélytartománya) korrekt áron megvehetők. Ha az ideieket nézem, akkor hasonló árszinten csak 2.0, esetleg a kicsit drágábbak között van ismét sub. Mivel lényeges különbség nincs, árban kedvezőbbek a tavalyiak (LA620, LA660, LA690) és nem utolsósorban nekem az új LB szériának nagyon nem tetszik a talpa sem, szerintem egyértelmű a választás ameddig még van a tavalyiakból. Most rendelek egy 691-et, mert úgy veszem észre, hogy ugyan még kaphatóak, de csökken a kínálat az LA szériából.
[ Szerkesztve ]
-
-
JokerMaffia
tag
válasz vass17 #40074 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Megtekintettem a (LA620, LA660, LA690) típusokat, tetszetősek, leginkább a LA620S árban megfizethetőek, élőben szemügyre veszem. Összességében teljesítményéről, amiket tud, tudnak arról véleményetek, gondolok itt 3D mozizásra. Előnye, hátránya a készülékeknek?
-
rocket
nagyúr
Tudja-e valaki az LG tv akciojaban ahol 47" felett 500GB-os kulso HDD-t adnak, hogy USB2 (XD7U) vagy USB3 (XD7S) verzio?
Gondolom mivel nem verik nagy dobra a pontos tipust igy az USB2, dehat sose tudni, lehet csak nem forditottak eleg figyelmet a reklamra
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Danika256
aktív tag
-
Watt25
veterán
válasz porkesz #40069 üzenetére
Particionáláshoz nem kell programot letölteni. Sajátgép-en jobbgomb / Kezelés / Lemezkezelő
Viszont szívesen venném, ha ezt elolvasnád és kiegészítenéd a WebOS-es tévékkel kapcsolatos új dolgokkal, tapasztalatokkal. Köszi!Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
abubaka
csendes tag
Sziasztok!
A Tv-mhez kaptam egy NFC matricát.De sehol semmit nem írnak róla.Pontosan,hogy és mire lehet használni?
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék hogy 55LA691S tévémhez XBOX360 v. PS3 at vegyek???
Ti melyiket ajánljátok??? -
porkesz
csendes tag
-
dunc
nagyúr
Melyik média szervert használjátok (pc-router-tv vezetékes)
-
bankjob
tag
Ennek örülök.
Viszont azt nem tudom még, hogy az LA660S és az LA690S között mi a különbség, mert a kettő között kb.: 20.000Ft eltérés van és a választás ezért jutott inkább az LA660S-re, mert olcsóbb, de ha nagy előrelépés lenne az LG LA690S-el akkor lehetséges, hogy azt választanám!?
-
bankjob
tag
válasz Real Ghoost #40099 üzenetére
Akkor nekem nem ér annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest