Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Nem lakik valaki Dunaújvárosban, akinél ki tudnám próbálni, hogy az új szerzeményemnek (AKG K240 Sextett) hogyan kellene szólnia? Tegnap jött meg, kipróbáltam alaplapi hangkártyáról és szépen szól, de gondolom sokkal szebben is tud. Azért vagyok rá kíváncsi, mert össze szeretnék hasonlítani egy DAC + fejhallgató erősítő párost egy Sony STR-DH700 házimozi erősítő fejhallgató kimenetével... ezért most lehet meg leszek kövezve... -
bkercso
nagyúr
válasz kk831228 #9363 üzenetére
Köszi.
Ez jó anyagnak tűnik. A TCXO szimpatikus, átlagosan jó táppal.
A WIMA csatolókondira rá lehetne mérni, van-e rajta feszültség... Ha nincs, rövidre is lehetne zárni, még jobb lenne a hangja valószínűleg. Már ha van kedved beleberhelni.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Ákos97
aktív tag
Csak kíváncsiság képpen, mik az ajánlott fejhallgató erősítők 500 $ körül, és 1000 $ körül?
És mi a fő különbség hangzásban a csöves, és a tranzisztoros között? -
kk831228
addikt
-
bkercso
nagyúr
válasz kk831228 #9366 üzenetére
Nem kellene az elektroliton "keresztülrángatni" a hangot. Azért nem így van, hogy bolondbiztos legyen és így kevesebb legyen a vevői reklamáció. Így ugyanis nem tudod bemeneti DC-vel tönkretenni a fülesedet vele, mert azt a kondi blokkolja.
Ákos97: szoktak erről beszélni, de nem jelenthető ki kategorikusan, hogy az egyik ilyen, a másik olyan. Még a felharmonikus-termelés is kapcsoláfüggő dolog.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Audison
senior tag
Üdv!
Nézegettem itt DAC-okat a 'Superlux HD668B'-nek, és a 'Musiland Monitor US02'-nél maradtam. Elbírnak egymással igaz?
-
dudika10
veterán
válasz bkercso #9371 üzenetére
Szerintem nem ugyan arról beszéltek. Az Audinst működik 230V-ról a táp segítségével, szerintem erre gondolt...
Audison: nézd ki-kinek válaszol. nem minden hozzászólás neked szól.
Én véleményem: a 668B nem sokat javul az erősítéstől, így egy jobb DAC fontosabb alá szerintem.
A Musiland megfelelő lehet.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
guppy
őstag
Én egy beta 22-t vagy violectric HPA V181 vagy Headamp GS-X - et vennék valószínüleg.
mindenki olvasta a kérdésedet, nem kell újra belinkelgetni 10 hozzászóláson, de valószínűleg nem sokan fognak válaszolni, mivel felesleges, úgysem fogsz a közeljövőben ennyiért erősítőt venni - a dolgok meg változnak -
bkercso
nagyúr
válasz baluka26 #9376 üzenetére
Az más, nem a kondi hiánya okozza, és nem a bemenet felől jön.
Elmésznak a munkapontok és emiatt billen el a kimenet. Vagy viszacsatolással, vagy relés leválasztással szokás az ilyet megoldani.
Ha teszel fel (újra) fotót, meg lehet saccolni, van-e kondi a jelútban.[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
titán
Ennyiért inkább vegyél egy DAC + erősítő kombót. Kár lenne a D2X mögé ilyen drága erősítőt kötni. Ebben a kategóriában már sokkal többet számít a DAC minősége, mint az erősítésé.
(#9362) geza844 Rácalmás? Kipróbálhatod többféle erősítővel, ha akarod (és meghallgathatsz különböző Sextetteket is).
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Ákos97
aktív tag
A "saját" pénzemből nem is vennék fele ilyen drágákat se, csak tudod, jön a karácsony, reménykedni csak lehet.
Egy HRT MSII plus annyival jobb lenne a d2x-nél, hogy megérje a 350 $-t?
PS: Láttam a Head-fi-n eladó Head AMP gilmore lite v2-t, 229 $-t, ennyiért ajándék, amikor még gyártották tavaly, még 500 $ volt az új ára.[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Egy K1000, Orpheus, SR009 jó befektetés lehet. Egy Qualia vagy R10 is.
De egyébként, racionális és okos befektető nem tudsz lenni jelent helyzetben.
Egyébként szerintem senki nem kiváncsi a szüleid anyagi helyzetére, és arra sem, hogy mit tudnak megvenni a 14 éves fiuknak....
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Ákos97
aktív tag
válasz baluka26 #9389 üzenetére
Jólvan, nem is akartam kérkedni vele.
De az biztos, hogy venni kell vmit, ha nem idén, jövőre, mert legalább egy jó dac-ot a hangkártya helyett megérdemel a fejes.
De már megint terelitek a témát, azt kérdeztem, hogy megéri-e 229$-ért a használt Gilmour Lite.
Schawo: Nem, elírtam, este van, hülyeségeket beszélek, tudod, már az üzleti ösztön beszél belőlem. -
baluka26
nagyúr
Üzleti ösztön?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mindegy, igen, megér annyit
schawo: Mennyire vagy otthon befektetésekben? Pü-ben szívesen megbeszélnék Veled egyet s mást[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
titán
Valóban megér egy DAC-ot a kártya, de tényleg valami fincsi kombót ajánlok. De csak azután, ha már tudod, hogy milyen hangot vársz el a fejhallgatótól. Ebben az 500-1000 USD kategóriában már nem is annyira a hangminőség a különbség, hanem a kapott hangzás jellege. De ez már kifejtettem a felső kategóriás fejhallgatókkal kapcsolatban is.
(#9396) dudika10 Csak a sok OFF miatt akadtam ki, és dorgáltam illetőket. Itt befektetés, ott nők. Szakmai témában nem szoktam
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
dudika10
veterán
És dorgálsz minket, ha lecseszünk valakit...
Mi történt ma este? Egyik topikban befektetés, meg hülyeség, másikban nők.
Szólok a moderátoroknak, hogy át kéne nevezni pár topikot.Kijön a nőügyes topikba megbeszélni a napi fejhallgatós tapasztalatokat?
szerk.: és egyre rosszabb.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Ákos97
aktív tag
-
baluka26
nagyúr
válasz dudika10 #9396 üzenetére
Ugyanmár, még nem volt a másfél évem alatt ilyen masszív off egyik topikban sem, belefér egyszer.
Ákos: Szerintem nézd meg a Hivox Lupus Junior 2-t. Pont jó lesz neked.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
contaxg
veterán
veszek egy MSII+-ot 350 $-ért, így 50-en belül maradok
Hahó! Nálad mennyi a dollár árfolyama?? Vám és Áfa??
Most kibontsam a Beyer A1-et vagy sem??
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest