Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85263) Pocee


Pocee
senior tag

Üdv Urak!

Megpróbálom összefoglalni,mire is lenne szükségem.
Kellene egy hallójárati fülhallgató futáshoz,a vezeték engem nem zavar,azért is jöttem ide.
A telefonom egy Huawei P30lite jelenleg, jack van rajta ill type-c de ott nem is tudom hogy tud e hangot kiosztani,az előző HTC typeC telefonom headsetje nem szólalt meg rajta.
A HTC fülessel egyébként elégedett voltam,hozzáteszem mindig az aktuális telefonom headsetjét használtam amik közül az utolsó U11 fülese volt a legjobb hangzású,soha semmilyen in-eart nem próbáltam,szóval nincs minőségbeli tapasztalatom a telefonosokon kívül.viszont van igényem a tiszta telt hangzásra,a stílus nagyon vegyes a hangszerelt komolyzenétől a technóig minden megy,szeretnék telt mélyet de nem kell tolakodónak lennie,legyen tiszta magas,szóval nem akarom ragozni jó cucc kell.a limitet 30nál húznám ha van valami nagyon penge ajánlott cucc,hajlandó vagyok kitolni 40ig.Egy komolyat szeretnék venni,hosszútávra veszem,nem cserélgetem az ilyen cuccaimat.

Segítségeiteket előre is köszönöm!

Mr.Brightside

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.