Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50031) Hyena válasza Kerek (#50023) üzenetére


Hyena
senior tag

Szerintem az igenyeidnek es a penztarcadnak megfeleloen donts.
Ha szeretnel 3d ISOkat is nezni akkor szukseged lehet egy dedikalt mediaplayerre legyen az Himedia, Popcorn, vagy Mede8er, esetleg mas arra alkalmas androidos lejatszo.
Ha a 3d iso nem erdekes akkor szobajohet medialejatszasra is alkalmas NAS is, amelybol talalsz a QNAP es az ASUSTOR kinalataban is, vagy vehetsz egy ar teljesitmeny aranyban nagyon jo RPI 2 vagy 3 keszuleket es egy olcso nast.
En egy ASUSTORT (es neha egy qnap-ot is) hasznalok es teljesen elegedett vagyok mind a medialejatszo mind a nas funcioival.
En egy Popcorn A-410rol valtottam a jelenlegi medialejatszo NAS kombora es nagyon szeretem.
Tudom sokan ugy velik egy ilyen multi eszkoz nem lehet jo (ne felejtsuk el a HTPC is az) de az vesse az elso kovet ram, vagy a szisztemara aki szemelyesen kiprobalta es mindenesetre merem allitani , hogy pl az ASUSTOR NAS 1000x jobb medialejatszo mint amilyen jo NAS a Popcorn A-410 (pl torrentezes).
A qnaphoz es az asustorhoz is van infras taviranyito, ami valoban roppant fontosnak tunik egeszen addig amig az ember ki nem probalja a Yatse taviranyito programot (ha csak a Kodi taviranyitashoz kell) , de egyebkent sokkal hasznosabb a mar meglevo eszkozod tavkapcsolojat hasznalni amennyiben CEC kompatibilis eszkozt veszel. (pl az RPI CEC kompatibilis, a qnap es asustor nasok szintugy bar esetlegesen egy CEC adapter szukseges lehet)

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.