Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android szakmai topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:10:55

LOGOUT.hu

Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40042) crok válasza Somatom (#40040) üzenetére


crok
Topikgazda

Nem mondtam hogy ördögtől való, de amit csinálni akarsz az a mindennapos átlag R1 user felhasználástól is messze van, mint Makó vezér Jeruzsálemtől. Ellenben PC-n mindennapos. Erre értettem. Hurroghatod napestig az Android-ot, csak szerintem értelmetlen, ha barackot akarok enni nem veszek körtét. GPT-t tud, hiszen a benne levő eMMC is GPT-t használ (vagy MTD-t..), adoptable storage-ként Android 6 és felette biztosan ismernie kell a GPT-t (az adoptált tárolót is GPT-vel használja). GPT + FAT most gyorsba ment egy Redmi Note 7 gyári, piszkálatlan rendszeren is (meg a saját Redmi Note 4-emen is bár az custom, minden szempontból is).

De inkább az a gond, hogy milyen filerendszert használnál a 4TB megcímzésére? Proprietary NTFS? Hát az pont nem fog menni máson se hacsak ki nem fizették érte a licenszdíjat. exFAT? Az jó eséllyel nem fog menni, egy erősen talán, de gyári rendszeren csak ha a nemrég nyílttá tett exFAT-ot natívan implementálja a gyártó akinek a készülékét megveszed. Vagy úgyis eleve custom ROM custom kernel?

Mindenesetre én a teljes megoldásra gondoltam mikor írtam, ha csak a GPT maga a kérdés - csak és kizárólag - akkor Android 6 és felette támogatott.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android szakmai topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.