Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-09 14:16:34

LOGOUT.hu

Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51824) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.

Mindenkinek további jó fórumozást!

Hozzászólások

(#13397) Fire/SOUL/CD válasza Sk8erPeter (#13393) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Természetesen PM és nem PQ, a leírás szerint járj el elsőre Secure Erase-el, aztán ha esetleg nem tapasztalsz változást, akkor a lassú format.
Sajnos az kifelejtettem, hogy én a DISKPART-on belüli format parancsról írtam, míg janos666 a sima parancssoros "változatról". A 2 FORMAT parancs különbözik.

pinnacle #13375
Régebbiekhez volt ún. floppy drive module, de ehhez a típushoz max USB-set lehet venni, innen a BOS beállítás. (Ezért szeretem tudni, hogy kinek milyen gépe van)

Korábbi hozzászólásodat olvasva, azt írtad, hogy Samsung EVO van benne, de hát ez biztosan nem az, hanem ilyen, ami meg ez: 1. bekezdés. (Szóval ha a Dell oldalán nincs új FW hozzá, akkor nincs, ha lenne, azt meg nem lehet a Samsung Magician-al amúgy sem frissíteni)

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.