Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
válasz monti0222w #27681 üzenetére
Köszi Elég hiánycikk most a ConCorde Tab de ha találok majd egyet akkor a Play-t megveszem. A Prestigiót nem nagyon merek venni. Túl ismeretlen nekem mellesleg a ConCorde-nak szerintem jobb a terméktámogatása. Ha valakinek van Prestigió tablete az írna egy pár sort róla?
-
Destr4ct
aktív tag
válasz monti0222w #29443 üzenetére
PLAY-en a kijelző 4:3 képarányú. A legtöbb film pedig 16:9-es. Szóval ha neked nincsen fekete sáv felül, illetve alul, akkor vagy csak 4:3-as képarányú filmeket nézel, vagy pedig 16:9-eset nyújtva.... (remélem nem utóbbi a helyzet )
What can change the nature of a man?
-
Fandango
veterán
válasz monti0222w #29443 üzenetére
Azert nincs fekete sav mert vagy 4:3 keparanyu filmet nezel vagy szethuztad a kepet (ami torzitja a 16:9-t).
szerk: megeloztek
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz monti0222w #29788 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ. Holnap megrendelem valószínűleg a tabletet, majd jön a beszámoló.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz monti0222w #30585 üzenetére
Igen, az a modell éppen le volt merülve és töltője sem volt már akkor kéznél. Viszont bár kicsit csúszik az xTAB-70dci, de talán még januárban a boltokba kerülhet.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
freelanced
addikt
válasz monti0222w #31918 üzenetére
És ezekhez képest milyen a Play? Illetve melyik jobb közülük?
WayteQ xTAB-70dci
Prestigio MultiPad 7.0 Pro DUO
Kindle FireMarad a Prestigio?
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
haruspex
aktív tag
válasz monti0222w #31918 üzenetére
Igen, csak mondjuk a wifire elsősorban nem otthon lenne szükségem, máshol meg nehéz routert cserélni... Az üzemidőről sem olvastam olyan jókat.
this is life: Olvasgattam, és láttam, hogy vannak gondok, mondjuk ez csak modell,és majd elválik milyen support van hozzá, de tényleg nem túl biztató. A Solutinonnál én is néztem közben pár helyen, hogy valszeg mtk, csak ugye a hivatalos oldal nem ír típust. Sajnos nem annyira tudok várni, hó végéig meg szeretném venni. (Meg szeretném úszni, nagyon sok egyszer használatos papír nyomtatását)
Én is a prestigiora hajlok, csak a kijelzője miatt nem akarok beleugrani látatlanban, és nem tudom, hol lehetne kipróbálni. Mondjuk egyre inkább gondolkodom egy 10 colos táblában is, ott jobb az üzemidő ált. és a táskában végül is az is elfér.
-
Švejk
őstag
válasz monti0222w #36134 üzenetére
Szia,
Bocsi a megkésett válaszért, remélem még aktuális. Egy pár szó róla:
WiFi baromi erős, köszönhetően hogy műanyag a hátlapja, és nem a manapság divatos alumínium burkolat. Nagyon-nagyon jól fogja a jelet.
A kijelzőről is csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Egy ilyen tabletnél azért nem gyakori hogy IPS+ a felbontás 1280x800 lenne. A betekintési szög gyakorlatilag 180 fokos, és még kétszer drágább típusoknál, nagyobb képernyővel is használnak kisebb felbontást. Rögtön egy ismert példa az iPad Mini.
A teljesítmény az amivel nem szabad hogy gond legyen ilyen processzorral. Exynos 4412 van benne, ugyebár, ugyanaz mint az SIII-ban. Antutuban több mint 14000 pontot ért el. Igazából nagyon megizzasztani még nem izzasztottam, Minecraft PE, Temple Run 2, Agent Dash tökéletesen fut, de az NFS sorozatot, meg Real Racing 3-at kipróbálnám vele...
Hol lehet beszerezni? Mondjuk itt vagy itt
Csak győzd kivárni
Remélem még nem kései a válasz. És dobtam egy PÜ-t is -
z0d1AK
nagyúr
válasz monti0222w #36394 üzenetére
Ha már árat nem adtál meg (aztán majd mindjárt írod, hogy ennyit nem akarsz kiadni rá...), Galaxy Note 8.0, 170 ezerért. Minden paramétert teljesíti, minőségi szinten!
-
Zeki
nagyúr
válasz monti0222w #36410 üzenetére
Most a fenti keresővel rákerestem.
Sokan kérdeznek itt erről a v88-asról, de senkinek sincs még. -
RufuszX
senior tag
válasz monti0222w #36820 üzenetére
Érdeklődve várom a tapasztalataidat! (nekem is úton van már)
-
Prof
addikt
válasz monti0222w #37041 üzenetére
A Chuwit nem ismerem csak Mo-n kaphatókat próbáltam, Wayteq, Myaudio, Concorde.
-
RufuszX
senior tag
válasz monti0222w #37154 üzenetére
Sajnos még nem érkezett meg. Eladót kérdeztem, elméletileg tegnap adták csak fel... De már nagyon türelmetlenül várom. Viszont ahogy olvasom egyre több embernek lesz a fórumon, talán lehetne egy topicot indítani neki.
Egyébként kíváncsian várom a tapasztalataidat, főleg wifi és akku tapasztalatok. -
fpatrik17
senior tag
válasz monti0222w #37402 üzenetére
Nem, de mivel nincs másik olyan tab, ami a számomra minimum követelmény szintet megütné, ezért most per pill csak a Chuwi v88 jöhet számításba.. De nyugi még 1 hónapot tuti rágódok rajta, meg ugye meg is kell rá keresni a lóvét Te amúgy hova valósi vagy? Esetleg nem lehetne megnyomogatni valahol?
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz monti0222w #37405 üzenetére
Az Szegedtől ölég messze vagyon :/
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
gjoe
addikt
válasz monti0222w #37464 üzenetére
Chuwi lesz, ha ideér. Elméletileg már valahol európában van.
-
hercsi
tag
válasz monti0222w #37593 üzenetére
Privi ment.
-
marcyman
aktív tag
válasz monti0222w #37800 üzenetére
Igen, azokat is néztem már de nem igazán tudom melyik jó ár-érték arányú.
Samsung Note 8 igazán jó, de baromi drága.
Valami más alternatíva kellene.Esetleg van valakinek tapasztalata, véleménye a Hyundai T7S-ről? (Az S betű nem tudom mit jelent, van sima T7 is.)
-
Crytek
nagyúr
válasz monti0222w #37834 üzenetére
Azt ég nem néztem és mivel nincs jelenleg töltö egy ideig nem is tudom kiprobálni.
Asphalt 7 után akárhogy mehet
Antutu az nem hozta a 18k-z ahogy 1-2 netes képen volt 16795-öt ért el (Nexus 7-hez 12105-höz képest elég jó ,de a játékok támogatottsága miatt lehetne 50 ezer az sem érdekelne)[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
válasz monti0222w #37974 üzenetére
Olyan legyen azért hogy itthon is lehessen gariztatni Tényleg leszarom mi van ráírva de tudjam már idegtépés nélkül használni. Ha nincs ilyen, nem veszek.
Mike88:
A hazait nézem, itthon veszem, itthon akarok garanciát. Nem megyek most kínába és nem akarok oda küldözgetni semmit. Oldja meg a forgalmazó, ne legyen már ennyire vad balkán.Szerintem nincsenek nagy elvárásaim. Nem Tegra 4-et akarok vagy valami hiperszuper koreai cuccot. Leszámítva az említett Hyundai T7-et. Ha elmondjátok hogy tudom a pénzem a legjobban elkölteni anélkül hogy egy darab tégla legyen ha tönkremegy azt megköszönöm.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz monti0222w #38346 üzenetére
Én nem nagyon találkoztam olyannal ami nem megy. Azért az NVIDIA elég sokat fizet az optimalizációért és azért, hogy a tegra készülékeken még szebben is menjen egy-két játék, mint más SoC alatt.
-
this is life
Ármester
válasz monti0222w #38345 üzenetére
A chuwi szerintem is boven jo jatekra, a forumtarsat csak amiatt terelnem az acer iranyaba, mert egyszerubb a szervizeltetes ha gond van, meg aztan kicsit felek mar a kinai gyartok termekeitol. Ezzel nem azt akarom mondani hogy a chuwi rossz lenne, de inkabb egy neves gyarto termeke meg ha picit gyengebb is hw tekinteteben, sem mint a vakon rendeles kintrol.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
tjb007
nagyúr
A Tegra 3 miatt pont megy gyakorlatilag minden, a Tegra exkluzív játékokról nem is beszélve.
Tény, hogy gyengébb, mint az RK3188-ban lévő magas órajelen járó MP4-es Mali-400, de azért az NVIDIA név elég sokat dob rajta. -
z0d1AK
nagyúr
válasz monti0222w #38383 üzenetére
Nexus 7-ről beszéltünk, nem a One X-ről. Természetesen előfordulhat az, hogy egyes készülékek esetében valami miatt nem megy a Tegra 3 ellenére sem a játék, bár itt leginkább nem az SoC a hiba forrása, hanem a gyártó és annak a szoftvere.
-
belajkl
tag
Köszi érdkelne, most nem vagyok pesten de fel tudok utazni szinte bármikor.
Neked mióta van meg ?A szavak nem számítanak !
-
belajkl
tag
válasz monti0222w #38393 üzenetére
Ok, hol tudnád megmutatni?
[ Szerkesztve ]
A szavak nem számítanak !
-
belajkl
tag
-
veterán
válasz monti0222w #38422 üzenetére
Nem is volt célom, hogy bárkinek tetsszen, csak jelzés volt, hogy megérkeztek.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
christyna4
csendes tag
válasz monti0222w #40792 üzenetére
ok, köszönöm
-
CHIPman
nagyúr
válasz monti0222w #41632 üzenetére
Ennyi erővel az S is felesleges, mert akkor jobbnak kéne lennie. Egyébként az S-nél $30-al olcsóbb.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
etooo
senior tag
válasz monti0222w #41636 üzenetére
Állítólag a "HD"-ben nem IPS panel van, azért olcsóbb. [link]
-
Keresztapper
senior tag
válasz monti0222w #41642 üzenetére
Pedig van értelmük, mégpedig az hogy még többet vegyenek és még nagyobb profitot lehessen realizálni. Hiszen az alap V88 eléggé ismert és kedvelt, így ha kiadnak egy "s" és egy "HD" végüt, a jövendőbeni vásárlók könnyen hihetik, hogy ezek az alap V88 újabb kiadásai és a kevésbé tájékozottak meg is veszik őket. Ráadásul abban a hiszemben hogy egy "fejlettebb" terméket vásároltak, ezzel szemben olcsóbbat vettek, amin a gyártó elég szépen keres.
http://palscoffeetech.com/
-
atala
addikt
válasz monti0222w #41919 üzenetére
Kis összefoglaló már volt. [link]
Ha még valamire kíváncsiak vagytok, nyugodtan írjatok. Nem értek hozzá, hogy mit is kell rajta tesztelni. -
tjb007
nagyúr
válasz monti0222w #43193 üzenetére
ASUS RK101, alias RK3188 van benne.
Már megvásárolható, 80-85e forint között mozog az ára.(#43197) atala
A válasz nem, vagyis nem 100 százalék.
-
tjb007
nagyúr
válasz monti0222w #43199 üzenetére
LG G Pad 8.3
Mennyivel gyengébb a MeMO Pad 8 ? Sokkal(#43200) Gorbesz
Úgy van ahogy mondod.
(#43201) Djmarko
Alcatel Tab 7 HD
(#43202) Andi-74
Akkor, amikor WLAN hálózatra vagy csatlakozva ? Semennyire.
[ Szerkesztve ]
-
peels
csendes tag
válasz monti0222w #44186 üzenetére
Néztem de a DDR2-es 1 Gb-os ram nem kevés? Ha kiadok ennyi pénzt akkor szeretnék valami maradandót venni
-
peels
csendes tag
válasz monti0222w #44189 üzenetére
Hát a maradandóságot úgy értettem hogy fél év múlva nem szeretnék megint venni másikat mert hogy ez már elavult. Tudom hogy a technika gyorsan fejlődik meg minden de azért jó lenne olyan ami egy darabig elegendő
-
peels
csendes tag
válasz monti0222w #44193 üzenetére
Az LG szimpatikus csak az árcédula húzós nekem sajnos, amúgy nagyon jó gépnek tűnik.
-
Deadzone41
őstag
válasz monti0222w #44390 üzenetére
nézegettem még a nexus 10-et is, miért van az, hogy valahol 85e Ft-ba kerül, valahol meg 140be? bár ebbe nincs sd bővíthetőség, de egy nexusért le tudnék mondani róla.
-
mexel
veterán
válasz monti0222w #44619 üzenetére
Végre múltkor teljesen fel lett töltve a páromé. ma néztem, 25%-on van- Az eltelt idő: 4 nap 23 óra, a wifi végig be volt kapcsolva. Ennek örülök legjobban, a hordozható eszközökben mindig gond az akkuidő, ez már legalább haladás.
-
tjb007
nagyúr
válasz monti0222w #44884 üzenetére
Neked is azt tudom tanácsolni, hogy vedd fel a kapcsolatot a hazai képviselettel.
Kettejük közül én az LG-re voksolnék. -
NOKA32
aktív tag
válasz monti0222w #45050 üzenetére
Szerintem ha a linkelt tab-bol indulunk ki akkor ezen az áron a legjobb a wayteq xtab-79qci talán legjobb.Erősebb mindenben és 4.2 van rajta.
-
_stick_
őstag
válasz monti0222w #45050 üzenetére
A NOKA32 által írta wayteq a fentebb linkelt Prestigio, illetve a szintén prestigio multipad 4 quantum.
Ez az árfekvés, a wayteq-nek -1, mert 1 év a gari (bár itt két évet írnak, ki tudja...) az ultra duo "régi", a quantum ára 40 fölé kúszik, és hangyányit kisebb a kijelzője... Ez a nagy dilemma, első tablet, csak netezés, játék nem, HD film nem. -
tjb007
nagyúr
válasz monti0222w #45053 üzenetére
Frissítik.
(#45054) monci
Kérdés az, hogy milyen szempontok figyelembe vételének alapján ?
(#45055) overland
Alcor Access D785M, Lenovo IdeaTab A3000
(#45057) Traianus
Nexus 7 (első genreációs, refurbished, 32GB), ASUS MeMO Pad HD 7, Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85, Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1
Ha belefér a tízesek kategóriájába a 9,7 hüvelyk is, akkor WayteQ xTAB-100qcr, valamint Alcor Zest Q933R. -
800.henrik
senior tag
válasz monti0222w #45043 üzenetére
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
torik
senior tag
válasz monti0222w #45091 üzenetére
köszi a tippet, a player jó, a 10 bites videókat kicsit kevésbé szebben játsza le mint a sima hd vagy avi/mp4-eket, de jóval a nézhető határán belül van
[ Szerkesztve ]
All that and a bag of chips
-
tm5
tag
válasz monti0222w #45091 üzenetére
Szia,
Köszi a tippet, tényleg tudja amit szeretnék, bár ha jól látom kell valamilyen slimport kábel a TVhez, de amúgy jónak tűnik. Megyek megtapogatom az MM-ben.
-
Szállító76
tag
válasz monti0222w #45173 üzenetére
Köszi.
Én is már sok mindenhol turkáltam de semmi.
-
oncsi
őstag
válasz monti0222w #45512 üzenetére
HD lenne a kivánt felbontás. De 8" ban esetleg 1024X600 is jó lenne.
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest