Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79951) mobal


mobal
MODERÁTOR

Samsung hűtők jók? 200k körül keresnék, lehetőleg D takarékossági jellemzővel, és az említett márka következő terméke teszik: [link]

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

(#79952) pjen válasza simico (#79950) üzenetére


pjen
félisten

Sajnos, talán jobb volt.ameddig a.kefére tekeredett, csak le kellett vágni.

(#79953) Agostino válasza leweegee (#79917) üzenetére


Agostino
addikt

próbáltam keresgélni bármit ami az útban lehet és leolvadt vagy ilyesmi, de nem találtam. a kapcsoló is eszembe jutott, néztem ezért, hogy csak alsó és felső sütés, kiesik az alsó. néztem a csak légkeverést alsón, semmi. kizártam a kapcsolót bár megfordult a fejemben. igazából kaptam a sütőt és tudom, hogy javították, viszont service manualom nincsen, hogy megnézzem pl. színhelyesen van-e kötve a fűtőszálra a csatlakozó vagy ilyesmi - ámbár nem hiszem, hogy lenne jelentősége. néztem azt is, hogy fűtőszál egyik pólusa, másik test, de nem ugrott ki az ellenállás. valami kis apróság lehet ez talán... remélem nem vezérlés.

                          hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse

(#79954) OPiiPO válasza mobal (#79951) üzenetére


OPiiPO
addikt

Nekem RB36T600CSA van, "C" kategóriás több mint egy éve. Kivül-belül nagyon hasonló, annyi hogy benn van vezérlőpanel.

Halk, teszi a dolgát, az éves villanyóra leolvasásnál az is kiderült hogy fogyasztásban is teljesen rendben van, hozza amit ígért a Samsung.

[ Szerkesztve ]

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#79955) Gömbike válasza mobal (#79951) üzenetére


Gömbike
senior tag

A családban van kettő samu hűtő es enyémen kívül. Hosszú évek óta dolgoznak már. Az egyikben még pár napos korában kompresszort cseréltek, azóta is hibátlan.

Az én samu hűtőm jobb oldali ajtaján az ajtószigetelés elvált, pár hetes volt még a gép. A szervizes úr megcsinálta, azóta is szépen, halkan dolgozik. Lassan másfél éves lesz.

Ezt az energia takarékos címkét én személy szerint nem veszem alapnak, mert olyan, mint a kocsinál a gyári fogyasztás a promócióban.

Az én samum f-es, mégis lényegesen kevesebbet fogyaszt, mint az elődei. Sok függ a beállított hőfoktól, a napi ajtónyitás számaitól, az elhelyezéstől, stb.

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#79956) vegh001


vegh001
csendes tag

Sziasztok!

Régebben írtam még a problémámról egy Whirlpool (WBO 3T323 6.5P X) mosogatógéppel kapcsolatban. Röviden a hiba: program elindít (P4 Mindennapi program, 50 fok), hallom, hogy megy a gép, megy be a víz, hallom, hogy a vizet is leereszti, tehát a mosási ciklusokat szerintem megcsinálja (tányérok, poharak is szépek) viszont még 30 perc lenne vissza az adott programból (amikor jól működik, akkor az ajtót is kitolja, hogy teljesen megszáradjanak a cuccok), de gondol egyet és ki-be kapcsolgatja magát a készülék random intenzitással. Ha kinyitom az ajtót vagy én kapcsolom ki a panelen ugyan úgy random bekapcsol majd kikapcsol :D. Leteszteltem még úgy is, hogy áramtalanítottam, vártam 30 percet (hátha reseteli magát) majd indítottam egy gyors programot, de ugyan úgy a vége felé elkezdte a ki-be kapcsolgatást.

Van esetleg tippetek hogy mit nézzek meg? Ha panel hiba, akkor érdemesebb cserélni a gépet?

Köszi előre is a segítséget!

Üdv,
N

(#79957) Nagya21 válasza buresz8 (#79945) üzenetére


Nagya21
addikt

Hali!
Bekó-nak van 50centis szárítógépe, lyánygyermeknek az van 3. éve teszi a dógát.
Üdv Nagya

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#79958) Grande Ale válasza mobal (#79951) üzenetére


Grande Ale
őstag

Nekem két Samsung is van, nagyszerű mind a kettő, én ajánlom!

(#79959) BB9000 válasza BBéci (#79931) üzenetére


BB9000
senior tag

A Serie 8-as típusok közül a legkedvezőbb árú most talán ez: Bosch WGB244A0BY . MM-ban most akciós és van rá 10% Bosch visszatérítési akció is. 2023.09.15. - 10.31ig. Úgy akár 310K alatt megáll.
Szerintem megfontolandó még a Serie 6 is, mert azt már 200K-ért is lehet kapni. Pl: Bosch WGG 14400 BY
Nekem Bosch Serie 6-os mosógépem van. Tényleg jó gép! Nem tudom miben gyengébb a Serie 8-nál. Ha a szervizes ismerőssel beszélsz megkérdezhetnéd a véleményét arról is. Érdekes lehet.

(#79960) BB9000 válasza BB9000 (#79959) üzenetére


BB9000
senior tag

A WGB24410BY az a Serie 8 as ami a legolcsóbb. MM-ban 342 e

(#79961) Milka 78 válasza mobal (#79951) üzenetére


Milka 78
nagyúr

Szűrj rá a h.sz-eimre, olyanom van, szerte szét mértem.
Amúgy 1 éves és rendben van mindannak ellenére, hogy szerencsétlen gépet a lehető legrosszabb környezetbe helyeztem.

(#79962) BB9000 válasza vegh001 (#79956) üzenetére


BB9000
senior tag

"Van esetleg tippetek hogy mit nézzek meg?"

Igen! A szerviz telefonszámát. :)
Ha magad szeretnéd megjavítani, akkor első körben szétszerelés után beázás nyomait keresd. Ha nincs, akkor valamelyik érzékelő lehet hibás, a vezérlés, vagy a szivattyú zárlatozik. Mivel gondolom cserealkatrészeid nincsenek, a hiba behatárolása is elég nehéz/költséges lesz.
Hogy megéri-e megjavítani azt nem tudom. Szerintem Whirlpool mosogatógépet még megvenni se érdermes. :D
Egyszer én is vettem, de annyira sz@r volt, hogy néhány hónap után ingyen odaadtam a lomizóknak.

(#79963) ribarszki válasza BB9000 (#79962) üzenetére


ribarszki
őstag

Egyébként ez annyira szomorú, hogy szemünk láttára kurvulnak el a márkák. Anyuék az első mosogatógépet 2001-ben vették, egy Whirpoolt. Nagyon vastag, masszív ajtaja volt. Olyan, hogy bárhol! meg tudtad állítani. Nem becsapódott, meg csak két állása volt. A tálcáknak nagyon vastag pálcái voltak, nagyon simán mozogtak a sínek, és nagyon-nagyon alaposan mosogatott. 2021-ig működött úgy mint a svájci óra. Akkor lett egy panelhibája, de szerintem még az is javítható lett volna. Máskülönben még a mai napig azt használnák. Kb a régi Miele gépek keltettek ilyen benyomást.

Majd teltek az évek és a Whirpoolok a legkispóroltabb, 2 pálcás gépek lettek. És ez nem csak a Whipoolra igaz, mindegyik másra is. 2005 körül történt valami, s a gépeket elkezdték 3-5 évre gyártani.
2001-es Whirpool mosogatógép 20 évig ment.
2000-es Samsung Total No-Frost hűtő mai napig tökéletesen működik.
1993-as GoldStar mikró a mai napig szolgálatban van. (Ráadásul egy műhelynek adtuk oda, ahol naponta 6 ember használja) 30éves lesz!

Szóval a tartósság, minőség totális lejtmenet.

[ Szerkesztve ]

(#79964) huan


huan
őstag

Sziasztok,
Gőzállomást szeretnék venni. Tudnátok tanácsot adni mire figyeljek, mit kerüljek?
Köszönöm!

(#79965) BB9000 válasza huan (#79964) üzenetére


BB9000
senior tag

Arra figyelj, hogy neten rendeld meg. Ennek az a jelentősége, hogy így 14 napon belül indoklás nélküli elállási jogot kapsz.
Mi egy 90 napos kipróbálási akcióban rendeltük meg egy neves gyártó, jónak tűnő gőzállomását, de sajnos nem jött be, így pár nap után szépen visszaküldtük. Könnyűnek hirdették, de sajnos a vasalás vele nem volt az.
A vasalásnál a talp anyaga a lényeg. A Tefal SuperGliss nevű bevonattal ellátott vasalója az etalon. Sajnos ilyet már nem árulnak, de van a Tefalnak egy "Durilium Airglide" nevű bevonata, ami majdnem olyan jó, mint amilyen a SuperGliss volt. Olyat érdemes venni

(#79966) BB9000 válasza huan (#79964) üzenetére


BB9000
senior tag

Megnéztem alaposabban a Tefal gőzállomás kínálatát. Ennek a talpa pont olyan, amilyennek lennie kell: Tefal SV9202E0 Express, viszont elég húzós az ára: 72K-tól. Ha ez még beleférhet az elképzeléseidbe, akkor ezt szerintem nem kell majd visszaküldeni!

(#79967) ribarszki válasza huan (#79964) üzenetére


ribarszki
őstag

Nekünk Philips van. Itt is érdemes a drágább, jobb bevonatos gépeket venni. Az ár itt is 70k-tól felfelé. De nagyon jók. Édsanyám nagyon szkeptikus volt.. de mikor kivasalta nálunk a függönyöket, vett magának egy Philipset. Szerintem sokkal egyszerűbb a vasalás vele, de ezt nektek kell kipróbálni.

[ Szerkesztve ]

(#79968) huan válasza BB9000 (#79966) üzenetére


huan
őstag

Köszönöm, ribarszki - Neked is a hasznos válaszokat.
Sosem volt még gőzállomásunk, de vasalnivaló (pl.ingek) annál inkább. Valóban könnyebb, gyorsabb a vasalás ezekkel? Az intenzívebb gőz miatt van ez?

(#79969) pjen válasza huan (#79968) üzenetére


pjen
félisten

Nekünk is Philips van, Nejem nagyon szereti.

(#79970) ribarszki válasza huan (#79968) üzenetére


ribarszki
őstag

Igen, a gőz miatt sokkal gyorsabb és egyszerűbb a vasalás. Illetve a miénken nem is lehet állítani a vasaló hőfokát. Persze meleg a talp, de nem annyira, hogy égessen. Simán rajta hagyhatod a pólón a vasalót 10percig, nem történik semmi. Legalábbis a Philips ilyen. .Mert a forró gőz vasal, nem a forró talp. Sokkal gyorsabban szedi ki a ráncokat, gyűrődéseket. (És sokkal kevésbé baleset és tűzveszélyes. Nem nagyon tudod megégetni magad)
De csak desztvízzel használd!

[ Szerkesztve ]

(#79971) leweegee válasza Agostino (#79953) üzenetére


leweegee
aktív tag

Nézd meg az alsó fűtőszálhoz tartozó relét, a vezérlőmodulon van, lásd a képet.
Le kell követni a vezetéket a fűtőszáltól a relé lábáig, és átnézni a forrasztásokat is a lábainál, kimérni a relét kiszedett állapotban, ha gatya cserélni.
Kapcsolásim nincs, de robbantott ábrát tudok adni, ha érdekel keress meg privátban.

[ Szerkesztve ]

Ne nőj fel! Csapda!

(#79972) Louro


Louro
őstag

Sziasztok! 

Hátha valaki futott bele és talált rá megoldást. Adott egy 3 éves no-frost hűtő. (Korábban nem volt ilyenem.) Tegnap óta, ha az ajtót bezárjuk, bugyborékoló hangot hallat. Először azt hittem nagyon tele a csepegtető és egy csővel megpróbáltam "leereszteni", de még egy deci víz sem volt rajta. 

Ez hibára utalhat vagy típustól is függhet ez a hang? A netet túrva jót és rosszat is találtam, ezért gondoltam itt is futok egy kört. 

[ Szerkesztve ]

Mess with the best / Die like the rest

(#79973) KrAt


KrAt
veterán

Sziasztok!

A Whirlpool szervizzel csak én sz.ptam be mélyen, vagy másnak is van (jobb-rosszabb) tapasztalata? IKEA-s szagelszívó, 1,5 év alatt elromlott, 5 év gar, WP szerviz (itt sírtam egy sort, soha nem akartam WP terméket)

Röviden a történet:

Augusztus 22. bejelentés
Augusztus 28. hívás, szept 1-re időpont
Szeptember 1. SMS, hogy nem tud jönni, majd ír
Szeptember 5. SMS, hogy vagy 6. vagy 8-án jön, nem jött
Szeptember 8. email, panaszkodó levél
Szeptember 11. válasz, megsürgetik
Szeptember 15. újabb levél, hogy semmi nem történt, nincs rá válasz
Szeptember 22. hívás, hogy 1 hete nincs mail válasz, szervizes sehol, ismét megsürgetik
Szeptember 29. hívás, hogy szervizes sehol, ismét megsürgetik, nem fogadtam el, a mai nap ki kell jönnie a szervizesnek, ha nem, akkor fogyvéd

Lassan ott tartok, hogy bár békés ember vagyok, de megfogom azt a szart, és ajtóstúl megyek be vmi központi szervizbe, és megetetem velük...

[ Szerkesztve ]

(#79974) anrab válasza KrAt (#79973) üzenetére


anrab
addikt

Szerintem az ikeába menj. Ők adták át 5 év garanciát.

[ Szerkesztve ]

(#79975) OPiiPO válasza Louro (#79972) üzenetére


OPiiPO
addikt

Egy típus sokat segítene beazonosítani :K

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#79976) KrAt válasza anrab (#79974) üzenetére


KrAt
veterán

Elhajtottak ehhez a szervizhez, mert már garis, nem 8 napon belüli az ügyintézés..

(#79977) hotkar válasza KrAt (#79976) üzenetére


hotkar
aktív tag

Úgy érzem, fel kell készülnöm a mosogatógépem sajátkezű javítására...

(#79978) BB9000 válasza mzso (#79878) üzenetére


BB9000
senior tag

Külföldi rendelés is szóba jöhet? Aliexpress-en lehet kapni szilikon konyhai cuccokat. Pl ez egy készlet.

(#79979) jjeahh


jjeahh
nagyúr

Üdv! Hátha tudtok segíteni:
1. Forró levegős sütőből szerintetek mekkora ajánlott 4 személyre? 3.5-4L az mennyire pici, elég lehet? Vagy inkább 5L fölött nézelődjek?
2. olcsó belépő kategóriában van ajánlott sütő? Szerintetek inkább banggoodról érdemes picivel okosabb (tárcsa helyett érintős gombok, wireless, applikáció, stb) Proscenic, Ultenic sütőt venni, vagy itthonról valamivel butábbat és 1-2 literrel kisebbet, de bejáratott márkától? Pl. Tefal, Xiaomi, Philips.

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#79980) BB9000 válasza KrAt (#79973) üzenetére


BB9000
senior tag

Sajnos manapság már nem csak egy-egy márkaszervízzel van baj! Ritkaságszámba megy, ha egy szervizben normális szolgáltatást nyújtanak, megbízhatók, szavatartók, gyorsak és udvariasak az emberek.
Szóval ne érezd magad rosszul emiatt. Ez ilyen. Az 5 év az csak a reklámokban mutat jól, gyakorlatban sokszor bosszankodás is van vele. A jogszabályi kötelező jótállás lejárta utáni panaszaiddal a fogyvéd sajnos nem tudni kezdeni, mert onnantól a vállalkozás a saját feltételei szerinti javítást vállalt. Ha a saját feltételeinek megfelel, akkor jogszerűen működik. Ha már annak sem felel meg, durván kirívó esetben valamelyik médinál tudod őket "bepanaszolni". Arra majd felkapják a fejüket.

(#79981) BB9000 válasza jjeahh (#79979) üzenetére


BB9000
senior tag

Külföldről (kínából) egyáltalán nem ajánlom forrólevegős sütő beszerzését. Kidobott pénz.
Nekünk a Tefal Actifry jött be, de az inkább 2-3 főre méretezett. Méretben a mienk ehhez hasonló: TEFAL ActiFry Genius XL 2v1
Azok a forrólevegős sütők, amikben nincs forgó kar, azok lényegében egy légkeveréses beépíthető sütő funkcióját képesek nyújtani. Ilyenre nekünk nincs szükségünk, mivel ott van a beépített légkeveréses sütőnk, és abban megsül, aminek meg kell. Az Actifry akkor jön szóba, ha sültkrumplit sütünk, vagy csak kis mennyiségű húst kell gyorsan megsütni. Főként fagyasztott halrudacska, vagy ilyesmi. De ha már 3 személyre kell, akkor inkább a beépített sütőben szoktuk sütni azt is.
Szerintem 4 személyre ezek kicsik. Esetleg úgy elég, ha két felnőtt és két kis étkű gyerek van.

(#79982) Nagya21 válasza jjeahh (#79979) üzenetére


Nagya21
addikt

Hali!
Nekem aldis 5.5l sütőm van.
Karácsonykor vettem, a Zasszony imádja.
Most van a Lidl-be nagyobb(vagy volt).
Szerintem annak akinek nincs hőléges sütője, annak nagyon megéri, és minél nagyobb annál jobb.
Aldi-lidl sztem utt nézelődj.
Üdv Nagya
UI: ajánlom Szoky konyhályát a youtubon.

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#79983) Louro válasza OPiiPO (#79975) üzenetére


Louro
őstag

Elnézést, azt hittem, hogy általánosabb a jelenség.

Gorenje NRKI 4181 E1

Ha ez normális jelenség, akkor persze megszokjuk :)

Mess with the best / Die like the rest

(#79984) erdey_a válasza jjeahh (#79979) üzenetére


erdey_a
őstag

5 liter alattit ne vegyél.
én ilyesmit nem rendelnék kínából, de ez egyéni preferencia kérdése. amit itthon kapsz, az is kínai, nemigaz?
aldis, lidlis sütőkkel, siguro, cosori, princess és philips (meg még ki tudja melyikről) van tapasztalat bőven itt: [link]

Vérboci

(#79985) OPiiPO válasza Louro (#79983) üzenetére


OPiiPO
addikt

Így esetleg olyan is tud írni akinek hasonló készüléke van.

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#79986) Zoona


Zoona
aktív tag

Sziasztok!

Dyson porszívókat szoktak akciózni karácsony környékén? Lehet rászánom magam egy v8/v10-re de ha lehet nyerni vele karácsony környékén pár 10-ezer forintot vagy valami akciós bundle-t akkor várnék addig.

Diablo 3 Battletag - Jessa#2832

(#79987) ribarszki válasza Zoona (#79986) üzenetére


ribarszki
őstag

Bf, illetve Glamour napokon szokott lenni. Ha kisebb lakásba kell, főként kemény felületre, akkor ok. De ha nagyobb házba, szőnyegekhez, mindenes gépnek, akkor én már nem vennék V8-at... több mint 6 éves technológia.. azóza rengeteget fejlesztettek. A V10-re sem költenék... A V11 már bitang.

(#79988) Gömbike válasza Zoona (#79986) üzenetére


Gömbike
senior tag

Ha van lehetőséged tőlünk nyugatabbról behozatni, sokkal többet spórolsz, mint a bf-n.

A lányomék v12-absolute gépet hozattak be, épp egy százassal volt olcsóbb, mint itthon. Végülis előre megyünk…… :W

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#79989) Zoona válasza ribarszki (#79987) üzenetére


Zoona
aktív tag

51m2 panel, főleg kemény felület, nappaliban van egy kis szőnyegem, de ennyire kellene most csak :) Lehet erre elég lenne egy más gyártó is, de nemtudom. Annyira írjátok, hogy a Dyson egy más szint.

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 Battletag - Jessa#2832

(#79990) jjeahh válasza BB9000 (#79981) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Ezek nagyon picik, én jóval nagyobbakra gondoltam :K

#79982 Nagya21: van sütőnk, de nem légkeveréses, a régi az volt, de sajnos a család lecserélte. Ugyanakkor azt nem használtuk olyan sokat, mert nagy, sok idő volt, amire felmelegedett, sok gázt elhasznált (gondolom), több, mint egy órát sültek benne a kaják stb. A forró levegős sütő azt mondod ahhoz viszonyítva nem adna semmi extrát?

#79984 erdey_a: Én sok cuccot rendelek kínából, de azért ekkora értéknél már tartok a gari hiányától.

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#79991) BBéci válasza BB9000 (#79965) üzenetére


BBéci
titán

Volt Tefal SuperGliss vasalóm az oldalairól lekopott a bevonat, aztán kezdett terjedni, mint valami kórság. Anyósom egy évvel később, a tanácsomra vett egyet, ugyanígy járt.
Boschra cserélte, amit én választottam ki és vettem meg, majd magamnak szintén. Természetesen a legmagasabb minőségi szériából. Most 6 éves, hibátlan, szinte élmény a használata. Tehát kizárólag acél talpú vasalót ajánlok, azon nincs ami lekopjon.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#79992) Gömbike válasza Zoona (#79989) üzenetére


Gömbike
senior tag

Nálunk is keménypadló van, mi ezzel teljesen elégedettek vagyunk. [link] . Vettünk hozzá plüss fejet, illetve van a pb széria, ami eleve plüss fejjel jön ki, az tökéletes a keménypadlóra.

Vettem hozzá kárpit-ágy-matrac tisztító fejet, hihetetlen, mennyire hasznos. Ezek mondjuk alapból járnak a Dyson-hoz.

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#79993) Zoona válasza Gömbike (#79992) üzenetére


Zoona
aktív tag

Megnézem ezt is, nyilvá ha meg lehet "úszni" kevesebb pénzből a dolgot akkor elgondolkodom. Van egy
https://m.markabolt.hu/electrolux/electrolux_porszivo/electrolux_porszivok/electrolux_pd82-4mg_porszivo.html porszívóm, így arra kellene, hogy ha portlátok akkor gyorsan összeszedjem (bocsi a teljes linkért, telefonon nem engedi a link csatolást). Nem 1 évre venne ennyi pénzér az ember azért ilyet, ha annyira vennék akkor kínai is jöhetne.

Diablo 3 Battletag - Jessa#2832

(#79994) Gömbike válasza Zoona (#79993) üzenetére


Gömbike
senior tag

Napi szinten ezt használjuk, heti egyszer dolgozik a zsinóros Elux.

Az atkaszívó fejet azért vettük, mert a lánynál kézbe vettük a Dysont, s azonnal kellett nekünk is a géphez ilyen fej. Nem is gondolná az ember, mire képes a gép.

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#79995) Zoona válasza Gömbike (#79994) üzenetére


Zoona
aktív tag

Ezek szerint próbáltál Dysont is és hasznász Eluxot. Van annyi különbség közte amit mutat az ár? Szívóerő? Teljesítmény? Drágák voltak a fejek mert az csökkenti a különbséget árban. Jól összeszerelt?

Diablo 3 Battletag - Jessa#2832

(#79996) Gömbike válasza Zoona (#79995) üzenetére


Gömbike
senior tag

A Dyson más liga. Nagyon más.

Mindenben elveri a többi gyártó hasonló termékeit.

szerk:

Az Eluxhoz az atkaszívó fejegység 14 ezer körül volt, a plüssfej 22 ezer körül.

De ha eleve a plüssfejjel árultat veszed meg, ugyanannyi a boltban, mint a kefés fejű. De az atkafejet az Elux alkatrészboltban rendeltem meg.

[ Szerkesztve ]

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#79997) Dave™


Dave™
nagyúr

Sziasztok! Van valakinek tapasztalata Bosch beépíthető alulfagyasztós hűtővel IKEA konyhabútorba? Az IKEA brandes ELUX hűtő élőben nagyon gagyi hatást keltett, ezért inkább Bosch-t tennék be, fizikai méreteit tekintve befér, de nem tudom hogy a bútorlap rögzítése meg hasonlók okozhatnak-e problémát.

(#79998) Sinesol válasza Dave™ (#79997) üzenetére


Sinesol
veterán

Ha a mèret stimmel, akkor arra figyelj, hogy csúszózsanèros legyen a Bosch, altalaban az Ikea igy tervezi a butorait.

[ Szerkesztve ]

(#79999) balojazz válasza Zoona (#79995) üzenetére


balojazz
aktív tag

A Dyson a szívó-fújó dolgok iphone-ja. Jobb ugyan, mint sok más, de ár-értékben nagyon ratyi, mert nem annyival jobb, mint amennyire túlárazott, viszont a használói rajongásig szeretik. Ha iphone-fan vagy, ezt is meg akarod venni. Ha ár-érték bajnok és határhaszon-kergető vagy, nem neked találták ki.

Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.

(#80000) koxx válasza balojazz (#79999) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Annyi kulonbseggel, hogy a dysonnak gyakorlatilag nincs ertekelheto versenytarsa a high end rudporszivo kategoriaban.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.