- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
válasz
black0ster #44173 üzenetére
ebay?
[link] -
spiritex
veterán
válasz
black0ster #43977 üzenetére
Teljesen jól van ez így, indulásnál betölt dolgokat, amiket jónak vél, de bármikor memóriára van szüksége csinál magának, tehát teljesen máshogy működik, mint egy windows. Akkor lenne gond, ha a "majdnem tele memória" lassulással járna, de ez egyáltalán nincs így.
-
kisspall
aktív tag
válasz
black0ster #43975 üzenetére
Hát nem tudom, felőlem 120%-ot is használhat, az sem érdekel, lényeg hogy jól működjön.
-
Khelben
nagyúr
válasz
black0ster #43970 üzenetére
Olvass utána az android memóriakezelésének. Ez így normális, ha megtelik a memória, akkor kilövi a régebben használt alkalmazásokat.
-
tjb007
nagyúr
válasz
black0ster #42338 üzenetére
Ha lenne valakinek személyes tapasztalata biztosan leírta volna már.
Ha csak és kizárólag A brandben gondolkodsz, akkor érdemes foglalkozni vele, viszont ha B brand is szóba jöhet, akkor érdemes ránézni mondjuk erre a tabletre, ami mondhatni megegyezik a MeMO Pad HD 10-zel. -
keszo
őstag
válasz
black0ster #42338 üzenetére
és ha csak nem tudnak válaszolni
-
dom1n0
őstag
válasz
black0ster #30581 üzenetére
Nézd, nekem ez a Prestigio a 4.tabletem, az első egy rezisztív kijelzős 8650 procis csoda volt, na azt nem kívánnám az ellenségemnek sem
, a második egy Ainol advanced 2, utána Myaudio 908A, és most ugye a Prestigio 7 pro duo.
Minőségileg jelentős ugrásnak érzem a Prestigiot a kínaiak közül, ezt már oda lehet állítani minőségügyileg egy samsung,asus,bármi mellé, mert abszolút nincs kínai gagyi érzésed se hardwareben, sem softwareben.
A napokban lesz egy samsung tab2 7" is ha minden igaz, legalább lesz mihez hozzámérni pár napig, aztán amelyik jobban tetszik, az marad
A tab az első indításnál rákérdez felrakja-e azokat az appokat amiket leírtál, én nem engedtem neki, mert a felét le is szedtem volna, nem friss, stb, stb, inkább felraktam egyesével azokat amik kellenek.
8 napig ha weben rendelted szó nélkül visszaküldheted olyan indokkal is, hogy nem vagy megelégedve vele, szóval szerintem egy próbát megérhet.
Ha meg megtetszik, az elvárásaidnak megfelel, akkor spóroltál 50 000ft-t, ami sokaknak a havi fizetése sajnos :\ -
dom1n0
őstag
válasz
black0ster #30502 üzenetére
Szia! Igaz az ultimate 3g-t nem probaltam meg, de nekem a 7 pro duo van, es ennek a minosege es software mellett siman merem ajanlani a nagyobb tesot, plane ugy hogy megrendeled neten, ha tetszik megtartod, ha nem visszaviszed...
Amit leirtal arra boven eleg lesz, minden alkalmazas es jatek megy ugyanilyen konfigon akadas nelkul :-)
Es ha bevallik sporoltal jopar ft-ot: sima 3g nelkuli ultimate 62000ft, 3g ultimate 80000ft,sima asus 105-110, asus 3g 133.
Azert 62 vs 105 nem keves, es a 80 vs 133 sem szerintem :-)Udv, Andris
-
válasz
black0ster #30537 üzenetére
Kinek mennyire.
Én azért adtam el a Nexus 7-et, mert nem volt benne - bár most a 3G-s S7 Slim leváltására két készülék is esélyes, az egyik 3G-s, a másik nem (de akkor kell mifi)
Ennek a szükségét neked kell eldöntened.
-
Chaser
legenda
válasz
black0ster #30502 üzenetére
2 év gari van a prestigiora, 7" verziója bestbuy, valszeg ez is az lesz. attól hogy az anus gyártja a transformerst, az is bedögölhet bármikor. 3g nélküli ultimate 60-65k lesz. Kell várni egy kicsit, amíg lesznek róluk tapasztalatok.
-
válasz
black0ster #30484 üzenetére
Pontosabban az ASUS 3G nélkül is 100e felett van.
-
válasz
black0ster #30484 üzenetére
Mert furcsa a kérdésed. Egyik 100 felett van, brand, a gyártója ugyanaz, mint a Nexus 7-nek. Másik egy jól eltalált kínai 25e-rel olcsóbban. Ebből szerintem elég egyértelműek a különbségek.
-
Chaser
legenda
válasz
black0ster #29684 üzenetére
Tudtommal még ez sem kapható. Többi verziójából ítélve jó, de azért érdemes megvárni tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Netfone
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- HDMI topic
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged