Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Ringman #43117 üzenetére
A laminált az nem parketta! Csupán padlóburkoló.
Olcsó porszívót keresőknek belépő Electroluxot szoktak ajánlani.
Pöttöm hűtőkhöz egyáltalán nem értek. Nekem van egy 30 éves, hordozható Lehel ládám, működik 230 és 12 voltról, valamint PB gázzal. Nyilván nem olyat keresel.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
válasz Ringman #45411 üzenetére
Tavaly ezt a Zanussit vettem. Eddig hibátlan. Nagyon halk, bár nagyon messze is van.
[ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
válasz Ringman #47291 üzenetére
Akkor mindenképpen a hőszivattyús gépek között érdemes nézelődni.
Sajna nincs ajánlott márka, azt kell megvenni, amelyik szimpatikus és a legtöbb gyártói garanciát adják.
Jelenleg a Beko az ár /érték bajnok az 5 év gyártói garanciával.
Érdemes szétnézni Bosch vonalon is, van olyan bolt, ahol 5 év garancia van hozzá. Sajnos az az 5 év garancia az 2 év gyártói és 3 év bolti garancia. De akkor is lényegesen több, mint az átlagos 1 év.
Az AEG gépekre most 4 év gyártói garancia van.
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
BBéci
legenda
válasz Ringman #47368 üzenetére
Mindenki úgy öltözködik, ahogy számára megfelelő.
Én nem veszek magamra gyűrötten semmit. Annak ellenére, hogy farmert, pedig van köztük Pierre Cardin is, csak szabadidőruhaként hordok, boltba, kirándulásra, szülők meglátogatásakor.
Apámnak volt valami legyekkel kapcsolatos beütése, mert arra tanított, hogy a nadrágot olyan élesre kell vasalni, hogy elvágja a lábát, ha rászáll. Ez persze a farmerekre nem vonatkozott, azok kivételek. Valamint a cipőnek olyan ragyogóan fényesnek kell lennie, hogy elcsússzon rajta a légy.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Timmcsy
tag
válasz Ringman #47293 üzenetére
1+ eve hasznaljuk, nagyon szeretem. Mas markam nem volt elotte, noverem egy korabbi Bosch modellre panaszkodott, h nem szarit rendesen, mindig teregetnie kell utana. Ennel ritkan fordul elo, ha nagyon kulonbozo vastagsagu, anyagu ruhakat teszek bele, h par nedves marad. Illetve lusta vagyok valogatni, ugyh mindent beleteszek, volt olyan polo, ami nem orult ennek es kisse ossszement. :-D
-
kicsi kecske
tag
válasz Ringman #47293 üzenetére
Héten hozták meg, egyenlőre csak be van téve a sarokba, de hétvégén indítunk nagy mosást akkor ki is próbáljuk. Ha kell utána tudok adni egy első szárításos véleményt
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
herdsman12
őstag
válasz Ringman #69451 üzenetére
Nem értem pontosan mi a problémád, de szerintem nem kell szekrény egy beépített mosogatógépnek, kivéve, ha valami extrém megoldás kell.
Például nálunk a pult végébe, keresztbe van.
Válassz egy gépet és a hozzá tartozó dokumentumokban megtalálod a beépítési rajzokat, méreteket. -
-
pjen
félisten
válasz Ringman #71167 üzenetére
Én nem is mondtam, hogy ez nincs így, csak a 20 éves lieb re írtam, hűgy más gép is simám megy annyit.A két éves LG 590 literes lineár kompresszoros kombi hűtőnkre 330 KWH/ annum van irva. Az emlitett eluxot meg fogom mérni, 90 W os kompresszort ír és messze nem megy egész nap. Könnyen lehet, hogy a takarékosságot élet tartamban fizetjük meg.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz Ringman #71112 üzenetére
"persze, ezt kell kompenzálni, de ez pont lent van a pincében, van most a helyiségben 22 fok, télen meg 16-18.
az első racionális döntés ahogy most nézem a Whirlpool WHM 221133
jó, van ez a liebherr, de ez meg elég nagy kezdeti beruházás [link] "
Nekem nagy rejtély a Whirlpool 28113.
Már régi típus, de nagyobb a térfogata az általad linkeltnél (274l), és még mindig kevesebbet fogyaszt (elvileg) mint ez az újabb típus (136kWh/év), és még nem is volt drága. Na már most kíváncsi lennék, hogy az ilyen marha remekre sikerült, vagy ilyen pofátlanul nagyot hazudtak a fogyasztásával.
-
contaxg
veterán
válasz Ringman #72909 üzenetére
A porzsák nyílásának az átmérője a lényeg meg kb az űrtartalom. Nekem Bauhaus-os noname ipari porszívó van és megy Lidlis zsákkal. Utoljára azt vettem belőle, előtte meg Stanley-t mert az volt ott és akkor jó hozzá elfogadható áron.
A porszívóba építettem egy lágy indítót, amivel nem veri le a kisebb teljesítményű hálózatokon az automatát. Esetleg érdemes erre is gondolni.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
balojazz
aktív tag
válasz Ringman #74067 üzenetére
Csendes, takarékos. Egy hibája van számomra, az 1200-as centri. 1400-assal is full tele van a szárítógép vízgyűjtője szekrényszáraz fokozaton: 1200-asból nem tudná kiszedni teljesen, illetve (kivezetve a vizet) tovább tartana a folyamat. Szerintem, persze.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
ribarszki
őstag
válasz Ringman #75036 üzenetére
Neked kell tudod, hogy mekkora szükségetek van takarítógépre. Én biztosan nem vennék, mert évente 1x bérelek egy Karcher takarítógépet és kész. (3 kislányom is van.)
A kemény padlóra meg totál felesleges, semmi haszna.
A macskaszőrhöz turbókefe kell a szőnyegre, ülőgarnitúrára. -
Nagya21
addikt
válasz Ringman #75039 üzenetére
Hali!
Egész évben dyson V11 akkus porszívó van napi használatban.
Évente 1x előveszem a Thomast, porszívózás(nincs porzsák, vizet porlaszt a légbeszíváshoz, vizbe csapatja le a koszt), majd vizes takarítás(itt már éppenhogy csak koszos lesz a víz).
Ez a porszívós eredmény......
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
adam_nagy
csendes tag
válasz Ringman #78188 üzenetére
LG-nél most mondjuk ez 15% kedvezménnyel van a mai napon 22:00-ig, ingyenes kiszállítással.
https://www.lg.com/hu/hutoszekrenyek/lg-gbp62pzncc1(Én csak pár napja nézegetek hűtőt de már most tele a -om. Ennek a fehér változatára mentem rá most, reméljük jó lesz)
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
-
Ringman
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz Ringman #79470 üzenetére
erről a mosogatógépről mi a véleményetek?
Electrolux ESF9516LOX MaxiFlex 700 Szabadonálló mosogatógép, 60 cmmost az eluxnál 5 év garancia van erre, vagy csak ha közvetlenül az electroluxtól rendeled meg?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik