Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69225) vandor01


vandor01
őstag

nekem meg pont a nehezebb kell mert a 3,5g az konnyu es gyenge.... de inkabb en vagyok a nehez.... de komolyan esetleg 3 collra raknam 3S-en? kell a nyomatek! van ennek a motornak kulonbozo variacio kulonbozo nevre szitazva... valahol 3gramm valahol 5gramm ??

MiToot masik MiToot aztan DYS (ilyenem vot ez 3,5g... gyenge vagy csak nehez vagyok :)
na es ugyanaz az OCDAY masik OCDAY

esetleg mikor meg uj?? akkor valami ragacs gomboc/zsugorcso+gyorsragaszto gél....??? es megfogni-osszefogni a talphoz ragasztani... a kabeleket hogy ne szakadjanak ki???

[ Szerkesztve ]

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.