Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 14:02:33

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. március

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44201) floratm válasza Vigec (#44163) üzenetére


floratm
senior tag

Én is ugyanezen gondolkozok. Először kinai lehetőségeket néztem, de egy 2giga ramos 4 magos nagyfelbontásu tablett már benne van 60 ezerbe vámmal együtt. Ennyiért már itthon is kapok hazai garanciával. Talán még az olcsó tableteket megéri rendelni onnan, a valamirevalókat már nembiztos- szerintem. Kamera gps, és hasonlók nem szempont.

Az Alcor Zest Q933R
még méretbe éppen jonak tünik, a 7 col kicsi a 10 már nagy, tehát határeset. Ahogy látom kategoriájában egyedülállo a kijelző felbontása 2048 x 1536, 9,7 colon- mindezt 59 ezerért.

Nemnagyon találtam ilyen felbontást ennyiért.

Felmerült még az LG GPad 8.3
ami kicsit kompaktabb a maga 8,3 coljával de a felbontásba elmarad az alcorral szembe, az csak 1920 x 1200
Ja és ez 81 ezer. Több mint egy huszassal drágább :O

Lehet hogy nagyon jolsikerült modell ez az Lg de kicsit sokallom az alcorral szembe.

Meglátások?

(#44202) fi:zi'k válasza Mercutio_ (#44194) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Arra amire kell szerintem jó lehetne a Medion is. :U
A kijelzőn kívül azonos lehet belük? Mert így nagyvonalakban hasonszőrű.

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#44203) Joachim válasza floratm (#44201) üzenetére


Joachim
tag

Azért a "csak" 1920*1200-as felbontás FullHD-t jelent!!!
Igaz nem retina a pixelsűrűség, de több mint elég 8.3 colon, és gyönyörű a képe!
A retina kijelzős tabok többsége hiába kap erős vasat, gyakran laggolnak a gyenge GPU és OS optimalizálás hiánya miatt!
Az Alcor sem hiszem hogy kivétel lenne ez alól, de legalább nem ATM proci van benne, amiből egy négymagos kb egy régebbi kétmagos teljesítményét hozza.
Szóval szerintem érdemes mélyebben zsebbe nyúlni, vagy akcióban 70 körül megvenni az LG-t és jódarabig nem lesz gondod vele.
Mellesleg úgy emlékszem Snapdragon 600-as proci van a Padfone2-ben is, ami pofátlanul gyors, sosem tudtam gondolkodóra fogni.

[ Szerkesztve ]

Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!

(#44204) atala


atala
addikt

Adott egy Alcor Zest Q813i tablet. Ez elvileg 4 magos.
Amikor beállítom, hogy a jelezze ki a proci teljesítményt, akkor a jobb sarokba kiteszi az órajeleke. Ott viszont csak 3 érték szerepel. Pl. 1,3/1,5/1,4
Olyan, mint ha csak 3 mag lenne.
Most akkor hogy is van ez?

(#44205) fateless válasza floratm (#44201) üzenetére


fateless
veterán

Azt remélem tudod, hogy a "csak" 1920x1200-as felbontású LG-nek jobb a pixelsűrűsége, mint akár az Alcor-nak, akár a nagy Retina iPad-nek, szóval ilyen tekintetben nem kell tartani tőle.

Ha a nagyobb méret kell, akkor vedd a 9,7"-es készüléket, de ha az már túl nagy, akkor inkább az LG-t válaszd - én biztosan ez utóbbit venném az extra szoftverek és funkciók, valamint a kisebb méret miatt.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#44206) anonimus25


anonimus25
tag

sziasztok találtam egy tabletet az also árszegmensben,az lenne a kérdésem érdemes lene e belefektetni vagy inkább hagyjam,sajnos nálam a pénztárca dönt a neve: overmax baseone,2x1.2ghz,1gb ram,android 4.1, alap feladatokra lenne face film néha kisebb játékok

[ Szerkesztve ]

A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.

(#44207) Athoszka válasza troland26 (#44161) üzenetére


Athoszka
tag

Én fényest rendeltem. Kíváncsi vagyok mikorra fog megérkezni.

(#44208) InterFox


InterFox
senior tag

Sziasztok.
20k-ért a legjobb tablet szerintetek?
Bocsi az egyszerű és célratörő kérdésért, de a családtagok be vannak zsongva és ha ma nem mondok nekik jobbat, mint az újságokban NAGYBETŰKEL hirdetett 13K-s hulladékok, (pl:BEEX) akkor azt fogják megvenni.
Előre is köszi.

PSN ID: interfoxthedead

(#44209) mexel válasza Joachim (#44200) üzenetére


mexel
veterán

Egyértelmű hogy a ddr3-nak nagyobb a sávszélessége, de pl itt a prohardveren is volt teszt, csak egy mondatot ragadok ki belőle:
"ha a memória maximális sávszélessége már a DDR2-esek esetében is magasabb, mint a Core 2 processzorok maximális adatigénye, akkor mi értelme az egésznek?"

Itt nagyobb sebességű procit teszteltek mint a táblagépé, kérdés kihasználja-e akár a ddr2 sávszélét is maximálisan egy tablet? Korántsem biztos. Ezt csak azért írom hogy nem kell kétségbeesni egy ddr2 ramtól, lehet hogy semmit sem befolyásol sebességben. :)

A teszt konklúziójában le is van írva 1-2 dolog. Tény hogy a teszt régi, és új, nagy sebességű rendszereknél már kell a ddr3, kérdés a tab ilyen-e.
Elvileg fogyasztásban, melegedésben mindenképpen jobb a ddr3, de a yoga fogyasztását nézve ez teljesen mindegy úgy látom :D
A htc 1 nap, vagy kevesebb alatt lemerült játéknál, a yoga meg 3 napot bírt :) Ha többet nyüstöltük volna akkor is ment volna kettőt minimum.

[ Szerkesztve ]

(#44210) Matykoh


Matykoh
tag

Sziasztok!
Tabletvásárlás előtt állok, de igazából nem tudok dönteni, hogy milyen is lenne a "jó választás". A maximum határ úgy 30-33K forint körül húzódik. E-Bookozgatásra, Filmnézésre, nagyritkán internetezésre (pl. kirándulásokon esténként) használnám, így fontos a kijelző láthatósága, és hogy ne folyassza ki a szemem 10 perc után.
Méretben szerintem a 7-8" lenne legideálisabb.
Mit ajánlotok? :)

Köszönöm előre is.

(#44211) Mercutio_ válasza InterFox (#44208) üzenetére


Mercutio_
félisten

Jobbra fent a keresőt is szabad ám használni ;)

Hozzáértők nem igazán ajánlanak semmit 20k-ig, itt az aprón 25-ös irányáron van Wayteq IPS kijelzős, garis, dobj hozzá pár ezret a 20-ashoz és próbálj meg alkudni, de előtte olvass utána, hogy megfelel-e neked.

10-30 ezer közötti tab-okról egy cikk, de ezt is korábban linkelték már.

fi:zi'k:Ha az 1024x600 TN és az 1280x800 IPS neked ugyanaz ;] azt viszont nem tudom, hogy a benne lévő RK3066 hol van tudásban/erőben a Wayteqben lévő AML 8726-MX-hoz képest. Ja és, ha aldis vétel volt, és megvan a számla a medionra, akkor vásárlástól 3 év garit kapsz rá.

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#44212) tib78 válasza Joachim (#44197) üzenetére


tib78
tag

Végre egy építő jellegű hsz!
Azt hiszem veszek is egyet.

Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster

(#44213) Multi13


Multi13
tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, mert nem tudok dönteni, hogy melyik eszköz mellett tegyem le a voksom. :U Vhol úgy érzem, hogy mindegyiknek vannak előnyei ill. hátrányai a másikkal szemben (olyan sok talán nincs).... éppen ezért nehéz a döntés. Elsődlegesen netezésre, játékra, skype és "néha" film nézésre lenne használva.

Kiszemelt eszközök:

Alcor Zest Q933R
WayteQ xTAB-100qcr
Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7

Jelenleg 1 hajszállal a Prestigo felé húznék a 2 megás előlapi kamera ill. a sztereó hangszóró miatt, viszont egyes áruházi kínálatokon kívül semmit nem találtam róla interneten, míg a másik két modellről annál inkább pl. itt ph-n is vannak saját topikjaik. Ebből kiindulva előny lehet, ha léteznének custom (akár CM) ROM-ok, rootolás stb, mert szeretem ilyen módon "bütykölni" a droidos készülékeket.

Mivel játékra is lenne használva, így picit bizonytalanul állok ahhoz, hogy a Mali-400 MP4 mennyire tudja meghajtani ezt a nagy felbontást. Ha jól tudom mindhárom készüléknél más MHz van beállítva a GPU-nak (ha jól tudom itt az Alcornak a legnagyobb).
Éppen ezért szemezgetek még a Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1-el is, mert itt kisebb felbontáson kell számolni a GPU-nak (feltételezem ettől gyorsabb is), viszont ebben csak 1 GB RAM van, ami nem tudom, hogy mennyire lesz elég a jövőt illetően.

A fő kritérium számomra, hogy 9,7-es kijelzőnél kisebbet nem szeretnék ill. 65.000 Ft főlé nem zsívesen mennék már. :)

Remélem tudtok segíteni (pro-kontra is érdekel).

Üdv.

Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24

(#44214) user112


user112
senior tag

Esetleg erre valaki: [link]

(#44215) Slicksys


Slicksys
újonc

Sziasztok!

lenne egy Onda v972 40e Ft-ért, amit megvennék másfél éves. Kicsit féelk, hogy ha gond lesz vele, akkor kb. kuka, ugye a kinai garancia/macera....
igaziból leginkább csak filmet néznék rajta edzés közben, 1-2 játékot szeretnék letölteni Playről, az se baj, ha a jobb grafikájúak is elfutnak rajta, illetve netezés.

Erre van esetleg ebben az árkategóriában megfelelőbb tablet, vagy ennyiért jó vétel lenne az Onda?

(#44216) Zeki válasza Slicksys (#44215) üzenetére


Zeki
nagyúr

Onda tesztet elolvastad?

A pandán újonnan 205 USD.
Másfél éves gépért sok a 40.

(#44217) Slicksys válasza Zeki (#44216) üzenetére


Slicksys
újonc

el persze, de azota rengeteg frissites kijott hozza, állitolag mar nincs browser lag.
Pandan 47 + a vám.. :U

(#44218) csodaember


csodaember
csendes tag

Sziasztok, tudom utana kene olvasnom de sajnos ido hianyaban nem tudom megtenni, tudnatok nekem mondani markara es tipusra pontosan olyan 7" tabot ami itthon kaphato 30-35 ezer ft korul van es el lehet vele netezgetni, youtube, filmezes, kisebb jatekok, elore is koszonom!

[ Szerkesztve ]

(#44219) orbano


orbano
félisten

Sziasztok!

Egyelőre csak játszadozom a gondolattal, hogy meglepjem magam egy tablettel. Kinéztem vakon egy ilyet, mert specifikációk alapján szimpatikusnak tűnik: WayteQ xTAB-100qcr tablet

Leginkább netezésre, remote desktopra, filmnézésre, minimálisan egyszerű időelütő játékokra (utazáskor) használnám, illetve ami elég fontos, esetenként képszerkesztésre (adobe). Ezért is tetszett a nagyfelbontású kijelző. Egyébként egy ilyen tablet kijelzőjét mennyire lehet kalibrálni?

A skypeolást kihagytam ami nagyon fontos, szóval nem árt ha az előlapi kamerája nem teljesen hitvány :B

Köszi

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#44220) atala


atala
addikt

Erre senkinek nincs ötlete?
[link]

Akkor azt kérdezném, hogy van-e olyan progi androidra, ami kiírja a processzor magjait, és órajeleit. Valami olyasmi mint a windows feladatkezelő.

(#44221) BomiBoogie válasza atala (#44204) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Ez valószínűleg nem fog segíteni, de:
Négymagos Cortex A9 SOC, magonként 1.6 GHz órajellel van benne.

Ha az egyik mag nem menne, szerintem a gépet sem tudnád rendesen használni. :F

(#44222) tjb007 válasza atala (#44220) üzenetére


tjb007
nagyúr

(#44223) atala válasza tjb007 (#44222) üzenetére


atala
addikt

Köszi! Közben megtaláltam. :R
Ez már 4 magot ír.

(#44224) pècsimunkás


pècsimunkás
addikt

Sziasztok!

a tecsóban lenne akcióban 3 MyAudio termék:7040 12.000.-
704t 18.000.-
708 f 23.000.-

Tudnátok véleményt mondani róluk? Megéri a legdrágább az árkülönbséget? Mennyire megbízhatóak?
Sok velük a probléma? Fagyásokra,laggolásokra gondolok elsősorban. A 23.000.- Huf-os jó ár-érték arányunak tűnik. Azért van 4 mag,1giga RAM .

Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

(#44225) Tim82 válasza orbano (#44219) üzenetére


Tim82
nagyúr

Elvileg megoldható Androidon app-okkal a kijelző színhelyességének szoftveres kalibrálása (illetve némelyik ROM-ban is benne van a lehetőség). Meg lassan a monitorkalibráló gyártók is adnak ki a műszereikhez azokat kezelő Android app-okat, pl. a DataColor: [link]

Esetleg érdemes megkérdezni ennek a cikknek a szerzőjét is.

Az XTAB-100qcr-nek ez a topikja.

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#44226) a.t.t.i. válasza user112 (#44214) üzenetére


a.t.t.i.
senior tag

Irtam neked privatot.

(#44227) Jim74


Jim74
nagyúr

Sziasztok!

A családtól azt a feladatot kaptam, hogy a feleségem unokaöccseinek (10-11 évesek) keressek táblagépet. Ők kinéztek, egy Navon Platinum Explorer típusú készüléket, de azt tanácsoltam nekik, hogy várjanak még megkérdezem itt, hogy mi a best buy :R.
Hozzáteszem, hogy számomra teljesen fehér folt ez a terület, úgyhogy teljes mértékben a hozzáértő fórumtagok javaslataira tudok csak hagyatkozni, amit előre is nagyon szépen köszönök :R

7 "-os kijelzőt szeretnének. Játszanának, zenét hallgatnának, neteznének, filmet néznének rajta. 25-30ezres árkategóriából kellene valami best buy, ami esetleg kétféle színben kapható (ne keverjék össze. De ez sokadlagos szempont, mert mondtam nekik, hogy ne fárasszanak, majd raknak egy matricát a hátlapra...)

Előre is köszönöm szépen a segítséget :R

Szerk.: csak magyarországi, bolti beszerzés jöhet szóba.

[ Szerkesztve ]

(#44228) spiritex válasza Jim74 (#44227) üzenetére


spiritex
veterán

Csak szólok, hogy ha Navon-t vesznek és bármi baja lesz, akkor várhatnak rá min. 1 hónapot és még akkor sem biztos, hogy megjavitják nekik. WayteQ, ConCorde sokkal megbízhatóbb márka és még termétamogatásuk is van.

Érdemes kipróbálni! Írd be gugliba, hogy Navon szerviz, majd WayteQ szerviz, végül ConCorde szerviz. Az eredmények magukért beszélnek. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#44229) Jim74 válasza spiritex (#44228) üzenetére


Jim74
nagyúr

Csak kinéztek valamit, igazából rám bízták, de nem is kell nekik GPS bele, most derült ki... (Navont megláttam, tudtam, hogy szó sem lehet róla :DDD)
Valami konkrét típust tudnál esetleg ajánlani a fenti felhasználási terület alapján?

[ Szerkesztve ]

(#44230) Zeki válasza spiritex (#44228) üzenetére


Zeki
nagyúr

A wayteq mellett teszem le a voksom, mint legolcsóbb megvehető normális hazai tablet.
A concorde 2-ből 2 volt hibás az edigitalban, a szomszédom mindkettőbe belefutott, aztán már nem kért cserét, hanem rátett 3eFt-ot, és vett egy wayteqet.

(#44231) spiritex válasza Jim74 (#44229) üzenetére


spiritex
veterán

Akkor pl. [EZ], de ez csak fehér színben van és bár jó játékra, de nem hardcore játékosoknak való. Mondjuk remélhetőleg nem is számítanak annak 10-11 éves fejjel.

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#44232) Jim74 válasza spiritex (#44231) üzenetére


Jim74
nagyúr

Köszönöm :R, CineDog1 Neked is :R

Nem hiszem, hogy hardcore játékosok lennének. Ha meg igen, akkor tudomásul kell venni, hogy ennyiért ez van, pont ;)

(#44233) albinolynx válasza pècsimunkás (#44224) üzenetére


albinolynx
őstag

Én két myaudio tablet után nem ajánlom a márkát. Inkább válassz mást.
Működtek, nem fagyott soha egyik sem, de...

Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.

(#44234) pècsimunkás válasza albinolynx (#44233) üzenetére


pècsimunkás
addikt

30.000.-Huf-ig mit ajánlanátok? Általános használatra kell. Kis játék,filmnézés,netezés,ilyesmi.

Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

(#44235) Zeki válasza pècsimunkás (#44234) üzenetére


Zeki
nagyúr

icipicit olvass vissza.

(#44236) Multi13


Multi13
tag

#44213-ben írtakra, tudnátok segíteni?
Előre is köszi! ;)

Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24

(#44237) Mercutio_ válasza Jim74 (#44227) üzenetére


Mercutio_
félisten

Matricánál egyszerűbb ha eltérő háttérképet állítanak be :DDD

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#44238) mgyurika


mgyurika
újonc

sziasztok!

gondolkodom a #44180-as hsz-ban felvetett tablet beszerzésén. Valaki erősítsen meg benne,hogy jól teszem, vagy cáfolja meg,és keresek másik szerelmet. :DD

KÖSZI

(#44239) Paul14


Paul14
tag

Hello!
Valaki hallott mar valamit errol a geprol?
Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85

(#44240) Atos23


Atos23
senior tag

Halló!

Informatikusként életemben először nyomkodtam ma ilyen 7"-os vágódeszkát, 10 percnél több időtartamban. Megtetszett, este sokat olvasok az ágyban fórumokat, de a 17"-os Toshibával ez nehézkes :D

Szóval ez a mai Nextbook 7 Premium nevű cucc tudta a böngészőben a flash támogatást, nem kellett külön program hozzá youtubehoz, mint az androidos telefonomon.

Kérdésem: Minden valamire való 30K+ tablet tudja ezt a funkciót, megy a flash böngészőben? A java-val is ez a helyzet?

Köszi!

(#44241) antikomcsi


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Sziasztok!

Régebben már volt tablet a családban, de teljesen használhatatlan volt arra, amire kellett volna.

Eltelt egy kis idő, ezért megkérdem, hogy van e már olyan táblagép, amivel normálisan, lehet böngészős flash alapú játékokat játszani. Tehát normális sebességgel, és összeomlás nélkül.

Például a Farmerama szerintem még galaxy s4-en is brutálisan lassú, és a flash is van, hogy összeomlik, na nem sűrűn, csak úgy 5 percenként a játékban. Illetve amit tudni kéne még, az az, hogy a feleségem rendesen tudjon rajta zoo mumbázni. Szintén böngészős játék, de az eddigi telefonokon és tableteken rémálom volt, használhatatlan.

Ez lenne a lényeg, nem a 35 gigapixeles előlapi kamera.

Lehet meg kell várnom a win8-as tabok ár normalizálódását?

Köszönöm.

(#44242) csodaember


csodaember
csendes tag

Sziasztok, tudom utana kene olvasnom de sajnos ido hianyaban nem tudom megtenni, tudnatok nekem mondani markara es tipusra pontosan olyan 7" tabot ami itthon kaphato 30-35 ezer ft korul van es el lehet vele netezgetni, youtube, filmezes, kisebb jatekok, elore is koszonom! :C

(#44243) Joachim válasza Mercutio_ (#44237) üzenetére


Joachim
tag

így is, úgy is tesznek majd rá matricát! :))
De remélhetőleg nem a kijelzőre...

[ Szerkesztve ]

Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!

(#44244) pècsimunkás válasza Zeki (#44235) üzenetére


pècsimunkás
addikt

Visszaolvastam. A MyAudio jó ajánlatnak tűnt a specifikációk alapján,de kihagyom,ha problémás.
Elég nagy választék van az olcsóbb tabletekből,nem tudom melyiket válasszam: Edigital- nal van Alcor Zest D714. 25.000Huf-ért jó ajánlat? Vagy van jobb ötlet ennyiért?

[ Szerkesztve ]

Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

(#44245) emrik


emrik
csendes tag

Sziasztok!

A Lidl-ben ez a tab lesz 33 ezerért. Nem tudjátok melyik kínai tabot márkázták fel? Mik a vélemények róla?

(#44246) a.t.t.i. válasza Paul14 (#44239) üzenetére


a.t.t.i.
senior tag

Hi,nekem van.

(#44247) pècsimunkás válasza pècsimunkás (#44244) üzenetére


pècsimunkás
addikt

Meg még a Concorde Tab Rokee-t néztem ki magamnak 22.000.- ért.
Ez és az Alcor jó ajánlatnak számítanak? Mármint ár - érték arányra gondoltam. Ha mindkét készülék oks,akkor melyik a jobb?

[ Szerkesztve ]

Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

(#44248) Zeki válasza pècsimunkás (#44244) üzenetére


Zeki
nagyúr

Nem tudom hogy olvastál vissza, mikor írtam, hogy a szomszédom az Edigitalban vett Concorde One tabot, aztán másnap visszavitte, aztán amit kapott, a következő nap szintén visszavitte, és 3.-ra már inkább ráfizetett egy wayteq-re.

(#44249) zoltan6 válasza emrik (#44245) üzenetére


zoltan6
őstag

én is gondolkozom rajta páromnak karácsonyi ajándéknak,elég jó árban lesz,európai oldalakon néztem kb ennyiért van mindenhol.

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.