Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41409) pendre54


pendre54
addikt

Az eddigi tapasztalatom alapján én is azt javaslom, hogy először mindenki óvatos duhajként vágjon bele az üzletbe, mert van vele szívás. Én egy ilyen okirat hamisító üzemet vettem, arra még ráköltöttem majd egy millát, hogy fullos legyen, de még egy centet se tudtam realizálni belőle, pedig termel tisztességesen. ;]
Konkrétan, a cucc leszállítása egy vicc. Egy nagy dög, tetű lassú postakocsival kell a világ végére vinni, és teríteni a cuccot úgy, hogy kb. az indulás után két perccel megkapja az ember a folyamatos rendőrségi körözést. Na most ezzel a lassú döggel esélytelen a rendőröket lerázni, így rövid időn belől utolérnek, elöl-hátul 5-6 rendőrautó, gyakorlatilag lehetetlen haladni. A szemétség az volt, hogy egyszer sikerült ugyan leráznom őket, mert belecsúsztam egy vízmosásba, és valahogy elveszítettek, de amint visszatértem az útra, abban a pillanatban újra indult a körözés.
Ha meg nem a rendőrök, akkor a többi játékos lövi szét, és oda az egész szállítmány. Nekem eddig konkrétan három szállítmányom ment a levesbe.

[ Szerkesztve ]

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.