Hirdetés
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.s.j.goku
tag
válasz violentSt #44767 üzenetére
Hosszú mérlegelés után végül WAYTEQ xTAB-79qci lesz a karácsonyi ajándékom.
Edigital-ban veszek mellé +1 év karit. Remélem nem lesz vele gond.
Sokan irtak más márkákat néztem Prestigiot,Alcort,Koobet,Concordet.
Bizom benne nem nyulok mellé,rengeteg tesztet megnéztem, olvastam. Itt is elég sok segitséget kaptam amiért köszönet jár mindenkinek. Holnap megyek be a boltba megnézem közelebbről is. -
hviktor90
csendes tag
Rákerestem magyar oldalakra, ahol foglalkoznak konkrétan ezzel a tablettel. Mivel az eredmény nulla és mivel Európában sem forgalmazzák, kevés az infó róla. A gép maga nagyon megtetszett, mindig is akartam egy ilyen kínai olcsó, de "powerful" tabletet. Tesztek, vélemények, eredmények ide-vagy oda. Az enyém tegnap érkezett meg. Gyártól által módosított 4.2.2 Jelly Bean Androiddal jött. Ma tesztelés alá vetem (tegnap csak kibontottam), tervezek írni róla, esetleg még videó összefoglalót is készíteni, hogy legyen egy támpont a honfitársainknak. Szabadidőm függvénye. Üdv!
-
Pocok77
tag
[link] Erre valakI?
-
Ace owner
addikt
válasz trec12 #44700 üzenetére
Abszolut jo valasztas az lg, nagyon kiegyensulyozott tab csupa jo tulajdonsagokkal, de eleg elolvasni a tesztet rola.
(#44801) s.s.j.goku
Arra figyelj hogy a sarkokban a kijelzo fenye ne szurodjon at es ne legyen ragasztasi gond. Ha tudod meg ott probald majd ki hogy minden rendben legyen. Amugy jo cucc en csak a felbontast keveslem de ebben a meretben csak ez van. Real racingnak olyan grafikaja van hogy azthittem eloszor mas jatekkal jatszok :-) (gnex utan)[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
ribery22
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. (Milyen meglepő ) Tablet-et szeretnék venni karácsonyra szüleimnek, akik még korábban soha nem használtak nemhogy tabletet, de még okostelefont sem.
Elsősorban interneteznének rajta (szerintem), játékok közül a szókereső szintje elég.
Méretben a 7,9-eseket néztem, a 4:3 miatt.
Külföldi rendelés nem játszik.
A legfontosabb tulajdonság a megbízható működés lenne.Amiket eddig néztem (amik, ahogy olvastam másokat is izgattak):
WayteQ xTAB-79qci
Alcor Zest Q813IX
Prestigio MultiPad 2 (itt a rengeteg Prime, Duo, akármik között amúgy mi a különbség?)A 3 közül/helyett (?) Ti melyiket választanátok 40e Ft-ig?
(Ne legyen jobb mint a '12-es Nexus 7, mert akkor lenyúlom szegényektől )
Előre is köszi a válaszokat!
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
félisten
válasz apollo12 #44804 üzenetére
Nem tudom, nincs táblagépem, de biztos van hozzá vmilyen monitorozó program, pl.:
System Monitor
Phone Doctor
Phone Monitor
Vagy ilyesmi..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
kecz
aktív tag
A Refurbished Nexus 7-esekről olyan infója van valakinek, hogy mennyire számottevő a csak 1 év garancia? Mert végülis ezek egy része már javított tablet.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz SUPREME7 #44792 üzenetére
Ez Pixelhiba, ami bizonyos szintig nem számít hibának. Erre minden gyártó használ egyfajta policy-t, amiben meghatározzák, hogy mennyi és milyen pixelhiba az, amely már garanciális hibának számít.
Ez alapján három munkanapon belül nem lehet visszavinni, mivel ezt a gyártó nem tartja hibásnak, bolti vásárlás esetén pedig csak hiba esetén köteles a kereskedő kicserélni a terméket a bevizsgálást követően.
Online vásárlás esetén valóban van lehetőség 8 munkanapon belül elállni a vásárláskor, ekkor azonban a termék árának visszafizetésére 30 napja van az eladónak.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
anonym1s
őstag
válasz anonym1s #44695 üzenetére
Na eldolt a dolog, rendeltem egy PIPO M9Pro 3G verziot, elvileg meg kene kapnom ezen a heten.
Hasznal valaki ilyen bluetooth-os bortokot?
Esetleg ilyen samsunghoz valot valaki?
A masodik jobban erdekelne, az sokkal normalisabban nez ki, csak nem vagyok biztos hogy abba bele passzolna a PIPO M9Pro. Azt sem ertem mi tartja ossze a tabletet a billentyuzettel amikor ossze van csukva. -
Boda81
csendes tag
Üdv
Segitségre szorulok.
3 gyerek 3 tablet az igény.
A három gyerek már meg van abban köszönöm nem kérek segitséget
Olyan tabletet keresek amiben 2 mag 1 gb ram van és fontos a kamera.
Játékra lesz, meg filmezésre leginkább.
Eddig ez nem nagy kihivás ezért megadom a darabonkénti költhető összeget amit költhetek.
27-ezer pénzek lenne, mert ennyiért találtam a Navon raptort.
Ha lenne ennyiért hasonló elgondolkodtató ajánlat az szivesen veszem.Köszönet
-
monti0222w
addikt
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok
Éppen tablet vásárlás előtt állok, és nem nagyon tudom hogy milyet vegyek.
Az kérdésem hogy 40-50.000 ft között szeretnék venni.
Amit szeretnék hogy benne legyen
• OTG támogatás
• 4.1.2. ROM (ez alatt nem de 4.3 vagy 4.4 lehet)
• lehet SIM támogatás de nem muszály
• Wifi, GPS
Ha esetleg valaki tud valami jót kérem osza meg velem, az se baj ha használt(de akor garancia legyen rá)
A válaszokat előre is köszönöm Kovim -
Infernusz
csendes tag
Sziasztok!
Netezésre, tanulásra, esetleg egy kis filmezésre/játékra használnék egy tabletet.
Már volt a birtokomban egy WayteQ 100qcr (10 napig volt nálam, 45-öt szervízben és az edigitalosoknak már a fogyasztóvédelmes varázsszót is el kellett hintenem) a negatív élmények ellenére magával a tablettel nem volt különösebb gondom wifi probléma sem volt és a gyári rommal szépen ment, bár napont szeretett egyszer lefagyni (ami kicsit idegesítő lett). Mostanában szemezgetek egy Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 -el felépítésre majdnem a wayteq-es tabival egyezik, azonban azt szeretném tudni, hogy összeszerelésileg és szervizelésileg mennyire megbízható ez a márka? 5000 Ft az árkülönbség a WayteQ javára. Véleményt mondanátok a prestigios tabiról?További szép estét!
-
anonym1s
őstag
Hali.
Elhiszem hogy jo, nekem is tetszik, de nekem nem samsung tabletem van, en egy PIPO M9Pro 3G tabletet rendeltem epp csak ma. Leirnad a pontos mereteit? Hatha epp belepasszol a pipo is -
cizella
csendes tag
A segítségeteket kérem, Kedves Fórumozók.
Tabletet szeretnék venni ajándékba, de egyáltalán nem értek hozzá (vagyis nem tudom, mire kell figyelni vásárláskor). Új gép érdekel, magyarországi garanciával, kifejezetten nagy képernyővel, jó minőségben, 150 eFt alatt.
Eddig ezeket találtam:
Apple Retina kijelzős iPad Wi-Fi 16GB, fekete (MD510)
Sony Xperia Tablet Z 16GB (SGP311E2/B.CEW)
Google Nexus 10Előre is köszönöm a tippeket.
"A későn megjött ész olyan, mintha meg se jött volna."
-
motoflug
őstag
Ez ugye nem IPS kijelzős? Hasonló árban/méretben van ennél jobb?
-
rtom
senior tag
Szevasztok!
Sikerült vennem a Lidl-ben egy Trekstor 7" tabletet (csak kérésre adnak), íme a hardver infó (eleje):
System (Android 4.2.2)
Model ST70408-1
Manufacturer unknown
Device ST70408-1
Product fiber_q7s
Brand Allwinner-Tablet
Android Version 4.2.2 (Jelly Bean)
API Level 17
Build ID JDQ39
Fingerprint Allwinner-Tablet/fiber_q7s/fiber-q7s:4.2.2/JDQ39/20130925:user/test-keysDisplay (1280x752)
Size 1280x752
Refresh Rate 62,91 Hz
Default Orientation Landscape
Physical Size 3,96" (10,06 cm)
Logical Size Extra Large
Density 160 dpi (Medium)
Pixels Per Inch X: 602; Y: 225Processor (ARMv7)
Processor ARMv7 Processor rev 3 (v7l)
Cores 4
Max Frequency 1008 Mhz
Instruction Sets armeabi-v7a, armeabi
SIMD Instructions NEONMemory (740 MB)
System RAM 740 MB
JVM Max Memory 64 MB
Internal Storage 1815 MB
External Storage 3309 MBAnTuTu benchmark eredmény: 20788 !!!
Kérdés esetén további infót tudok adni.
-
mustad1
tag
Sziasztok!
Még mindig küzdök az mkv fileok hangjával. Lejátssza a gép a hangot, de 2-3mp-ént belesistereg, olyan sistergésre gondolj, mikor nincs adás a tvben.
mi lehet a gond?
Köszönöm!pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
$p@rr0w
őstag
Remek pont ilyet tervezek venni, minden info és tapasztalat nagyon jól jönne. Ami leginkább vonzó hogy elvileg a garanciáztatása nagyon egszerű mert a Lidl nem szaqrozik ha 1,5 év után bedöglik és visszaviszem a számlával igazam van? Illetve mindent írj le légyszíves amit tapasztaltál vele eddig jót/rosszat egyaránt. Otg kábellel billentyűzetet/egeret kezel?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
AusWolf
őstag
Sziasztok. Az utóbbi időben kissé hülyén viselkedik a WayteQ xTAB-700dc tabletem. Szerintetek ez miért lehet?
Ha lehúzom töltőről 99%-os töltöttséggel, akkor kb 20-30 perc alatt lemerül 30-50% körüli értékre, akkor is ha hozzá se nyúlok, utána viszont normálisan működik. Kb. fél éves a gép, új korában még nem csinálta ezt, és most se mindig.
Szerk.: Ha kikapcsolva töltöm, akkor tökmindegy, hogy mit mutat a töltöttségjelző, bekapcsolás után nincs benne több 50-60%-nál.
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
benike123
tag
hello!
egy asus tf101 vásárlása elött állok! miket kéne rajta jobban alaposan megnézni??
-
félisten
válasz AxBattler #44774 üzenetére
Help! #44774 - erre esetleg valaki?
Azóta árnyalódott a kép, valószínűleg a német Lenteen webshop-ból rendelném, ami bár drágább, de biztosabbnak látom a garanciát. De még lehet, hogy kockáztatok...
A többség kiesett, a Pipo-k, és az Onda V819 pedig igencsak tetszett, de az FM rádió mindenképpen kell (a hdmi viszont nem), így ezek is mentek a levesbe!
A megmaradt jelöltek a webshopban, kicsomagolós tesztvideókkal:
CUBE U55GT - kicsit nagy, és a fehér sem igazán az én színem.
No.1 P8 Mini Pad - ez már passzol mind színben, mind méretben, de az iphone-gomb kicsit gáz az elején, és tartok a noname márkától.Szóval nem tudom, hogy melyik lenne ajánlottabb?
Aztán lehet, hogy a shop saját márkás, 6.3"-es phablet-ét fogom rendelni: Lenteen Mega 63..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
KőkorSzaki
tag
válasz prokxy #44679 üzenetére
"Mi a vélemény általában a Concorde tabletekről?"
Általában az a véleményem, hogy elkerülöm jó messzire őket, másoknak pedig csak azt mondom, hogy legyetek óvatosak.
Konkrétan:
1) Concorde One-om: http://prohardver.hu/tema/concorde_tab_one_tapasztalatok_es_minden/friss.html
2) Másik concorde-om: Speed, 2x kellett visszavinnem 3 napon belül, harmadszorra kaptam működőképeset. Ha a pénzemet visszakaptam volna, nem próbálkoztam volna ennyit...Előtte meg Myaudio volt, hát annak pedig a szoftvere volt olyan szinten gyenge, hogy a google play sem futott rajta normálisan, az alapból futó appok közt meg volt pár (szó szerint) kínai. Kissé ferde szemmel néztem rá. Kijelző háttérvilágítása vibrált, mint egy régi crt monitor... A Concorde-nál megvan a support látszata, de ha probléma van vele, akkor kiderül, hogy egy kutya mind, lásd a CC One történetemet.
Nekem a tanulság sajnos az, hogy meg kell venni a nagyobb gyártóktól, még ha drágább is. Már ha gondos mérlegelés után arra jut az ember, hogy valóban szüksége van tabletre.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz KőkorSzaki #44825 üzenetére
A szomszédom is 2x vitt vissza concorde tabot cserélni az edigitalba, 3.-ra, akkor már wayteq lett elhozva.
-
veterán
válasz AxBattler #44824 üzenetére
Nálam most épp egy Cube U55GT van, amit nagyon kedvelek. Van itthon egy No.1 P7 (mint a P8, csak 1GB RAM és 12GB ROM van benne), a kettő közül nekem a Cube jön be jobban - többek között a kijelző képarány miatt.
Azt döntsd el, hogy a 4:3-as vagy a 16:10-es kijelző szolgál inkább ki téged.
De ha Pápán jársz, belépsz hozzám és megnézed a kettőt egymás mellett... (még egy kávét is kaphatsz mellé)"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz KőkorSzaki #44825 üzenetére
Teljesen egyetértek,nem érdemes himihumi márkákkal bajlódni,nekem a negyedik mire használható lett.
-
Ledfold
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. Nem volt még táblagépem ezért kicsit ismeretlen a terület.
Az érdekelne, hogy érdemes-e megvennem pl. olcsó myaudio 704O vagy Beex S1 egymagos készülékeket ha a következők az elvárásaim:
1. Amire használni szeretném az javarészt csak olvasás pl. 20-70 MByte méretű scennelt PDF-ek + szöveges e-bookok. Erre alkalmas-e, elég-e a tudása vagy nem ajánlott?
2. legyen minnél olcsóbb 15-nél többet nem szeretnék rá költeni.
3. működő és használható legyen nem akarom hogy folyton szervizben legyen hanem használni szeretném...:-)
Érdemes-e ezek valamelyikét vagy hasonlót megvenni vagy inkább várjak vele és vegyek mást?A válaszokat előre is köszi.
Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.
-
SUPREME7
addikt
válasz Ledfold #44831 üzenetére
Ha meg tudsz barátkozni azzal, hogy ebben a kategóriában a betekintési szög nagyon gyatra, ami azért gáz, mert ha már nem úgy tartod a gépet, már invertálódhat, ami azért olvasásnál baromi zavaró. Ha van rá módod, akkor menj el egy nagyáruházba, fogdosd meg, nézd meg, hogy mennyire zavar, aztán ezért az összegért nagyon mellényúlni nem tudsz, ugyanazt hozzák. (800x480, 1-1,2Ghz egymagos proci, 512ram, 2500mAh körüli akku, 4GB memória stb)
[ Szerkesztve ]
-
ACmotor
csendes tag
Sziasztok!
Egy pozitív tapasztalatom szeretném megosztani a Concorde márkával. Sógorom Concorde Play tábláján a töltő jack dugó kontaktos lett (valószínű külső hatás miatt ). Visszavittem az edigi-be, simán bevették, 3 hét múlva jött az sms, hogy kész. Szerintem ez elég könnyen ment.
-
black0ster
csendes tag
Sziasztok!
Vadiúj ASUS Transformer Pad TF701T (10,1,Tegra 4, 2560 x 1600 pixel 299 ppi, Android 4.2.2)
tapasztalom:Össz-vissz nem sokat használtam még.
Az első bekapcsolás után történő üzemidő hozta a 10 óra hosszát.
A következő töltés után olyan 8-9 órát bírt.
Viszont, a 3. töltésnél már csak 5,5 órát produkáltHasználat: böngészés 80%, youtube 10%, olvasás 5%, képnézegetés 5%,
filmet és játékot még nem raktam fel rá.
Szóval a napi netezés ami állandó.
Energiahasználat optimalizálva, fényerő 70%, feladatokat lövögetem, de igazán nincs is sok rajta...és az aksi folyamatosan merül :S
-
KIZS
aktív tag
Szia!
Ha root-olod a kütyüt, akkor lehet over/underclock-olni, át lehet állítani a governort és a schedulert. Szóval lehet játszani vele.
Nekem most 288Mhz és 1116MHz közé van állítva "performance" módban (ami meglepő módon itt nem azt csinálja, hogy nonstop kihajtja a procit, hanem tényleg terhelés függvényében variál a sebességgel). Az Antutu így 22283-at mért.
A memória kicsit lassú sajna (nekem 692 az Antutu szerint), nem tudom ezen lehet-e segíteni valahogy.A fenti beállítással, minimumra levett fényerővel (ami még mindig kicsit túl fényes nekem éjjel) 2.5 óra alatt merült 40%-ot. Böngészgettem, illetve aktívan vibereztem ez idő alatt. Gondolom a játékok ennél sokkal gyorsabban leszívják.
[ Szerkesztve ]
-
Kérdezős
csendes tag
válasz $p@rr0w #44821 üzenetére
Xiron 7.0
Méret (Sz x Ma x Mé) 190 x 115 x 9,1 mm
Súly 280 g
Processzor (CPU) Cortex A7 Quad-Core, 1,0 GHz
Grafikus feldolgozó egység (GPU) PowerVR™ (SGX 544 MP2, 2 cores, 8 threads)
Akkumulátor Li-Polymer
Ház típusa Alumínium, műanyag
Kijelző típusa 5-pontos többérintéses kapacitív IPS
kijelző
Kijelző mérete 7" (17,7 cm)
Képarány 16:10
Képernyőfelbontás 1280 x 800
Illesztőfelület Micro-USB Host, Micro-HDMI™,
hangkimenet, mikrofon, kamera,
kártyaolvasó,Wi-Fi, Bluetooth®
Támogatott kártyaformátumok microSD, microSDHC (max. 64 GB)
Kamera 2,0 MP / 0,3 MP webkamera
Operációs rendszer Android™ 4.2 (Jelly Bean) -
GuruZone
őstag
2012-es Nexus 7-hez rendeltem az asszonynak egy Rapoo E6100-as BT billentyűzetet, még nem vettem át.
Viszont Holnaptól kapható az Aldiban 3 év garival egy Medion megoldás, az ár ugyanaz. valakinek van bármilyen tapasztalata vagy véleménye erről? Kiosztás nincs odairva, de gondolom MAGYAR.
Most vonatkoztassatok el tőle, hogy BT billentyűzetet csak az Aldiból vagy őstermelőtől...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Keresztapper
senior tag
válasz SUPREME7 #44797 üzenetére
"7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt " valamint "feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza."
Ez az ami nem teljesül, ha úgy tetszik, nem áll meg, de nem akarok vitatkozni veled.
[ Szerkesztve ]
http://palscoffeetech.com/
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem adott egy concorde rokee készülék és olyan problémám van hogy elállítódik az óra
Ezt hogyan tudom orvosolni ? A clock sync próbáltam de nem jutottam előre. Amúgy nagyon jó kis tab csak ajánlani tudom ...
Köszönöm...•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
violentSt
tag
válasz Infernusz #44815 üzenetére
Szerintem megveheted nyugodt szívvel, gari témában ugyan mondanak róla ezt is azt is (mint az általad említett márkánál) de ha erélyesen lép fel az ember nem lehet gond sehol...
Azonban személyes tapasztalatom alapján a prestigio veri a wayteqet mind összeszerelés mind felhasznált anyagok tekintetében...
A wayteq sem rossz, azonban, ha a két márka azonos kategóriájú készülékeit kézbe véve összehasonlítjuk, minőség érzetre nálam egy hajszálnyival a prestigo többnek tűnik.
Az előző "generációban" (multipad 3) is és a jelenlegiben (multipad 4) szintén
Ahogy ez az árban is megnyilvánul, a wayteq valahogy mindig lentebb lövi be az árait egy ötössel... (Igaz a prestigo egy tokkal és plusz 1 év garival kompenzál)
Szoftveres oldalon hivatalos támogatottság terén egy szinten van a két márka
(Egy-egy nagyobb frissítés mindig szokott érkezni viszonylag időben)
Véleményem szerint megéri az 5k plusz költség...[ Szerkesztve ]
-
-
SUPREME7
addikt
válasz Keresztapper #44841 üzenetére
Írtam én is, hogy ezen lehetne vitatkozni, hogy hiba vagy nem hiba, és tisztában vagyok azzal is amit a másik kolléga írt, hogy a gyártóknál meg van határozva, hogy mikortól hiba a pixelhiba (bár elég paradoxon nem hibának nevezni a pixelHIBÁT de mindegy) de biztos, hogy addig baszogatnám őket amíg ki nem cserélik ha ezen akadékoskodnának.
A laptop.hu meg bekaphassa. Tegnap este telefonálok. Van xy tablet? Igen. Xy boltban holnap átvehető? Igen. Ma átmegyek a város másik felébe, jónapotkívánok, vinném akkor a gépet. Jó, ha szerencséd van bevételeztük. Dehát tegnap telefonáltam, azt mondták jöhetek. Megnézi a gépbe, van!. Szupi akkor kérem, a 8gb kártyával együtt. Faszi néz rám bután, veszettül lapozvatja az újságot, fogalma nincs, hogy mit hirdetnek majd eltűnik a raktárban. 15 perce állok a pultnál mire előkerül, de nemhogy kártya nincs, tablet sincs. Ez ugye csak vicc? Nem. Másik boltban? Nincs. És akkor most? Lefoglalózhatja és ha lesz esetleg még ma akkor szólunk. Itt elgurult a gyógyszer és mielőtt olyat tettem volna amit megbánok, bebasztam magam mögött az ajtót és eljöttem. Bohócok.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz fateless #44827 üzenetére
Ejj, el is felejtettem, hogy Te ilyen U55GT-t rendeltél! Megtartod végül?
Írnál róla pár mondatot? Milyen telefonnak?Igazából a 16:10-es a kényelmesebb telefonálás és filmnézés miatt lenne jó, minden másra viszont a 4:3. Minőségre + support szempontjából is a Cube tűnik jobbnak, felé hajlok inkább.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
golyós
addikt
válasz SUPREME7 #44845 üzenetére
Sajna vannak ilyen boltok.
De van ellen példa is:
Tegnap negyed 6-ra beestem az EDigital boltjába a tebletért.Nincs sajnos jelenleg.-Az jó mert a neten direkt néztem és írják, hogy van ?
-Igen de az le van foglalva, holnapra 99%, hogy hoznak.
-Jó rendeljük meg.
-Rendben , küldjük az Sms-t ha itt van.
- Köszönöm, várom. Fizetnem kell?
-Nem, majd holnap átvételkor.És láss csodát reggel 10-kor jött az Sms a rendelésszámmal, hogy átvehetem.
Kellemes csalódás.(#44831) Ledfold
Tegnap vettem egy ilyet a kisebbik lányomnak.Valóban a betekintési szög elég gyatra, kicsit lassú a gép de ennyi pénzért mit várunk?
A Subway Surfers játék viszont meglepően simán fut rajta, vájt szemű kockák biztos láttak volna rajta akadást de szerintem rendben van.Az éríntéseket kiválóan veszi. 4.2.2 androidal gyárilag!
Több tapasztalatom nincs még vele mert ajándék lesz és csak 15 percem volt, hogy teszteljem.[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
keccsa
aktív tag
válasz motoflug #44818 üzenetére
Nem hát!
De a helyedben én nem vennék meg egy olyan táblagépet, amiben 1GB-nál kevesebb a RAM (ebben csak 512MB van, ami haláli karcsú...)!
Ha IPS-s kijelzős 10"-osban gondolkodsz, akkor mélyebben kell a zsebedbe nyúlni, mert olyat újonnan 45-48 ezer forint alatt nem nagyon kapsz. De ha le is mondasz az IPS-ről, a minimum 1 GB RAM-ot ne spórold meg, mert használhatatlanul akadozó, illetve lassú lesz a gép!
Ha viszont nem engedi a kereted, akkor használtan ilyesmit találsz, ami minden szempontból kenterbe veri az általad linkeltet:
Mindenki magának hülye!
-
veterán
válasz AxBattler #44846 üzenetére
Nagyon még nem volt időm vele semmit megnézni, bár tegnap már meghozta a futár. (Most vagyok túl egy 3,5 órás telefonáláson, még a headset is lemerült, csak 5 perc pihire jöttem fel ide)
Ami nagy örömhír, hogy mégsem nano SIM kell bele (mint ahogy a honlapon írták), hanem micro SIM (Az invitel azt mondta, nem tud nano SIM-et adni) Ma délelőtt rátettem a töltőre. Este talán lesz tapasztalatom. Fogásra, érzésre, első pillantásra nagyon pozitív, kívülről ugyanaz, mint a No.1 (a méretet leszámítva persze).
Este - ha nem felejtem el - átbogarászom mélyebben. Sebességre teljesen jó, a wifi stabilabb, mint a P7, még a Freelander-nél is picit erősebb A legjobb teszt az, mikor átmegyek a szomszédba a templomba. Ott a sarokülőn ami látja a jelet, az már jó (a No. 1 nem látja, a Freelander néha-néha, a HP Elitebook-ok látják, ahogy az U55GT is, a Lenovo B590 nem látja - ha kell még tudom tesztelni további 8 telefonnal és 11 laptoppal )Egyszer próbáltam telefonálni a Freelander PD10 Typhoon-nal, nem volt vele gond (bár nagy volt fogni), de én inkább a BT fülest preferálom...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest