Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon27
senior tag
lm620s : szoftverfrissítés aktuális verzió 04.10.37 de elérhető egy új verzió 04.20.23 de nem tudom frissíteni 30 perc után 0% és újraindul a TV ... megnéztem de még mindig a régi verzió van fent ...
most akkor ez a verzió kimarad ? remélem a következő már működni fog ... (kulcsról lehet frissíteni ? )
-
Nofear19
tag
Sziasztok
Nekem a 04.20.23-as van fent de nem látok változást.
Valaki tudja mit javítottak ki ezzel a verzióval?LG 42 LM 640S
-
péter28
tag
Sziasztok!Nálam mára eltűnt a deezer a prémiumból.Van valaki akinél szintén nincs?
-
mr.tamasbiro
őstag
Ezt a TV-t venném meg LG 32CS460 de van egy Toshiba 32AV934 ami fehér és egyedi megjelenése van.
Ha kivesszük a fehér színt akkor melyik jobb?
Kiírt filmeket néznék meg egy DVD lejátszó-felvevővel ha nem éppen laptopról.Melyik viszi a filmet külső winyoról?Set-Top Boxot is össze kell kötnöm a Tv-vel ami a DVD-n keresztül menne át a Tv-be. -
Jim Beam
csendes tag
Sziasztok,
valós 100Hz-es tv-t szeretnék. E fórum mellett több másikat is végigböngésztem és találtam az elmúlt fél évből pro és konra véleményeket egyaránt az LS570S-es modellt illetően. E mellett gondolom nem feltétlen mérvadó, de az MM-ben külön ki is emelik, hogy valós 100Hz.
Azt szeretném kérdezni kiderült-e már végérvényesen (pl.: teszt alapján), hogy a fenti modell valós 100Hz-s-e?
Amennyiben ez a modell nem 100Hz-s akkor melyiket ajánlanátok helyette?Kösz a segítséget!
-
-
laccy88
senior tag
mi az a "PR" funkció amit tv nézés közben a q.menüben ki be tudok kapcsolni? csak az lm3450-hez nem tudtak normális kézikönyvet adni, ami leírja pontosan mi micsoda? de persze letölteni se lehet különbet
-
ForWhhy
csendes tag
Üdv, van ez a Sfree DLNA MediaServer ([link]), na most itt bejön egy csomó sorozat, divx film, és hd film, mind netről streamelhető, és az a problémám, hogy vannak szinkronos HD filmek és két nyelv érhető el a filmeknél, angol és magyar, és valamiért nem tudom kiválasztani a magyar hangsávót.
SMTV
-
HarryDEC
tag
válasz laccy88 #19200 üzenetére
A sima 2D -s BR filmeket szokták többen átpakolni mkv konténerbe. A filmet és a hangot (ami nekik kell) érintetlenül hagyják. Nem tudom, hogy 3D esetén lehetséges-e (ezért írtam: "nem értek hozzá"). Kérdésedet lehet, hogy inkább itt kellene feltenni. Régebben volt itt egy konvertálós topik, de nem találom.
Én továbbra sem tudok a tv lejátszójával m2ts file -okat lejátszani. Usb portra dugva a hordozható vinyómat, nem látja a file -t, media szerverrel a számítógépről megosztva látja, de nem játssza le.Korán keltem, hol az arany?
-
Indiant
addikt
válasz kmarci25 #19261 üzenetére
Nem az a lényeg. Hanem ,hogy hatalmas feature-ként bevezették és pár napon belül eltűnik a tv-ről.
De engem igazából az zavar, hogy ma nem frissítettük a fw-t és mégis változott a tv menüje.
Viszont, ha így remote tudnak matatni az összes tv-n, akkor ezentúl nem is lesz fw frissítés.[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
nekem megjelent a fuso és az eurosport,viszont a deeser megmaradt..és természetesen még nem lett sw frissitve..azért tényleg érdekes hogy kerültek oda?
GO Gunners!!!
-
BrTH
tag
válasz spkkill #19249 üzenetére
Nekem meg ezt írtak vissza, de megnézem amit te küldtél:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük telefonos megkeresését!
Emlékeztetőül kérdése az volt, hogy hogyan lehet az analóg csatornaszámokat átnevezni?
Jelenleg az analóg csatornák átnevezésére az LG tévék menüjéban nincs lehetőség.Csak a digitális előfizetéshez tartozó csatornák neveit lehet átnevezni az alábbi módon:
Home/Beállítások/Beállítás/Programhely rendezés almenüpontban. A művelethez nem kell a csatornák újrarendezését elvégezni.
Létre kell hozni egy Kedvencek mappát és a kiválasztott kedvenc csatornákat belehelyezni.By BrTH
-
Kolorista
csendes tag
-
huncutka1029
addikt
válasz Kolorista #19270 üzenetére
Oh ja, korábban, én is rosszul írtam az LW-ken szintén ez a menet.
Csak nálam nincs analóg behangolva, így nem tuddtam lecsekkolni.
Még anno mikor megvettem az első LW 5500-ast akkor volt 1-2 hétig analóg, de az felejtős.
LG ÜSZ amúgy sem túl jó, itt a fórumon hamarabb, és pontosabb infókat kapok mint tőlük.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
Ez így van.
De lehet, hogy van olyan tartalom is, ami csak akkor elérhető, ha bejelentkezel a premium apps-ba.
Frissítés utzán akkor sem lép be automatikusan, ha egyébként be van jelölve az automatikus bejelentkezés.
Én már jártam ígya női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
CoRt3z
tag
Sziasztok,
tudom, visszatérő téma, de engem eléggé zavar és visszakeresve nem találtam megoldást rá.
A problémám az, hogy mikor gyors jelenetek vannak, akkor eléggé zavaró utánhúzást produkál a TV. FUSO-n indítottam egy DIGI-s foci összeállítást, és a labda olyan volt mint az üstökös, rendesen csóvát húzott maga után...Van erre valakinek megoldása? (Plexen keresztül is ugyanez a helyzet.)
Esetleg ha vennék egy médialejátszót, akkor javulna a helyzet?
Egyébként 42LM660S a tévé, és próbáltam már minden beállítást kikapcsolni, de akkor sem javult a helyzet. (TM kikapcsolása után talán jobb volt, de akkor viszont nagyon darabos volt a kép)
Előre is köszi a választ. -
zolda
tag
válasz Indiant #19260 üzenetére
Sziasztok!
Tényleg érdekesen működnek ezek a Prémium alkalmazások... frissítés előtt üres ikonként jelentek meg az új app-ok (fuso, eurosprot, deezer), majd fuso-ra rányomva kínálta fel nekem a szoftver frissítést. Ezt követően viszont csak a fuso és az eurosport lett látható a premium listában... mivel a listázott prémium alkalmazások száma nem változott (16 db), vminek el kellett "tűnnie". Nálam így járt a Google Maps (ami néha jól jött) és még vmi (?). Deezer persze sehol... pontosabban csak akkor látszik, ha Egyéb régióra állítom a Smart rendszert. Így van Deezer, Gmaps is, de nincs pl. fuso... vicces. Próbáltam betenni a Saját alkalmazások közé a Maps-et, de a régió visszaállításnál elfelejtette...
Más is ilyeneket tapasztalt? Erre várható vmi megoldás, vagy "mindent" azért ne akarjunk?
üdv
zolda -
snooze
veterán
nálam frissités elött a ddezer a smart world-be van,a fuso meg az eurosport meg a prémiumba..
prémium tartalma: origo,hbo go,index,skype,startlap,videa,filmbox,fuso,youtube,eurosport,mtv videotár,facebook,dailymotion,picasa,iconcerts,port.hu,accu weather,museum.vtuner,aupeo..
az mitöl van,ha az lg smart world-nál és a game world-nál azt irja,hogy a szerver kapcsolatot bontott..404..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
stomi76
tag
Sziasztok!
47 es tévémhez beruháztam egy ilyen fali konzolra:
A tartóhoz adtak egy raklap csavart és távtartót, de azt nem írták le mikor melyiket kell használni.
A tv leírásában is csak annyit találtam, hogy 4db M6-os csavarral kell felfogatni. Az lenne a kérdésem, hogy milyen hosszúságú csavart kell használni (12 v 35 mm hosszú), illetve távtartót mikor kell alkalmazni??
-
spkkill
tag
-
panses
aktív tag
Akinek gondja van a Prémiummal, az nyomjon má' egy prémium inicializálást valahol a főmenü környékén!
HarryDEC: Nevezd át simán az m2ts-t Mkv-ra...
"Az élet nem habostorta elvtársak"
-
Hege1234
addikt
köszönöm a válaszokat !
-
coolmpi
aktív tag
válasz ForWhhy #19264 üzenetére
Én plex médiáról nézek filmet, és sajnos ugyanez a helyzet... Hiába van az avi-n v. az mkv-n több hangsáv, nem enged választani.
Ami viszont érdekes, hogy ugyanaz a videó USB-ről tökéletesen lejátszható, tehát ott lehet hangsávot váltani.
Komolyan nem értem LG ügyfélszolgált válasza: "Lehet hogy a következő frissítéssel jó lesz"
Kb. 2 hónapja még jó volt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest