- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
válasz
flymi #100043 üzenetére
Vezérlőpult - Energiagazdálkodási lehetőségek - Aktuális séma mellett Séma módosítása - Haladó beállítások módosítása - és lesz egy olyan lenyitható pont, hogy merevlemez. Na, ott tudod állítani, hogy mikor kapcsoljon le a merevlemez
Angol Windows-ról emlékből fordítva
Nem biztos, hogy így vannak magyarban.
Angolul így néz ki: Control Panel - Power Options - Change plan settings - Change advanced Power Settings - Hard Disk - Turn off disk after és nekem 0-ra van állítva.(#100044) Kommy: Felettébb érdekes, szerintem vedd fel az Ügyfélszolgálattal a kapcsolatot és kérj valaki IT szakit.
-
Hunork
veterán
-
Szia!
Az iforex és hasonlók szeretik magukat beírni mindenhova. Hülye kérdés, de biztos a Chrome-ot indítod? Legutóbb egy ügyfélnél mindent megváltoztatott, még a start menüben lévő parancsikont is átírta. Jobb egérgomb, tulajdonságoknál látod mit indít, ha nem a Chrome.exe van írva, hanem utána még sok egyéb, akkor azt egyszerűen töröld ki. Ha pedig teljesen mást indít el a régi parancsikon, azt is látni fogod. Érdemes megnézni, nehéz kiírtani, de nem lehetetlen.
-
HoaryFox
őstag
Ha nincs bejelentkezve a Google-fiókba a Chrome, akkor jelentkezz be és le fogja húzni, ami fent van a szerveren.
Ha be vagy jelentkezve és úgysem látsz semmit, akkor bukta a dolog szerintem.Persze, ehhez előtte mindenképp legalább 1x be kellett hogy jelentkezz, hogy szinkronizáljon a szerverrel.
-
hege8888
aktív tag
Én először is elvinném a gtx260-at egy cimbim gépébe kipróbálni, hogy él-e, és hogy megnyugodjak...
Utána szerintem vedd ki az alplapból az elemet, és törölj egy cmos-t, és nézd meg él-e az alaplap is.
Esetleg proci, ram, szintén ki, hogy füttyög-e, ad-e életjelet az alaplap.Utána lehet kezdeni előlről...
Viszont ha pesszimistán állok hozzá, nekem régebbi Asus lapjaim múltak így ki, hogy szintén kártya-csereberénél meghalt utána az AGP is, és integráltról sem akart képet adni..
-
Armahun
addikt
-
Vakegérke
félisten
Nekem se monitorozik. Havonta egyszer lefuttatom, aztán csókolom.
Ugyanígy teszek a spyware keresővel. Jut eszembe, ezt is futtattad?AdwCleaner
Szedd le, futtasd. Valószínűleg kipusztítja a piesearch-öt. -
Vakegérke
félisten
A Temp könyvtárakból gond nélkül. Kettő van, egy ott, ahol mutattad, egy meg a Windows könyvtáron belül. Ha valamire azt mondja, hogy nem lehet, ugord át, biztos használja valami.
A Spybot arra jó, hogy kipucolja azt a mocskot (is), amire panaszkodtál.
A Malwarebytes hasonló szolgáltatás. Szerintem elég lesz a "tisztán tartáshoz".Amiben tévedtem. Utóbbi nem foglalkozik a Temp könyvtárakkal, amire gondoltam, az a CCleaner karbantartó progi.
-
Vakegérke
félisten
Spybot - Search & Destroy, és Malwarebytes Anti-Malware
Utóbbi kipucolja a Temp könyvtárakat is, bár ezt egyedül is megteheted. -
Vakegérke
félisten
Szívesen.
Ha nem kell két kézibeszélő, olcsóbb is van, de te tudod. Tapasztalatból mondhatom, hogy jó a Panasonic telcsi. Több, mint 10 éve használok hasonlót, mint amilyent kiválasztottál, soha nem volt vele problémám. Azt viszont tudnod kell, hogy áramszünet esetén nincs telefonálás, bár az egyik készülékük még erre is képes.
-
Borisz76
nagyúr
Ez már csak ilyen....
Laptopokat úgy szokták árusítani, hogy eltérő lehet benne a memória mérete ( 2-4-8 GB ), eltérő lehet benne a HDD/SSD mérete ( 320-500-750 GB, esetleg 1TB ) , eltérő lehet a CPU ( i3,i5,i7 )Ezért kell vásárlás előtt megnézni a technikai paramétereket.
-
Borisz76
nagyúr
A laptop adatai között nem részletezi, hogy Sata 2 esetleg 3.
Mivel kompatibilisek egymással ezért a keretbe tehetsz bármelyik Sata csatlakozós HDD-t.
-
Mi a fontosabb? Ha már rádugtad a gépre akkor gyorsan tudj vele dolgozni (átalakító), vagy nincs kedved mindig szétszerelni a gépet (USB)?
Átalakító +1 szvsz. Én Pata-s HDD dokkolóval még nem is találkoztam (nyilván van, de ritka -> drága), illetve akkor az gondolom USB-s lenne, ami a sebesség szempontjából nem az igazi. -
creation
senior tag
A 27 ide tartozik:
01 - 54 (except 0d), 5A- 60 Problem related to memory. Please re-install the CPU and memory then clear CMOS. If the problem still exists, please install only one memory module or try using other memory modules.A 62 meg ide:
61 - 91 Chipset initialization error. Please press reset or clear CMOS.b2-re csak azt a fórumot találtam amit linkeltem neked, meg még ezt nézd át: [link]
-
pocokxx
Közösségépítő
Hát ebből olyan messzemenő következtetéseket nem vonhatsz le, mert a táp kevéske lehet neki. Húzd le az SSD-t is, a biosig akkor is el kellene jutnia. Esetleg próbáld meg "backup bios"-szal, látom van rajta egy switch, bár, ha a "clear CMOS" meg elem kivétel nem segített, valószínű ez sem fog. Viszont ez a Dr. Debug lehet, hogy megviccelt, mert kétféle listát is találtam. Úgyhogy a déli híd miatt sem feltétlenül kell aggódnod...
az egyik szerint: 61 - 91 Chipset initialization error. Please press reset or clear CMOS.
a másik viszont: 0x62. Installation of the South Bridge Runtime Services.(#81422) sanyi02
A videók nem biztos, hogy a net miatt szaggatnak... Lehet, hogy a gép kevés a HD filmekhez. A 100Mbps egyébként is csak a maximum, a garantáltat gondolom hozza így is. -
pocokxx
Közösségépítő
Bele mehet. Elvileg egyféleképpen tudod csak beledugni, mert ugyanarra néznie a kis rögzítő pöckének. Kárt szerintem nem csinálhat, max. kevesli és nem indul el. Tartósan úgysem fogod így használni.
-
pocokxx
Közösségépítő
Az FSP Raidereden valószínű, hogy van minden csati, ami kellhet; p4ig biztosan... Az, hogy nem kell mindent bedugni, viszont könnyen elképzelhető.
Az a lap, amelyiken nincs vga csati (nem lehet, hogy csak AGP/ISA van?), az tényleg nem mai darab lehet. Még a Voodoo kártyák körül emlékszem ilyesmikre. -
flymi
addikt
Válasz magamnak: asszem hétfőig maradok a seggemen és viszem szervizbe. A régebbi gépeknek csak 20 pines csatijuk van, az egyiknél van még közvetlen a proci mellett egy +4 pines bedugva, a másiknál utóbbi csak "lóg", a lapon nincs helye.
Viszont láttatok már olyant, hogy egy ATX lapon nincs külön hely egy darab VGA-nak sem?PH-User:
Ezmegmiezmi?
Ja megvan, visszaolvastam... Széééép! -
Puma K
nagyúr
Korábban sem akart bekapcsolni egyszer ugyan így hosszabb távon csak akkor tudtam működésre bírni mikor megcseréltem a reset és a power gombok csatijait az alaplapon.
Amúgy neked is javasolta valaki korábban hogy szedd szét a gépet és rakd újból össze.
Ha az alaplapban nincs elem akkor csak a beállításokat felejti el amiket személyre szabtál az UEFI/BIOS-ban.
-
-
pocokxx
Közösségépítő
Hát gondolom igen. Bár olyan egyszerű lámpa fényt nem látok rajta. (A ledek nem világíthatnak? Arra a kétjegyű számos kijelzőre gondolok.)
Viszont van egy számomra érdekes gomb: power button. Az mit csinál...?Közben megtaláltam a manualt, csak a gépet kapcsolja be, ha jól értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest