Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz huncutka1029 #40950 üzenetére
Samu F7-nél már van,erre gondoltam,egy LG ben sincs?Nahát..
-
StSanya
senior tag
válasz superg #40948 üzenetére
+1
3. ponthoz annyi kiegészítés, hogy nem érdeke a gyártóknak, hogy ne nézzük a reklámokat, sajnos.
Anno 1998 - 1999 körül vettem az első VHS videómat, egy nem éppen olcsó, felsőbb kategóriás Panasonic-ot. Amúgy a mai napig működik. Egyik képessége a VPS illetve a PDC amikkel tökéletesen megtudná oldani a reklám mentes felvételt, ám Magyarországon egyik TV adó sem sugározta a szükséges jeleket. S szépen el is sorvadtak ezek a technológiák.
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
Watt25
veterán
Én meg csak annyit füznék hozzá, hogy nem szeretem az olyan kifejezéseket (és az ilyen kérdésekre igennel válaszolást), hogy tud-e a tévé kikapcsolt állapotban is rögzíteni? Ha valami ki van kapcsolva, az nem működik. Ez evidenes.
Viszont, ha beprogramozzuk a felvételt, akkor a tévé az adott időpontban bekapcsol, csak éppen a megjelenítő panelt és a hangszórót nem aktiválja. De minden más szempontból a tévé működik. Részletkérdés, de engem idegesít, ha valaki erre a kérdéssel egy sima igennel válaszol. (Meg persze a kérdés felvetése is rossz, de mindegy...)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Szulita28
senior tag
válasz superg #40948 üzenetére
megoldás:kézileg be lehet állítani mettől meddig vegyen fel.reklámot is felveszi
Hát igen, de szvsz pont ez lenne a logika a digitális világban, h küldjön már egy kib@szott jelet a szolgáltató az indításkor és a vége főcímnél, h ne kézzel kelljen állítgatni az időzítést (meg a lejátszásokkor az elején tekergetni az amúgy feleslegesen felvett előzményeket - a közbenső reklámok még rendben is lennének). Gondolom, több pénzért okosabb technikát is lehetne kapni.
A lényeg, h felvesz standby módban is (így megfelel, Watt25? )
Köszi mindenkinek a válaszokat![ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Szulita28
senior tag
válasz huncutka1029 #40950 üzenetére
Tehát akkor meg kell várni, h elinduljon, és utána már el lehet kapcsolni? No, ezt kipróbálom este, köszi
Ja, forrásra, de nem csatornára ?[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Szulita28
senior tag
válasz Watt25 #40956 üzenetére
Nem érdeke mi? Én az ütemezett felvétel pontos kezdéséről és leállításáról írtam, amit. A reklámokat megértem.
-
Szulita28
senior tag
válasz Watt25 #40959 üzenetére
Ez szerintem már a nagyon súlyos összeesküvés-elméletek kategóriájába tartozik, de ha így gondolod, a te dolgod
Mondjuk, ha igazad van, akkor az nagyon konkrét - bocs, de nincs rá jobb szó - kib@szás a felhasználóval. Attól, h elszúrja nekem a felvétel elejét és végét, nem fogok több reklámot megnézni; sőt, mivel felmegy az agyvizem, még a filmben lévőket sem fogom kivárni, hanem tekerem ész nélkül[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz Szulita28 #40960 üzenetére
Én kifejezetten nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de az tény, hogy valóban volt már rég ilyen technológia, és legalább is itt Magyarországon nem használták mégsem.
Sok mögöttes dolgot én nem képzelek be e mögé. Csak annyit, hogy a szolgáltató részéről ez valamilyen szinten plusz költség/munka, amely ő szerinte nagyon minimális pluszt ad a szolgáltatáshoz, ezért nem foglalkozik vele.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
szente
addikt
Köszi a válaszokat!
Watt25: Lehet, hogy rosszul tettem fel a kèrdèst, de szerintem mindenki èrtette miről van szó.
-
karicsek
aktív tag
válasz huncutka1029 #40936 üzenetére
Szia.
Nálam is ugyanezek az értékek voltak gyárilag.
Áttettem Németországra és azáltal újrahangolás kellett neki.
Aztán a menüben az opcióknál megjelent a hbbtv beállítás.
Azt, hogy ezeknél a csatornáknál van-e dvr, azt nem tudom, nem próbáltam.
Arra viszont figyelni kell, hogy, ha van elmentett csatorna listád (magyarországi)
azt ne tölts vissza rá, mert megint Magyarországra rakja vissza, és kezdheted elölről.
Meg kell csinálni így is a listát és utána már azt, vissza lehet tölteni. -
Shingen
addikt
Sziasztok!
Miért lehet az vettem egy ilyen hdd
[link]
és egy ilyen rack-be tettem be:
[link]Rádugom a gépre érzékeli az asztalon, hogy usb eszköz csatlakozva, de a saját gépben nem látja a vinyot, nem tudom megformázni.
Ha meg resetelem a gépet nem indul a windows, ha a rack be van kapcsolva.A rack usb 3, de usb 2 a pc portja de ez nem lehet gond.
Tv-hez vettem háttértárnak.
Mi lehet a baj?
Help風林火山
-
Danika256
aktív tag
válasz Shingen #40964 üzenetére
Nekem is volt ilyen, gondolom Win7-ed van. Az a baj, hogy nem tud neki betűt adni, hogy melyik meghajtó legyen, így kezelni sem tudja, formázni stb.
http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/change-add-remove-drive-letter#1TC=windows-7
Manuálisan kell majd beállítanod, és utána működni fog rendesen.!
-
taknyí
senior tag
válasz #16729600 #40945 üzenetére
Akkor miért van az, hogy nézek egy plazmat (tesómnál) és olyan érzésem van a színek tekintetében ugyanazon filmnél -vagy tv adasoknal- mintha 80-as évek beli videofelvételt néznék (fakó)? Az LG ips meg ragyog? Lóvé meg volt, nem az döntött...
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
salapp
addikt
válasz taknyí #40967 üzenetére
Valószínűleg az elmúlt 10 évben túlhúzott beállítású lcd monitorokat (és tuneres lcd-ket) néztél, amik után a természeteshez közelebb álló képi világ már idegennek hat.
Mint amikor egy agyonszűrőzött Miami helyszínelők után nézel egy Bron-t.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
taknyí
senior tag
válasz salapp #40968 üzenetére
Lg ips 234 kalibrálva, LG 47LA660s szintén, nem hinném, hogy túl lenne húzva... kinek a pap kinek a papné a szívó dízel is fasza volt anno... , meg a trapézfarmer. Bocs hogy azonos méretben tudják + a 3d-t meg a smartot és képileg is ,megállják a helyüket...
-
törölt tag
válasz taknyí #40967 üzenetére
Nem "egy" akármilyen plazmát kell nézni, hanem egy minőségit.Azért mondtam,hogy Panasonic VT/ST sorozat és nem a junoszty plazmára gondoltam Nekem is LCD-m van,mert a felhasználási területemhez ez áll közelebb ( pc monitorként használom 90%-ban ) Egy LCD soha ,de soha nem fog tudni versenyezni mozgásmegjelenítésben, feketében, színvilágban egy plazmával. ( pláne az LM-LA-LB sorozat belépőszintű tagjai,amivel itt a felhasználók 99%-a rendelkezik ) Az OLED az más tészta,de most nem arról volt szó.
[ Szerkesztve ]
-
Danika256
aktív tag
válasz #16729600 #40971 üzenetére
Mert mi a nem belépő szintű?? Megjelenítési minőségben pl LA620-691, de még a felett is, ugyanaz, mivel a kijelző is ugyanaz az IPS.. Tehát képminőségben, színvilágban mindegy..
Az hogy vannak + extra funkciók a drágábbakban, attól még a kép az ugyanaz lesz.
A plazma képminősége tényleg jóval jobb még, nem tagadom, mert láttam én is nem is egyet, de akinek normális, hosszútávon használható 3D-s megjelenítés kell és nem akarja a gatyáját is ráfizetni a villanyra, nem kérdés, hogy mit kell választania!Ha majd megfizethetőek lesznek az Oled LCD-k, akkor majd végkép leáldozik a plazmának.
-
salapp
addikt
válasz Danika256 #40973 üzenetére
Szerintem se különbözik nagyon másban az azonos panellel szerelt LG tévék képe, mint hogy mennyire tudnak szappanoperásítani.
A plazma meg máris halott, bedarálta a sokkal agresszívabb marketing gépezet.
Reméljük, az LG csak fehér alpixelekkel operáló Oled-megoldása tényleg jó lesz.Az LG 55lb650v viszont gyönyörü készülék, teljesen belesimul térbeálló állványon is a környezetébe. Szóval azért jók ezek az LG ledesek is. Nappal kell nézni, jó vilagosban és akkor sokkal jobbnak hat a képi világa, mint este nagyon "monitoros".
[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
törölt tag
válasz taknyí #40976 üzenetére
Én mindkét kategóriába beletartozom, ha elolvasod az adatlapomat A Panasonic plazmák képminősége meg fényévekkel jobb, mint az általad birtokolt és elfogultan becézgetett belépőkategóriás tucat Tescós LG-é ,ezt most vagy beismeri valaki, vagy sem, nekem végül is tökmindegy Árban meg fél milkától - milkáig tartanak a minőségi Plazmák.No offense.
-
taknyí
senior tag
válasz #16729600 #40977 üzenetére
"Árban meg fél milkától - milkáig tartanak a minőségi Plazmák.No offense."
Szerintem egy harmadik kategóriába tartozol, nem részletezem. Még jó, hogy nem egy autós fórumban vagyunk, hogy tudnád alázni a Skoda Superb-et egy Ferrari-hoz hasonlítva.... Közben dobálózhatnál a millákkal és mindenki csodálna milyen okos vagy. Remélem a többiek is azt gondoljak rólad amit én. Nem akarlak megsérteni, de ne ócsárold mások lehetőségeit. Szerintem neked máshol kellene a képességeidet kamatoztatni mondjuk egy jólmegmondomnagyotmondokbármiáron fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz taknyí #40978 üzenetére
Nézd Te kérdezted melyik kategóriába tartozom,soha nem vertem még itt a mellemet a 4K-s TV mel,meg semmi mással. A véleményed a Te dolgod,nem különösebben érdekel,ellenben nekem is megvan a véleményem azokról akik rendelkeznek egy rózsaszínű vizipisztollyal és beakarják bizonyítani a világnak és kardoskodnak mellette, hogy egy sokkal jobb tank ellen ,mint egy RPG És igen, a minőségnek ára van,ez egy ilyen kávéház,Te kezdted az összehasonlítást,hogy a plazmáknak 80 évekbeli, fekete - fehér hangalámondásos képük van akinek nincs rá lehetősége az nem állítson fel sorrendeket én se tettem volna..
[ Szerkesztve ]
-
taknyí
senior tag
válasz #16729600 #40979 üzenetére
...szánalmas... olvasd vissza mit írtam és ne költs hozzá a kényed kedved szerint... kár hogy a lényeget nem vetted le gondolkozz kicsit... Tudod van amit nem lehet megvenni pénzzel, de gondolom már tapasztaltad. Öröm olvasni, ahogy írsz arra még költhetnél...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz taknyí #40981 üzenetére
Először is ne személyeskedj.Másodszor is ezt írtad :
" Akkor miért van az, hogy nézek egy plazmat (tesómnál) és olyan érzésem van a színek tekintetében ugyanazon filmnél -vagy tv adasoknal- mintha 80-as évek beli videofelvételt néznék (fakó)? Az LG ips meg ragyog? Lóvé meg volt, nem az döntött..."
Ebből a butaságból különösen kiemelném ezt a kitételt : " Lóvé meg volt, nem az döntött.."
Szóval nézz magadba ki kezdte itt a nagyzolást, ( ezzel a Győzike - Mónika Show színvonalú megjegyzéssel ) -
taknyí
senior tag
válasz #16729600 #40982 üzenetére
Ez szerintem egyáltalán nem azt jelenti amire, ahogy te reagáltál. Te személyeskedtél az irományaid során, gondoltam én is vehetem a bátorságot, ha te megtetted, tescos, rózsaszín pisztoly megjegyzések. A lóvé annyi volt amennyi, pontosan 200k erre az akcióra, azért vehettem volna plazmát is természetesen az olcsó kávéház választékából. Nem úgy értettem, hogy sz@rtig van zseton. Látom egysíkúan értelmezed.
[ Szerkesztve ]
-
Warter
addikt
Szerintem ezt toljátok privátba, senki sem kiváncsi rá.
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Laptopot hogy kell csatlakoztatni a tv-hez hogy működjön is? játékra akarom használni most...úgy értem mi a menete? Most vettem HDMI kábelt...
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz #16729600 #40971 üzenetére
Gyaaa, nem semmi vagy.
Kihozhattam volna a 4k ívelt Samsungot, az LG Lm 660S-t váltotta volna, és nem nagyon értem miről beszélsz.annyi különbseg nincs közte egyáltalán...
Annyira nem fikáznám, h belépő szintű Tescos lg..
Szállj le tényleg a földre...[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz taknyí #40983 üzenetére
visszatérhetnél a témához.
Egy LG LED LCD topicban, nem vagyunk kíváncsiak a plazmamániádra, sem arra, hogy troll háborút indíts, és szétoffold a topicot.
Van aki a fogyasztást, és a dinamikus színeket helyezi előtérbe, és fizet többet egy lcd paneles megjelenítőért, mint hogy ugyanennyiért egy sokkal gyengébb képességű plazmát vegyen, ami beég, fakul, kicsi a fényereje.
Ennyi és nem több.LCD is van 600K-ért, és egy megbízható, 3D plazmát sem kapsz meg 350K alatt.
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
polgi803
őstag
Wifin keresztül is lehet csatlakoztatni?HDMI nélkül?
-
taknyí
senior tag
válasz huncutka1029 #40991 üzenetére
te meg olvasd végig, mert ha nem teszed olyanba állsz bele aki nem érdemli meg, hisz nem én trollkodtam a plazmaimádattal, hanem szunya1... Ja és ismered a szerkesztő gombot (5 percig lehet módosítani, egybe szerkeszteni stb.), vagy hsz számra hajtasz?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zjunior #40988 üzenetére
Én néztem a Sky Deutschland nál focimeccs közvetítést 4K ban. Eszméletlen nagy a különbség és szinte lemászik a kép a panelről.Megvan a Netflixes House of cards sorozat legutóbbi évada szintén 4K ban az is megdöbbentően szép.( egyéb már kapható 4K-s filmekről nem is beszélve ) Amúgy nem értem a felháborodást, nekem is van LA 660-os TV-m,szeretem, elégedett vagyok vele, de nem hibátlan darab.A hibáit és a képminőségét LG tulajként próbálom reálisan értékelni és nem homokba dugni a fejemet.Ha valakit ez zavar,elnézést kérek érte.
(#40993) taknyí Gratulálok, most sikerült belekötnöd a fórum egyik legsegítőkészebb,legnormálisabb tagjába.
Hidd el nem gyűjt hsz eket,nagyon sok embernek segített már,ha bármilyen gondja is akadt Azt meg leírom még 1X,nekem nincs plazma TV-m, de elismerem reálisan az erényeit és nem állítom,hogy 80 as évekbeli fakó massza a képük.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz huncutka1029 #40991 üzenetére
Hagyjátok már ezt a dinamikus baromságot, meg színvilág különbséget. A mai LCD-k 90%-a színhelyesre kalibrálható, semmi előnye a plazmatechnek ebből a szempontból. Az, hogy valaki égbe tolt fényerővel dinamikus színekkel, kontraszttal használja, legyen a saját baja.
-
DamonJay
csendes tag
Sziasztok,
lenne egy olyan problémám, hogy ugyanazon szobában van 1 LG Monitor TV (M2380D) és 1 LG LA660-as TV és mivel ugyanaz a távirányító passzol mindkét készülékhez mikor mondjuk egyiket kikapcsolom a másik bekapcsol és baromira tud idegesíteni. Van rá valami ésszerű megoldás, hogy ne reagáljon mondjuk a monitor tv a távirányítóra? nem szeretnék megválni tőle, mert nagyon jól elvagyok vele. Előre is köszi. -
Zsmester89
őstag
A mostani tvm vásárlásakor én is nézegettem egy szép 60' plazmát. Gyönyörű színek, hatalmas kijelzőn, aminek a fényereje eléggé sötét volt, de nagyon jó áron. Filóztam rajta, de a passzív 3D, erős fényerő, újabb technika javára vettem led lcd-t. Most, h le szeretném cserélni, már nem kérdés, hogy maradok lcdnél, mert a támogatás és maga a plazma üzletág is kifutó dolog (pana, Samu..).
Úgy vélem, h mindegyiknek megvannak az előnyei és a hátrányai, ezt el kell fogadni.Aki még nem foglalt állást, az mit gondol, melyik a jobb? 55LA660S vagy 55lb650v? Az 55lb671v-t drágállja már a párom, így (50-70el) olcsóbbak közűl nézek, remélve, h a kép minőségben nincs látványos különbség (smart része nem érdekes).
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
huncutka1029
addikt
válasz DamonJay #40996 üzenetére
Alpári, de ragassz celluxxal egy kartonlapot a monitor vevője elé.
vagy rendezds át úgy a szobát, hogy a két készülék ne azonos irányba nézzen.Nálunk egy távirányítós led világítás csinál ilyet, ami rejtett fényként van a gyerkőc szobájában.
Ha halkítasz a tv-n ki, ha hangosítasz be kapcsol.
Csatornaváltásra peig színt vált.
Tettem egy billenő kapcsolót a világítás tápjához, hogy ki tudjuk kapcsolni.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz Zsmester89 #40997 üzenetére
pedig inkább a smart részben vannak lényegi különbségek.
ekkora méretben már mindegyik tipus backlite ledes, akkor is ha kisebb méretben esetleg EDGE ledes a MODELL.
Az LB teljesen eltérő sw-t kapott mint a tavalyi, vagy azelőtti modellek.
Én biztosan az újabbat venném, és letiltanám az SW frissítést, mert elég sokszor félre sikerül a ferde szemű mérnököknek.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Zsmester89
őstag
válasz huncutka1029 #40999 üzenetére
Köszi, akkor marad az lb széria viszont lehet ha kibírok 1 hónapot tv nélkül (24' monitorra váltva), akkor az 55lb671v-t is beszerezhetném anya meg csak figyelhet majd...
Az igazi kérdés már ez, hogy +50e megér a 671 (tudom, a 650 az alsó kategóriás) vagy sem a 650el szemben?
A panel is más, vagy csak smart dolgok?[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- Társasjáték topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik