Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
válasz jansky1 #29100 üzenetére
Összefoglalóban van irva
Regisztrálsz vipnek, elvileg már vásárlás sem kell hozzá, vagy max 1, és utána már lehet gyüjtögetni a pontokat (készletnél irják, hogy mennyi jár utána), vannak dupla pontos időszakok, és van amikor adott készletekrw jár dupla pont, ajándékok is akadnak, most pl 24.5 k starwara felett jár a mini endor a force friday miatt, és 7végén is lesznek akciós sw-ok. (Majd ezekkel ma bővítem az összefoglalót).
A pontjaidat pedig a reward centerbe tudod beváltani vagy vásárlós kuponokra, vagy más ajándékokra 😉
Ps. De lehet a fészbukon már 32ért is bele lehet futni vmelyik legos csoportban, körbe kell nézni 😉
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
törölt tag
válasz jansky1 #29100 üzenetére
Ha nem is ismersz megbízható eladót, akkor kerüld jofogast/ebayt.
Ha bármilyen Legot keresel akkor google.com:
21309 lego árezzel valszeg elvisz a lego.arukereso.hu oldalra és ott lesznek felsorolva boltok az árakkal. Vagy amit LÁZ is irt. Fb csoportot keress fel, hátha vmi épp árul ilyet.
-
xedos
addikt
Elkészültem a MACK kamion 42078 B modelljével a kukás autóval.
Szerintem ötletes, sok-sok mozgatás megoldva - jól is néz ki- csak furcsa, hogy elől emeli a kukát. Döbbenet, hogy mennyi alkatrész megmaradt a kamionból. Részletes: ablaktörlő, kipuffogó, légszürő részek sok-sok alkatrészből összerakva. Gondolkozom, hogy átépíteni egy európai jellegűre + motorizálni. -
nagyúr
-
jansky1
senior tag
Jofogast, fb csoportot, fb marketplacet átnéztem, ezeket a köröket megfutottam. Ezek után jöttem hozzátok. Összegezve maradok a lego storenál úgy tűnik. Időzítésen gondolkodom csak, karácsonyra kéne. Lehet, hogy ki kéne rá várni valami akciót, csak abból meg könnyen lehet, hogy inkább drágul, vagy elfogy a készlet. Onnantól meg nő a másodkézben lévők ára, vagy azok is elfogynak .
Jeeez.. -
Pocee
senior tag
Sziasztok!
A magyarországi lego gyár látogatható?
Ha igen,időszakos,állandó,vagy hogy működik?Mr.Brightside
-
Megéri megnézni a csabai Kockanapokat? Frozen, nem voltál véletlen?
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
-
zsuha
aktív tag
Eljött nálunk a duplo vásárlás ideje :)
Az alkalmanként akciós tesco és régión kívül van ajánlott beszerzési forrás?
Használtan mennyire ajánlott venni?
+ ha esetleg gondolkodik vki nagyobb pakk eladáson, meghallgatom szívesen :) -
nagyúr
-
lm83
őstag
Mi már jönnénk ki (egyik majdnem hét másik mindjárt négy éves), de még nem lehetett elpakolni. Kisebb még sokszor előveszi, aztán akkor játszik vele a nagyobb is.
Hogy tanácsot is adjak, sparban szoktam még fél és negyed áron venni
Most van ez a teherautó markoló olyan 3-3500 körül azt hiszem a sparban illtve ez a jurassic parkos szett 5 körül a sparban, de intersparban volt 3500ra is leárazva, üzletenként eltérő.
Ne higgy a kiírt áraknak ha drágábbak, mindig árleolvasóJa, ha kislány van, nekem egyik sem az, akkor tárgytalan
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
válasz Fr0z3n #29114 üzenetére
Azt leszámítva, hogy sokan voltak, nekem tetszett. Nem is gojdoltam, hogy ekkora a Bugatti, meg a régi csőrös kamion.
Kár, hogy a Tecnic saokban minden egymás hegyén hátán volt, szegény Mack nem érvényesült. Na ez is szép nagy
Szerk.:nem bírok telefonról képet feltölteni valamiért[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
-
Fr0z3n
őstag
válasz UberMutant #29127 üzenetére
Moc, amit a miniből lehet csinálni. Csak nem zöld hanem fehér
-
LudiDOK
csendes tag
Sziasztok!!
Elkészültem a soron következő második variációmmal a 42099-es készletből. Két délután alatt készült el. A készlet nagy kerekei eléggé beszűkítik a lehetőségeket de azért még van pár ötletem.
Ezen modell egy traktor lett összkerékhajtással és első kerék kormányzással. Amennyire csak tudtam a lehető leggyorsabbra vettem az áttételezést de még így is alul maradt az előző variációmhoz képest.
Nem sok funkciója van. Egyedül a hátsó "csomagtartó" nyitható a gyors elemcsere miatt.
Remélem elnyeri tetszéseteket.
VIDEÓ:
[link]UI:
Továbbra sem vagyok kibékülve a csili-vili gyári vezérlőszoftverrel. Az Sbrick - Brickcontroller páros sajnos még mindig sokkal jobb (Ezúton is köszi a magyar srácoknak!!!).
Addig nem igazán lesz számomra elfogadható amíg csak az előírt motorral és beállítással fog menni. Viszont a gyári modellhez tökéletes. Mint moc-olo számomra felejtős. -
kbalage2
aktív tag
válasz LudiDOK #29129 üzenetére
Nagyon jó lett, látszik mennyi mindent ki lehet hozni egy relatíve limitált elemszámú készletből is
Ami a szoftvert illeti, a Control+ app csak a gyári készletek vezérlésére készült, nem is lesz benne semmi egyéb lehetőség. A Powered Up appban van a szabad programozó-vezérlő rész, egyelőre egy kontrol felülettel (2 slider 3 gomb). Ez lesz kibővitve a Technic hub illetve motorok támogatásával és remélhetőleg plusz és/vagy szabadon variálható felülettel. A jelenlegi infok szerint nov/dec várható a frissítés, persze elsőre tuti nem lesz benne minden ami a MOcoláshoz kell de legalább valami előrelépés...
Addig is ott a BrickController2 ami mellé már nem is nagyon kell a gyári app[ Szerkesztve ]
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
bozig
tag
Tegnap lőttem a kecskeméti Auchan-ban versenyjachtot 6k-ért, még volt pár darab, ha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
-
Volkov
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy van valami tuti tippetek régi elemek felújítására?
Sajnos elég sok kocka rágott (kiskoromban csak foggal tudtam szétszedni ) és mivel 80-as évekből való szettekről van szó, nem minden kapható hozzá. (emberi áron)
Saját kútfőből eddig jutottam:
Illetve:
Sima autópolír paszta.
A sima tetejű elemeket pedig a legfinomabb köröm reszelővel megreszeltem picit, majd polír paszta.
Íme:
Szóval a kérdésem, hogy vannak-e ennél jobb és beváltabb módszerek?
Köszönöm!:)
-
-
b12gege
csendes tag
válasz Victoryus #29134 üzenetére
Ajánlom a Kockásembert.
-
thesound
addikt
Az új batman készlet 3306 darabos lesz. Megjelenés november, az 1989-es film lesz az alapja.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
hulp01
senior tag
válasz turikoczka #29140 üzenetére
vadi új
-
thesound
addikt
válasz turikoczka #29140 üzenetére
Ami novemberben jön. Csak a két minifiget láttam a neten, a készletet jól őrzik.
-
thesound
addikt
válasz turikoczka #29143 üzenetére
-
Throme
veterán
A végén még nekem is lesznek VIP pontjaim, mert a Fat Boy moci (10269) és a mézeskalácsház (10267) nagyjából mindenhol egy árban van....
Lehet a webshopokat jobban befolyásolja a forint árfolyam, vagy még mindig vadi újnak számítanak ezek a szettek, és csak novembertől várható valami árcsökkenés?[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz [CsuCsu] #29148 üzenetére
2 év
Akkor a "nekem ez most kell" érzésből kell lejjebb adnom...
Azért kicsit fura, mert pl a Mustang érezhetően olcsóbb volt webshopban, mégis idei modell.
Reménykedek, hogy valahol bekerül(nek) egy BF akcióbaA házikóról nem tudok lemondani, az kell a téli szett kollekcióba, nem is olyan sokára esedékes lesz....
#29149) Robaj
Ha nem megy le az ára, akkor ezzel próbálom majd vigasztalni magam, hogy legalább ajándék is jár hozzá...csak legyen valami értelmes dolog. Ezzel csak egy baj van, nagyon résen kell lenni, hogy le ne maradjak róla...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest