Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz szabifotos #37763 üzenetére
Fizikát nem tudod utolérni valahogy? Mert villamosmérnöknek lenni jó és gondolom hosszú ideig még az is marad.
-
kjani18
őstag
A legfontosabb az idegen nyelv! Az nélkül semmire sem mész, légy bármennyire tanult, okos is...
Külföldön (jelenleg) szinte bármely országban többre mész, mint itthon. Ezt 52 éves fejjel, repülőműszaki, vegyipari, elektronikai, stb. gyakorlattal, szakmával mondom neked.[ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pollack villamosmérnöki:
fizika: egyenes vonalú mozgástól a harmonikus rezgőig. A második fizikán meg hőtan, gázok, optika. Mivel a felvett emberek közt olyan is akad, aki a kiskocsira ható erőt sem tudja felrajzolni, meg aki nem hallott még az energiamegmaradás törvényéről, így gyak. a "gimis" anyag megy csak. Ergó feladatok begyakorlásával simán meg lehet csinálni. Csak két félév, ha jól csinálod.
matek: kicsit rosszabb, valamiért parciális integrálástól a diffegyenletekig mindent leadnak és valamiért csak nekünk a karon, de a munkafüzet példáival és hozzá a wolfram alpha használatával meg lehet csinálni.
Ha ilyesmiken túlmentél, akkor már a szopás része jócskán letudva, innen már szakmai dolgok jönnek. Ott pedig van hálózattervezés, komolyabb router konfigja, FPGA-k, stb. (beágyazott mikroszámítógépek szakirányon)
Azt tudom neked mondani, hogy pályakezdőként mindenhol nehéz, sokat segít a protekció, ismeretség, de amíg nincs egy diploma a zsebben, addig hátrányból indulsz mindenütt. Viszont azt is tudom mondani, hogy lassan 1 éve dolgozok már, de egyre jobban hiányzik a Pollack hangulata, meg az óra helyett a fröccsözés.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamis HDD WD40PURX AliExpressről
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs