Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohitook
tag
köszönöm! Nagyon hasznos amit leírtál, hajlok is most a Liebherr-ek felé, viszont akármelyik összehasonlító oldalt nézem nagy különbséget nem látok az általad választott és az olcsóbb modellek között. Az is érdekes, hogy 52Z03 modellek közül nagyon nehéz is megtalálni melyik inverteres, és pár webshop leírása szerint nem mindegyik az...
Ez már csak az egyetlen nagy félelem ezzel a márkával kapcsolatban, hogy az olcsóbb hangos lesz. (ez az egy ahol explicit le van írva az inverter és csak ezen a webshopon) -
Aethel
aktív tag
Sziasztok, egy ideje szeretnénk már mosógépet és szárítógépet vásárolni, mivel eddig egyik sem volt és érkezett pici baba így el-lehetetlenült a sok gyerek ruha kézi mosása.
Most van a Mediamarktban a Haier gépekre ez az 50k-s visszaigénylés akció, ami miatt elkezdtem nézelődni a márka körül de eddig sose hallottam róla. 200k a mosó és 250k a szárító a kedvezménnyel. Mivel elég központi helyre kerül a házban, ezért fontos volt hogy passzoljon a bútorokkal így kapóra jön hogy mindkettő szürkés-feketés színű viszont ha szerintetek ennyi pénzért van jobb megoldás márkában-típusban, akkor inkább legyen jó és nem baj ha ronda fehér. Így paraméterekben egyébként tetszenek a gépek, de félek a márkától mivel nem ismerem.
-- persze miután elküldtem az üzenetet és visszaléptem szúrta ki a szemem hogy van erre külön topik a milyen mosógépet vegyek , remélem azért nem lóg ki a sorból a kérdésem és maradhat[ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
válasz Aethel #79704 üzenetére
Nálunk még egyelőre ismeretlen gyártó, de a nagyvilágban már neve van.
A technológiai minőséget a Liebherr együttműködés fektette le náluk, így sikerült naggyá lenniük.Elég sok adatot feldob a kereső.
Az elmúlt 10 hónapban kettő Candy hűtőt vásároltam az SBS mellé, a Candy is az ő (Haier)kezük munkája.
Az egyik ez , a másik meg ez , meglepő az ár/érték tulajdonságuk.Úgy gondolom, a szervíz hátterük is kiépült már.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
z123456z
őstag
válasz Gömbike #79705 üzenetére
Anyáméknak jónéhány éve vettünk egy Candy mosógépet. Minden program pont kétszer annyi ideig futott, mint kellett volna. Kicserélték, persze a visszaszállításról nekünk kellett gondoskodni. Jópofaság. Nos, a második ugyanazt csinálta. Pedig akkoriban még arról szólt a marketing, hogy a Candy találta fel és csinálta meg az automata mosógépet.
Növéremék pedig Candy szárítógépet vettek, szintén cserélni kellett, ami ugyanolyan volt. Úgyhogy nekem a Candy, legyen bárki is a tulajdonosa, nem épp a minőség szinonimája. És ha ebbe még belekeverjük a Liebherrt is... hát nem tudom, nem hozná meg a bizalma egyik szereplőhöz sem.
[ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
válasz z123456z #79706 üzenetére
Teljesen jogos az észrevételed a fogyasztói társadalom működésében. Mint az autóiparban, itt is “házasságok “ kötődnek, az érdekek talaja határozza meg az időtartamukat.
A egyik barátommal 1998-ban hazavittünk nekik egy felültöltős Candy-t. Az 16 évig dolgozott a családjának. Most Elux gépük van. De az akkor annyit elment.
Nekünk javarész Elux-AEG van mindenből, ( oké, a mikró wh)de a nagyhűtő az samu. A Candy-k megvásárlása tudatos döntés eredménye, mert a borhűtő kifogástalan minőséget mutat a tavaly decemberi 77-ért.
Korábban már leírtam, miért vettünk még egy kis hűtőt, de vissza a Candy-hez. A kishűtő olyan minőségi érzetű bőrhatású festést kapott, hogy a döbbenet odasült az arcomra. A nagy gyártók miért nem képesek erre? Arra, amire használjuk, teljesen jó az ára, a nevesebb gyártók sokkal többet kérnek ilyen kategóriás termékükért.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
z123456z
őstag
válasz Gömbike #79707 üzenetére
Nem mondtam, hogy vacak, csak azt, hogy az én tapasztalataim alapján hova helyezem a rangsorban. Attól még lehet jó, és csak mi fogtunk ki hibás darabokat, de az is igaz, hogy a hűtő nem mosógép. Anyámék Candy mosógépe is lehet, hogy elment volna 10+ évet, csak amikor a másfél órás programot még 3 óra elteltével is csinálja, akkor nem a strapabíróság a lényeg. Én azóta messze elkerülöm a Candyt és minden egyéb márkát, aminek köze van hozzá. Aki akarja, vegye, egészségére.
-
Spec
őstag
Sziasztok!
Euronicstól rendelt mosógép dobozán, ráragasztva egy papíron az szerepel, hogy "Ker. visz. 2023.05.25". Ez mit jelenthet? Nem tudja valaki? Vissza vitetett, újracsomagolt termék lehet? Csak mert nem olyat rendeltem, hanem újat, úgyhogy nem örülnék neki. Amúgy a termék ok, jól működik. A használat nyomait sem láttam rajta egyáltalán."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Mosógép ügyében kérnék útmutatást. A vasalás könnyítő funkció kiemelten fontos, azon kívül a sok éves garancia és nagy kapacitás... és utána az ár lenne a sorrend. Most nekünk AEG és Electrolux minden, de a keresett termékeknél nem ragaszkodunk ehhez a szinthez.
És, ha már itt tartok, be kéne rendezni egy konyhát is. Sütő+ főzőlap+ mosogatógép(beépíthető) + hűtő... ez utóbbi alul fagyasztós, különálló. Az sem baj, ha egy márka...
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
pjen
félisten
válasz Kezdő vagyok #79712 üzenetére
Ez sövény függő is. Nekem van egy 30 éves 1,5m magas sövény az utcán, azt egy félkilós vágóval nem zudod normálisan nyírni. Olyat vegyél aminek minél hosszabb a pengéje, ha lehet érje át a sövényt. Bokor fazonra nyiráshoz én egy kis akusat vennék. Pl Bosch t.
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Robotporszívót szeretnénk venni. Az alábbi kritériumokkal keresünk robotporszívót:
- csak új, itthon és külföldön beszerezhető terméket szeretnénk.
- a lakás mérete 80nm,
- köszöb nincs,
- felmosásra/ feltörlésre alkalmas legyen a csempével ellátott területen,
- háziállatunk nincsen,
- burkolatok: rövid szőrű szőnyegek 3db ami kb 3nm,laminált a terület 85%, 15% járólap.
- stabil, megbízható készülék
- felhasználóbarát kezelhetőség, telefonról lehessen irányítani,
Árat nem írok hanem,hogy inkább a felső középkategóriás vagy belépő felső középkategóriás legyen.Előre is köszönöm a segítségeket!
-
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Indukciós főzőlapnál ha csak egy fázist kap, mehet dugvilla/dugalj megoldással és nem direkbe kötve csokival?
-
CragON
aktív tag
Köszi, nem tudom, hogy 16 A-nél több lenne-e.
A fali 1 fázisú kiállást kell továbbvinnem a sütőhöz és a főzőlaphoz.2 opciót gondoltam.
Kiállásnál elosztom csokival és továbbviszem 2 külön vezetéken, direktbe külön a főzőlaphoz + külön dugalj-as megoldással a sütőhöz VAGY kiállástól egy vezetéken viszem mindkettőhöz 2-es dugaljvéggel, és bedugom dugvillával mindkettőt.De ha jól sejtem, akkor az utóbbi megoldás az nem lesz jó.
-
-
OPiiPO
veterán
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
CragON
aktív tag
Itt egy video:
[link]Ahogy látom az S8-ban dupla kefe van és plusz kamera elől, így pl a kis dolgokat mint pl egy papucsot látja előre és kikerüli. Az S7 csak lidart használ és az ütközőt, de azt teljesen jól. Az S8-ban még a plusz dolog, hogy felemeli a fő keféket feltörléskor, az S7 ilyet nem tud.
Ha sokat kell feltörölni akkor S8 TALÁN jobb választás. Mi nem használjuk a feltörlés funkciót az S7-nél, mert ez tényleg csak egy laza feltörlés és jobban szeretjük a normális felmosását más módon.
Az ár kérdés az érdekes ha egy árban vannak, mert az S8 többet tud de az S7 meg eléggé bevállt típus.
-
mokus1
addikt
Süllyesztett mosdónak van ( ami alulról van szerelve) valamilyen hátránya, élvédő tartósságára ilyesmire gondolok.
-
Ringman
nagyúr
válasz Nagya21 #79574 üzenetére
köszi, végül ez az elux lett végül 5 év garral, egy 10%-os és egy 5%-os kupont is elfogadott a webshop
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Nagya21
addikt
válasz mohitook #79699 üzenetére
HAli!
Sima alap belső fagyasztós Liebbherr hűtőnk van.
NEM Hangos.
Idönként hallani némi vartyogást, káricálást, de nemsokáig, és halkan csinálja.
Sajnos nemtudom, hogy most a wiccpool fagyó, vagy a Liebbherr hűtő okozza-e.
KP290 Álló hűtőszekrény | Liebherr
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
tomic
addikt
válasz CragON #79722 üzenetére
Köszi a részletes segítséget.
Jelenleg a mérleg az S8 felé billen a kamera miatt. A gyerkőc rendszeresen szét hagy mindent mindenhol és talán ennek a funkciónak köszönhetően jobban elboldogulna nálunk.
A felmosásban annyira nem hiszek ezeknél. Mi is jobban szeretünk a hagyományos módon felmosni. Bár élőben még nem tapasztaltam,hogy ezeknél hogy is van de nagy csodára nem számítok.
Idő közben a másik topikban kaptam egy ajánlást egy Dream L10s pro készülékre. Amin érdekes a két forgó felmosó kefe. -
Nagya21
addikt
válasz Aethel #79704 üzenetére
HAli!
candy mosó-szárítórol nincs tapasztalatom, de van 2 mosogatógépre rálátásom.(ebböl az egyik az enyém, 3 éves)
Az újabb fél éves keskeny a legolcsobbikból, nincs panasz.
Az enyémen most kellet kuszóolajjal befújni az ajtó müa csúszópapucsot, mert éktelen rugóhangja lett, ezt leszámitva semmi, teszi a dolgát.(8 teritékes kicsi Candy, de nagyon sok néven ugyanezt kapni)
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
pjen
félisten
válasz Kezdő vagyok #79729 üzenetére
Például Tracon tics.
-
pjen
félisten
válasz Kezdő vagyok #79731 üzenetére
Eashy shear, formázni kiváló. Én szerettem.
-
Poultier
tag
Sziasztok!
Feleségem régóta rágja a fülem a side-by-side hűtőért, így az új konyhába már azt tennénk. Mire kell első sorban figyelni? Minél nagyobb kapacitás(120 széles és 80 mély a max) és a megbízhatóság lenne a fontos. 500 ezerig gondoltam nyújtózni -
-
ovics
aktív tag
válasz Nagya21 #79560 üzenetére
Szia, nézegetem menet közben a porszívókat (mint látszik nem sos). Többek között ezt is találtam, de van sok v8 verzió, a dyson oldalán viszont egyfajta v8-at hoz. Mi a különbség ezeknél? A felszereltség? Érdemes nagyobb felszereltségűt venni? A morzsaporszívó az felszereltség függő? Előre is köszi!
-
Spec
őstag
Erre senkinek nincs tippje?
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
válasz herdsman12 #79740 üzenetére
"kibontás nélküli visszaküldött cucc"
Annak mi értelme van amúgy? Rendelsz valamit, kiviszik, és te meg visszaküldöd? Miért?
"Visszaküldenéd, ha visszaküldött lenne?"
Valószínűleg nem, de azért pár szavam lenne az Euronicshez, és pl. lehet árkompenzációt kérnék.
"Azért kicsomagolásnál látszik, hogy gyári vagy trehány módon visszacsomagolt."
Konkrétan le volt zsugorfóliázva, de az nekem nem tűnt gyárinak, helyenként eléggé gányul festett. A zsugorfólián belül le volt pántolószalagozva. Azt elvágtam és konkrétan le tudtam emelni a dobozt róla, mert az alja külön volt. Ez mondjuk pratikus, de így akárki ki tudja bontani anélkül, hogy úgymond kárt tenne a dobozban. A gép belül érintettlennek tűnt, rajta voltak az élvédők, a védő fóliázás, minden.z123456z: A rajta lévő papíron lévő szövegre kérdeztem rá, hogy az ismerős-e valakinek. Tudja-e, hogy Euronicsnál mi a gyakorlat, mire írják ezt rá. A kérdésem erre irányult, ehhez nem kell fénykép.
[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Digitalpimp
senior tag
Lehet, hogy nem fért be-el, ahova szánták, vagy kibontás után jött rá, hogy mégse olyan, mint amilyet szeretne, vagy valahol meglátta olcsóbban, ezt meg visszaküldte. Ha látszik, hogy nem volt használva, meg hibátlan, sérülésmentes, akkor ne foglalkozz vele.
Régen műszakiztam, akkor is sok volt az okos-hülye, most meg mégtöbb van."...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Spec
őstag
válasz Dorian #79743 üzenetére
Azért pl. mert az áruházak külön kategóriaként árulják az újracsomagolt/refurbished termékeket alacsonyabb áron. És ha valaki tudatosan nem ilyet választ, hanem gyári újat, magasabb áron, és mégis mondjuk újracsomagoltat kap, akkor jogos elvárás lenne minimum az árkompenzáció.
-
Spec
őstag
Tisztában vagyok vele, nem is állítottam ilyet. Vannak még értékcsökkentő kategóriák, pl. kis hibás, esztétikai hibás, csomagolás sérült, stb. Nem soroltam fel mindet. A lényeg, hogy ezekre valamennyi árcsökkentést szoktak alkalmazni az áruházak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik