Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz csipszikutya #83950 üzenetére
Üdv.!
A telefon vezetékednek, hálózatnak (központi hw.-nek) kellene tudni elég nagy sávszélességet. Ha T-home úgy tudja, hogy nincsenek meg a feltételek, akkor az biztosan úgy is van. (Néha még akkor is, amikor úgy tudják, hogy meg vannak a feltételei az IPTV-nek. )
Jól van beállítva a parabóla ?
[ Szerkesztve ]
mezis
-
csipszikutya
senior tag
Nem értek hozzá, csak amennyit neten utána olvasgattam. Tehát teljesen, laikusként próbálok itt okoskodni.
Sátoraljaújhelyben lakom, egy kis városkában ahová nem tudják bekötni, de ami nekem furcsa, hogy egy 30 km-re lévő ~500 lelkes falucskában pedig rokonomnak van. Ott ahol a háznak csak bizonyos részében tudok mobiltelefonálni, tudom, hogy ez nem függ össze, de furcsa nekem. Tehát un. "agglomerációban" nem lehet, de kint a tanyán ahol még térerő se van mindig pedig van?
A parabolánk jól van beállítva, nem árnyékolja se fa, se hegy, se ház, az égre néz. A t-home szakemberei?! állították be, miután átrakták másik helyre, mert elé nőtt egy dió fa.
Az bosszant minket, hogy nem vagyunk nagy tv nézők de van 1-2 műsör amit szeretnénk megnézni (F1, foci vb nyáron) és nagyon sokszor van, hogy nézhetetlen, mert bekockásodik, elmegy, csúszik a kép és stb.
Voltunk be a t-homehoz, írtunk levelet, annyi volt a válasz, hogy így jártunk kb... De ha kifizetjük a szolgáltatásukat 100%ban akkor teljesítsék már ők is... Felmondani pedig 1,5 évig még nem tudjuk[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz csipszikutya #83953 üzenetére
Mindig tv? Az ingyenesen foghatóban, van F1-is,, ráadásul HD-ben.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Vakegérke
félisten
Szívesen.
Ha nem kell két kézibeszélő, olcsóbb is van, de te tudod. Tapasztalatból mondhatom, hogy jó a Panasonic telcsi. Több, mint 10 éve használok hasonlót, mint amilyent kiválasztottál, soha nem volt vele problémám. Azt viszont tudnod kell, hogy áramszünet esetén nincs telefonálás, bár az egyik készülékük még erre is képes.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
mezis
félisten
válasz csipszikutya #83953 üzenetére
Ezek szerint a telefon központjuk nincs ellátva a megfelelő technikával.
Ha van alternatív lehetőség (kábeles) akkor készíts felvételt a zavaros eseményekről és keress ügyvédet, hogy hibás teljesítésre való hivatkozással felmondhasd a szolgáltatásukat.
Amíg nem nőtt meg a diófa, addig mnden rendben volt ?
A MinDigTV-t meg nézd meg egy szükség antennával. Ha valamennyire bejön, akkor tetőantennával számíthatsz a jó vételre. Honlapjukon utca - HSZ alapján kapsz becslést a szükséges antennáról.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
csipszikutya
senior tag
Elolvasom estére. Mutattam már nekik videót, azt mondták, hogy valamilyen videó szekresztő programmal manipuláltam a felvételt
A dió fa előtt is volt probléma, de nem ennyire mint most. Előtte Digi volt, azzal semmi gond nem volt.
varmi2: Megpróbálom majd, köszönöm mind a kettőtöknek!
Majd off-ban jelzem, ha lenne valami változás, de úgy érzem, hogy "vicces" lesz megint.
-
nova001
senior tag
hello
olyan programot keresek amivel flash videokat tudok beágyazni htmlbe start stop és full screen gombal együtt, szval egybe legyen maga a video és lejátszó program, tudtok valami ajánlani ?
-
flymi
addikt
-
sixpack89
tag
üdv! az lenne a kérdésem,hogy hír tvről videókat milyen módon lehetséges letölteni? ha lehet egyáltalán. próbálkoztam internet manager progival,de így nem jön le.
-
PC4200
tag
Üdv!
Adott egy AMD athlon x4 860K.
Nézegettem hozzá alaplapokat.
van A58 A68 A88m A88X pro3+ meg ilyenek.
Nos ezek befolyásolnak valamit működésében?
Játékra kellene a gép.
radeon r7 260x vagy GTX750Ti társaságában.
Üdv!CSAK a puffin :)
-
Intel fan11
őstag
Tud vki olyan alkalmazást wp8.1re lumia 735, hogy rádióban szolo zenet felismerje?
Battletag: hojszi#2983
-
nova001
senior tag
-
csipszikutya
senior tag
válasz Intel fan11 #83967 üzenetére
Soundhound
-
flymi
addikt
Az is egy véglet, azok legalább célirányosan mennek be.
A másik aki elmeroggyant. Papírok nélkül megy kocsit átiratni, de képtelen kitölteni a dokumentumot. Vagy aki 5 percre nem képes lerakni a telefonját az ügyintézés idejére, mert épp sorozatot néz. Vagy aki képtelen felfogni, hogy olyant akar amit nem lehet ott elintézni és a főnökért ugat.
De mi is volt az eredeti kérdés?
Ja a telefon... Elmeroggy... Cavinton öcsém![ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Intel fan11
őstag
Mobilról, hogyan tudok kocsi parkolójegyet venni? Hogyan működik ez pontosan?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Intel fan11 #83973 üzenetére
-
Intel fan11
őstag
válasz philoxenia #83974 üzenetére
mi az a tranzakciós díj? elküldöm az smst az adott számra?
-
mezis
félisten
válasz Intel fan11 #83975 üzenetére
Tranzakciós díj az, amit a banki átutalásnál bezsebel a magasságos központ.
Ez egy kicsike plusz költsége a mobilos parkolásnak. Kicsike. kicsike. kics....
[ Szerkesztve ]
mezis
-
Intel fan11
őstag
Tehat ha jol ertem ezt a mobilos parkolast, akkor van ez a tranzakció illeték ami 1szeri 75 ft parkolasonkent. + az sms dijj ami dijcsomagom szerint van+ maga a parkolási dijj. Ezt a szep osszeget ho vegen fogja a tmobil nekem hozzadni az elofizetesemhez?
-
mezis
félisten
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy tudnám megszüntetni egy usb-s hangfalon keresztül szóló rádiócsatornát?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
az érdekelne, hogyan tudom a Samsung GT-S7560 típusú telefont visszaállítani teljesen úgy, mintha most lenne először bekapcsolva?
Semmi adat nem kell róla, se névjegyek se semmi. Folyamatosan újraindulgat valamiért, egy olyan megoldás kell ami legyalulja az egészet.Köszi aki segít..
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
PC4200
tag
gyári beállítások visszaállítása. menüben megtalálod.
CSAK a puffin :)
-
mezis
félisten
válasz anonymus89 #83980 üzenetére
Task manager, Process Hacker2, Process Monitor valamelyikével kiirtod azt, ami nyomja USB-n a rádiót.
mezis
-
PC4200
tag
válasz kovacsroli #83983 üzenetére
Vagy hard reset..
Ugyis lehet ha nem találod hogy hangerő FEL+hangerő LE+HOME+Power gombot egyszerre nyomod addig míg be nem kapcsol. majd elengeded és bejön egy kék betüs menü itt a hangerő gombokkal tudod léptetni és a home(középső) gombbal tudsz rámenni arra amit választottál. Itt olyat keress hogy Wipe data/factory reset és utána bejön sok NO NO NO NO keresd meg a yes-t és arra menj.tölt majd reboot.
üdv!CSAK a puffin :)
-
mezis
félisten
válasz anonymus89 #83986 üzenetére
Akkor itt az ideje pontosabb leírást adnod a problémádról vagy vidd el az USB-s hangfaladat egy elektronikus hulladékgyűjtő helyre.
mezis
-
anonymus89
addikt
-
Lompos48
nagyúr
válasz anonymus89 #83989 üzenetére
Földhurok inkább brumm okozója lehet. Én a leszakadt árnyékolást keresgélném valamelyik kábelnél/csatlakozónál.
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok!
Unokatestvérem laptopot szeretne vásárolni!Mostani laptopján elég nehezen fut már minden egyszóval eléggé elavult már ...
és még mindig nagyon szeretne League of Legendsen játszani de most nem tud a laptop miatt ...
még lenne pár dolog ... : Szeretne pár újabb játékot is kipróbálni...Vásárlás nyáron lenne: 180.000 Ft-ig
Válaszotokat előre is köszi
-
mezis
félisten
A CLP 365 szerepel a kompatibilitási listán.
Én csak annyit sejtek, hogy ez egy chip reset-elő szerkezet. A chip marad, ami volt, immár olyan értéket tárolva, hogy a printer feltöltöttnek olvassa a toner mennyiségét.Kérdés, hogy a printer gyár hol tart ennek a kivédésénél, meg igazat ír-e a mindössze 1012 megkötött üzlettel rendelkező eladó.
mezis
-
nagyúr
válasz aftercooler #83937 üzenetére
genndy fórumtárs tényleg régen nézett már Linuxot!
Ezekben a topicokban nézz körül, kérdezz nyugodtan!Itt egy válasz az egyik feltett kérdésedre.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest