Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Slumdog Millionaire.
A feléig kb tökéletes volt, nálam. Nagyon megfogott. Aztán a második fele már nem tudta szerintem követni az elsőben felvett ritmust. Ennyire lassan két óra még nem telt el filmnézés közben (nem úgy, mint pl egy Battleshipnél, ahol marha gyorsan elrepül az a semmi, amit két óráig nézetnek veled). A végén gondoltam is, hogy mondom tuti elnéztem, 180 perc inkább az a 120, de nem.
Nekem nagyon átjött ez az egész, ahogy végigköveti az életét a testvérpárnak. Talán, talán még hihető is.
A fényképezés, a zenék és a hangok is nagyon jók voltak.
DE! Mi a zistenért kellett a végére az a tánc? Miért? Miért????? Az animációs filmeknél divat ez, de azoknál is hányok ettől, itt meg olyan szinten illúzióromboló volt, hogy nagyon. Még ha elvileg a "stáblistához tartozott" volna is. Ha feltétlenül valamit kiakartak volna találni, hogy az ember megnézze még a készítőket is, akkor valami animációt összedobnak, esetleg képeket bevágnak Jamalék életéből, valami hangulatos zenével karöltve, és kész is. De ez szörnyű volt.
8/10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Hardcore café
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- EAFC 25
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs