Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66665) Puma K válasza CactuS (#66630) üzenetére


Puma K
veterán

Én sem tudom mikor történt a törlés, mert nem nézegetem az RSC adatlapomat.

Az 1. PHHU csoportból ha átjelentkezett az ember a 2. PHHU-ba, akkor az elsőből törölték, és felvették az újba. A régiből való törlésem látszik is amit én kértem ugye az átjelentkezéssel, de a 2. PHHU-ból már nem látom, hogy mikor lettem törölve. Valaki látja? Mert ha nem akkor azt a bejegyzést törölte valaki, ami megint kérdéseket vet fel részemről.

"Ha tudtad, hogy az a szabály, hogy láthatónak kell lennie a barátlistának és direkt lezártad, akkor nem értem a problémádat."

Mint írtam a játékon belüli kellemetlen játékosok miatt állítottam át. Nem jó kedvemből. A jelentkezés után nem azonnal állítottam át hanem később, de már ezt is leírtam korábban.

A problémám még mindig onnan indul, hogy nem lett szólva törlés előtt.

Egy előre megbeszélt-eltervezett séma szerint kellene kezelni az ilyen eseteket, amiben benne van az, hogy az illetékes szól az illetőek a törlés előtt, ha már felvételt nyert a crew-ba. Ami ugye megint egy nem mellékes téma volt, hogy ki az aki csatlakozhat és ki az aki nem.

De tovább nem is folytatom mert értelmetlen.
Úgy is az lesz, hogy de miért állítottad át, és nem az számít hogy miért nem szólt valaki törlés előtt... mint ahogy az sikerült legutóbb ilyen esetben.

(#66632) Kiskokó

Annál többször voltam fent PHHU szerveren.

Köszöngetni meg annyira nem tartottam fontosnak minden esetben, mivel nem ritkán tömött volt a szerver és a 4 soros chat meg elég kacsú ennyi emberre akik pörgetik a chatet.

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.