Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72780) rasotamas


rasotamas
veterán

Sziasztok! Olyan gonddal küzdök új Whirlpool indukcióüs főzőlappal, hogy sajnos ami alatta van nagyon melegszik.
Bár a hivatalos védőtávolságokat a jelenlegi felállásban a mi konyhabútorunkban sajnos lehetetlenség tartani, de létezik, hogy nagyobb hőt ontson a konyhaszekrénybe, mint előtte a kerámialapos? Nem pont az van, hogy az indukciós az edényen kívül nem sok hőt termel?
Külön szellőző nem lett kialakítva a szekrényben/szekrényen, de eddig sem igényelte a kerámialapos, és nagy a szekrény, 140 széles, jobbra-balra 70-70 centi széles fiókok egészen a munkapultig, középen van egy függőleges bútorlap a két fél közt, abból le kellet vágni, épp hogy nem ér hozzá a tűzhely aljához, de az csak a középső pár centis szélességben van úgy.

Balra alul sok hely van, csak jobbra szűkös az evőeszközös fióknál.


Felmelegednek a vezérlőgombok és a kanalak is. Most azt csináljuk, hogy résre kinyitott fiókkal főzünk, de ez meg milyen már?
Hibás, ez ilyen, vagy mi a helyzet? Ilyet a villamos bekötés gondolom nem okozhat. Ha mondjuk a bekötő sorkapocsban nem lenne megfelelő az érintkezés és ezért nagy lenne az átviteli ellenállása, az nem okozna ilyen jelenséget szerintem.
Illetve mennyire kell az edényt középpontban tartani? Elülső zónán ha a középponti pöttyre teszem egy nagyobb edény közepét, az rálóg a vezérlőfelületre. Bármit, ami túllóg a kijelölt téglalapon, főzőmezőösszevonással kell használni?

https://tinyurl.com/rasoapro

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.