- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
Keresztapper #44841 üzenetére
Írtam én is, hogy ezen lehetne vitatkozni, hogy hiba vagy nem hiba, és tisztában vagyok azzal is amit a másik kolléga írt, hogy a gyártóknál meg van határozva, hogy mikortól hiba a pixelhiba (bár elég paradoxon nem hibának nevezni a pixelHIBÁT de mindegy) de biztos, hogy addig baszogatnám őket amíg ki nem cserélik ha ezen akadékoskodnának.
A laptop.hu meg bekaphassa. Tegnap este telefonálok. Van xy tablet? Igen. Xy boltban holnap átvehető? Igen. Ma átmegyek a város másik felébe, jónapotkívánok, vinném akkor a gépet. Jó, ha szerencséd van bevételeztük. Dehát tegnap telefonáltam, azt mondták jöhetek. Megnézi a gépbe, van!. Szupi akkor kérem, a 8gb kártyával együtt. Faszi néz rám bután, veszettül lapozvatja az újságot, fogalma nincs, hogy mit hirdetnek majd eltűnik a raktárban. 15 perce állok a pultnál mire előkerül, de nemhogy kártya nincs, tablet sincs. Ez ugye csak vicc? Nem. Másik boltban? Nincs. És akkor most? Lefoglalózhatja és ha lesz esetleg még ma akkor szólunk. Itt elgurult a gyógyszer és mielőtt olyat tettem volna amit megbánok, bebasztam magam mögött az ajtót és eljöttem. Bohócok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- További aktív témák...
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest