Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
demmer123
őstag
Ennél a billentyűnél mennyibe kerül a szállítás?Azt írja ingyenes a hajó.
Illetve mennyi kb a várható ide érkezés ideje ?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
makoss
veterán
Én ilyenkor újraindítom a gépet, báár nállam a memóriát terhelte, proci csak néhány százalékon ment
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz gyuri2008 #92562 üzenetére
Talán ez kis útmutató segít abban, hogy tudjál csökkenteni a memória és a processzor kihasználtságon.
[link]A szolgáltatásokkal csak óvatosan, tényleg csak olyat kapcsolj ki, amit nem használsz (pl. ha nincs nyomtatód, felesleges a nyomtatásisor-kezelőnek automatikusan futnia)
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
dangerzone
addikt
válasz quailstorm #92544 üzenetére
Na fejlemény. Újraraktam a windowst, de már a telepítés közben (partíció kiválasztásánál) is akad az egér pár másodpercre.
Nem tudom mitől lehet ez. Biosban még minden okés, ott nem akad az egér.Pendrive-ról telepítek windowst egyébként
-
=HG=
addikt
válasz dangerzone #92566 üzenetére
Milyen egér, ill bill? USB-s? Próbáltad már másikkal, az is akad?
-
=HG=
addikt
válasz dangerzone #92568 üzenetére
Ha telepítés előtt jó volt, akkor nem hiszem, hogy hardveres probléma lenne...Főleg, hogy biosban is mükszik rendesen...Én inkább valami erőforrás ütközésre gondolok...Nem tudod másról telepíteni ? (nem pendrive-ról)
Hátha azzal nem szeretik egymást... Vagy esetleg a telepítő eleve valami hibás usb illesztőt tesz fel... Másik windows-al is megpróbálnám... Ezek csak tippek...
( genius slimstar-al soha semmi gondom nem volt, nekem is az van...szeretem..)[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
Adott egy HD4650 + intel e7500 proci valamint egy zsír új HDD.
Friss windows7 32bit legfrisebb VGa driver.
A probléma az hogy egyik nap a játékok simán futnak akadás mentesen másnap pedig akadoznak(eredeti játékok) hőfokok rendben CPU 2 napja lett újra pasztázva.
Mi lehet a probléma?ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
killer095
őstag
Black ops2 néha megy 80-90 másnap már csak 20,ugyan ez csgo,lol
De a procija havernak aztmondja feladat kezelőbe összevisszaugrál pedig nem csinál semmit,20-60-96%!! ra is felugrik és csak egy teamspeak valamint chromemegyui.: tesómnak volt egyszer egy ugyanilyen problémája és a feladatütemezőből töröltünk vmit utána megoldódott lehet ittis működne?
[ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
quailstorm
nagyúr
válasz dangerzone #92566 üzenetére
CPU thermal throttlingnál is fordul elő ilyen, de ezek szerint nem az OS-ben kell keresni a hibát.
-
dangerzone
addikt
válasz quailstorm #92573 üzenetére
Hőfokokat is néztem, 40 fölé nem megy. Egyébként a laptopon a perifériák is rendben voltak.
....Imádom a számítógépeket...
Megpróbálom egy vinyóról telepíteni a windowst, hátha nagyobb sikerem lesz.
-
=HG=
addikt
válasz killer095 #92575 üzenetére
Ha nem csinálsz semmit a gépen, akkor is egy csomó szolgáltatás fut a háttérben.. Amikor azok "dolgoznak" ugrál a procihasználat... Mondom, próbáld lehúzni a netet, akkor mit csinál ?
(#92576) dangerzone: Próbálgasd amiket írtam..valahogy megoldódik egyszer...
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz philoxenia #92579 üzenetére
Nem tudom lehet.
Otthon és androidon állandóan be vagyok lépve. -
spiritex
veterán
Sziasztok!
Páromnak tavaly szeptemberben vettünk használtan egy DELL GX780 MT E8400 gépet.
Eddig tökéletesen működött, de tegnap működés közben, egyik pillanatról a másikra, minden átmenet nélkül azonnal a maximumom kezdett pörögni a nagy (első és a táp ventijét leszámítva a gépben egyetlen!) ventillátor, ami a procin levő passzív bordát fújja előlről. Megnéztem a processzor használatot és csak 3-4 %-on volt. Újraindítottam a gépet, belenéztem a Dell BIOS-ába, és ott rendben volt az a beállítás, ami a ventillátor sebességére vonatkozik, tehát a rendszer körülményeihez igazodik, vagyis igazodna, de mégsem teszi.
Ezen a maximális fordulatszámon nagyon hangosan zúg, nem lehet megmaradni mellette.Kikapcsoltam a gépet, lehúztam a ventit az alaplapról, elindítottam, természetesen működött nélküle is, de nem mertem tovább így hagyni. Megfújkáltam, visszadugtam, 5 percig jó volt, majd megint felugrott maximumra. A prociterheléssel nincs gond, nincs 100%-on, tehát nem azért forog ennyire. A gép bekapcsolásakor is azonnal maximumon megy.
Mi lehet a gond? Mi történhetett így hirtelen???
Illetve mi lenne ha ventillátor nélkül használnánk a gépet?
Úgy néztem van a procin passzív hűtőborda, de nem tudom elég lehet-e egy teljesen általános irodai felhasználásra? Nem éghet-e le a proci, ha nagyon felmelegszik, nem tudom van-e a gépben valami védelem, ami lekapcsolja a gépet mielőtt károsodna?
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #92581 üzenetére
Azt nem írtam az előbb, de lehet, hogy köze van a jelenséghez, hogy egy kézmelegítős egéralátét volt a ház első USB portjára kötve kb. 1 hónapja. Megpróbáltam lehúzni, nem segített, de ki-be kapcsolás után most jó a gép.
Összefügghetett a két dolog?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Rico45
őstag
Sziasztok!!
Van ez a [link] . Innen szeretném letölteni a romot a tablettemre!
Kérdésem,hogy hogy a kis ...szomba lehet innen letölteni??Egy csomó kérdést tesz fel,hogy válaszoljak meg a mobil számom is kéri. Vírusos vagy mi?
Választ előre is köszi!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
mezis
félisten
-
dokee78
félisten
válasz philoxenia #92586 üzenetére
Már beállítottam a 2 lépcsős azonosítást.
-
dokee78
félisten
-
Lenry
félisten
bekapcsoláskor boot alatt változó hosszúsággal sípol a gép, de nem az általában megszokott éles, magas hangon, hanem annál sokkal mélyebben (már amennyire a rendszerhangszóró képes mély hangok kiadására)
a "minden rendben" csippanás megvan, a gép is tökéletesen működik, de gondolom nem ok nélkül búg, szóval ha valakinek van rá ötlete, ne tartsa magában... én sosem találkoztam hasonlóval és momentán arra sincs ötletem, hogy keressek rá
konfig az adatlapomon
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz AndrisBoy #92593 üzenetére
nem, nem fog.
most vagy a linkelt oldalt nem olvastad vagy az én hozzászólásom, de a két hibajelenségnek semmi köze egymáshoz azt leszámítva, hogy ugyanolyan alaplapok érintetteka linken egy áramvágta lapról van szó, ami csippan egyet, aztán újraindul, és ezt csinálja végtelen ciklusban. az enyém sípol egy hosszút, aztán gond nélkül elindul és működik
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
dokee78
félisten
válasz Speedhs #92595 üzenetére
Ezen témák között tedd fel a kérdésed.
-
AndrisBoy
aktív tag
én jót linkeltem..csak közben frissítették az oldalt...
ez volt a leírásban :
"From the manual
Q: What do the beeps emitted during the POST mean?
A: The following Award BIOS beep code descriptions may help you identify possible computer problems.
(For reference only.)
1 short: System boots successfully
2 short: CMOS setting error
1 long, 1 short: Memory or motherboard error
1 long, 2 short: Monitor or graphics card error
1 long, 3 short: Keyboard error
1 long, 9 short: BIOS ROM error
Continuous long beeps: Graphics card not inserted properly
Continuous short beeps: Power error"•°o.OO.o°•
-
Lenry
félisten
válasz AndrisBoy #92597 üzenetére
ezzel sem vagyok előrébb, köszi, a standard AWARD BIOS hibacsipogásokat nekem is megmutatja a Google
mint írtam: "a "minden rendben" csippanás megvan" = 1 short: System boots successfullyaz én bajom nem a POST alatt van, hanem utána, és mint írtam is, a gép működik hibátlanul, ha rosszul lenne berakva a VGA vagy a RAM, akkor nem működne.
[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
Sziasztok! Segitsegre lenne szuksegem.
Vettem egy laptopot. Win 8 van rajta ami nekem nem jon be. szeretnem ratenni a 7-est, de ugye mikor berakom a telepito dvd-t, az nem latja a HDD-t mivel mas fajl rendszer. Kiszereltem a HDD-t a laptopbol.Rakotnem egy masik szgepre, amin win7 van, hogy vmi particionalo progival letoroljem a picsaba a win8 particiot es NTFS legyen belole. Milyen particionalo progit hasznaljak ami konnyeden megbirkozik a feladattal? Ha van vmi buktato vagy barmi trukk a dologban kerlek azt is irjatok le, mert nem csinaltam meg ilyet. Nagyon koszonom elore is. Egy 1TB-os SSD Hybrid-rol van szo egyebkent.
Vagy ha az elv amit kigondoltam egy baromsag kerlek aruljatok el hogy hogyan csinaljam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest