Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Nem mindennapi a kérdésem, bocsi ha esetleg nem témába vág.
Erősen gondolkodom, hogy érettségi után mit kezdjek magammal, de nem igazán jutok előbbre. Informatika szakon tanulok. Ahogy utánaolvasgattam a dolgoknak, nem igazán érdemes mostanság pl. hálózati informatika téren elhelyezkedni, mert már túl sok van belőlük. Pedig érdekelne ilyesmi téma...
Érdekelne az elektronikai ág is. Pl.: nézegettem ilyeneket, hogy Elektronikai műszerész meg stb., de ahogy látom ezek mind OKJ-s képzések amivel (szerintem) megint nem sokra megyek.Esetleg egyetemi villamosmérnök képzés, de azzal meg az a gond, hogy gondolom a fizikát (is) kérik erősen, de a fizika oktatási színvonala a giminkben kb. egyenlő a nullával... Szóval ez megint nem túl szerencsés.
Kérdésem: Ha van itt 1-2 tapasztalt emberke aki jobban átlátja a szakmában a lehetőségeket, írna nekem néhány okos dolgot amit tanácsként esetleg felhasználhatok? Érdemes-e ma tanulni ezt a szakmát? Vagy pl. hogy ti hogyan csináltátok vagy csinálnátok tapasztaltabb fejjel? Annyit még fontos tudni, hogy a fél család külföldön él, úgyhogy nagy az esély, hogy én sem maradok itthon sokáig Külföldön vajon jobban megy ez az ágazat?
Köszi és remélem nem baj, hogy okat kérdeztem és kicsit eltértem a tárgytól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Anime filmek és sorozatok
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest