Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
senior tag
válasz motoflug #13634 üzenetére
én ma vettem meg egy ghoo 7000 est. Elsőre nagyon tetszik. Egyedül ami nem tetszik hogy izzad a kezem és így csúszik egy kicsit
Még nem sokmindent próbáltam ki rajta, de egy két játékot kipróbáltam és nagyon jól mentek. Internetezni is jó sebességgel lehet rajta.
Kicsit az android rendszert kell szoknom még...Egyébként valami pörgős diabló jellegű játékot tudtok androidra?
-
tjb007
nagyúr
-
Melack
veterán
válasz motoflug #37149 üzenetére
DPSt volt szerencsém (? ) megtapogatni - kerüld messzira, ha nem akarod őket agyérgörccsel kórházba küldeni. Egy förtelem. Komolyan.
Wayteq xTAb-700dc, MyAudio Series7 708DCC/708W, ha a 7 colos kiadásban és hazai garival gondolkozol. (Bluepanthert néztem még, de az nekem nagyon "ropogós" volt)Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
atala
addikt
válasz motoflug #42296 üzenetére
Ez attól függ, hogy mennyire tartod kordában, hogy mennyit játszhasson a gyerek, akár tabon, telefonon, vagy számítógépen. A netörődöm szőlő, odaadja a gyereknek, addig is csöndben van. Én egy óra után felállítom a gép mellől. Mindent lehet ésszel használni, és akkor a szem is jó marad, és a gyerek is örül.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz motoflug #42676 üzenetére
A Hyundai T7/T7S-re gondolsz, az is kínai modell, itthon nem kerül forgalomba.
A Kínából rendelőknek: a Hongkong Posttal valós szállításnak befellegzett, a vállalat megszorítja a nadrágszíjat és akkumulátort, vagy azt tartalmazó terméket nem szállítanak.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
gps76
őstag
válasz motoflug #43289 üzenetére
Ha megmondod melyikkel nézzem meg,szívesen meg nézem. Az Absolute RC Simulator-t szoktam nagy riktán használni,az rendesen megy rajta.
Amúgy azt kell mondjam fürgébb egy MTK8125 procis gépnél,főleg hogy nem 1024x768,hanem 1280x800-at hajt meg. Meg hát azért a szoftver optimalizáltsága is számít rendesen. Ha az RK3188 alá tennének egy ilyen szintű droidot,mint pl. ezen van,szakítana rendesen.
Szerintem megér annyit.Ha azt számoljuk,hogy ennyiért egy márkás,jól optimalizált gép,akkor az itthon kapható "névtelenek" a jelenlegi ár 60%-nál nem igazán érnek többet.Az Alcor-nak amúgy kb. 5 perc a wifijét helyrehozni,csak le kell venni a hátlapot,és az öntapadós antennát helyretenni,mert elengedi idővel,és közel lesz a fém hátlaphoz.
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
válasz motoflug #43457 üzenetére
Alcor Q813I wifi problémára:le kell ügyesen venni a hátlapot és a két antenna kétoldalas ragasztóval van hozzáragasztva a kijelző tartójához,de elég gyérül és közel van a fém hátlaphoz,árnyékol. Bekarikáztam a jó helyzetét az antennáknak,utána kb.olyan lesz mint a Nexus7-é vagy a Fonepad-é.
gartez:Igazából a Prestigio-t venném,mert volt több tipusa is már,és tényleg jó márka,de ez az akadásos dolog miatt eltántorít(jó lehet javítják,de ez akár fél év is lesz,addig nem akarom bámulni így).
domojko: A Galaxy Tab 2-őt felejtsd el,mert teljesítményben elég sovány,én 20-ért vettem egy letiltottat,de hamar túladtam rajta,mai elvárásokhoz már kevés.Mondjuk kérdés mennyiért tudsz hozzájuk jutni,megéri-e a különbséget az Asus.
mexel:Ha már ennyit kiadsz egy tab-ért ne sajnáld a 2 GB-os verzió többletét,nem bánod meg.5000-es akkuval nagyon jól bírja az Alcor,nem mértem,de szerintem 6 óra netezéssel meg van. A Wayteq az MM-ben ki volt rakva,de tiszta csíkos volt a kép,resetelni kellett úgy le volt fagyva.Amikor elindult,elég gördülékeny volt,de olyan bóvli hatást keltett az egész,nem igazán győzőtt meg, ha választanom kellett volna.A fényérzékelőt én is hiányolom ezekből az olcsóbb gépekből,de nem nagy probléma.
Viszont oda kell figyelni az Alcornál,mert van Q883H amiben nem IPS panel van,és nehogy megtévesszen valakit hogy olcsóbb,de ugyanaz a készülék mint az Q813IX.
Mivel lehet elviszik a Fonepad-ot(sajnálom kicsit,de később még ennyire se fogják megvenni,mert "egymagos", indokokat kaptam rá),akkor szerintem szerzek még egy Alcor 2 GB-ost,mert ez mindenben megfelelt,és az érintője se szenved az olcsóbbak betegségétől. -
z0d1AK
nagyúr
válasz motoflug #43712 üzenetére
A Q813IX-ben csak 1 GB RAM van és 8 GB háttértár, ezért olcsóbb. A sima Q813i-ben van 2 GB/16GB.
És szerintem is jobb a WayteQ, leginkább az apróbb plusszok miatt, mint pl. a fényerő szabályzó, ami a legtöbb olcsó tabletből hiányzik, pedig igen hasznos.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
keccsa
aktív tag
válasz motoflug #44818 üzenetére
Nem hát!
De a helyedben én nem vennék meg egy olyan táblagépet, amiben 1GB-nál kevesebb a RAM (ebben csak 512MB van, ami haláli karcsú...)!
Ha IPS-s kijelzős 10"-osban gondolkodsz, akkor mélyebben kell a zsebedbe nyúlni, mert olyat újonnan 45-48 ezer forint alatt nem nagyon kapsz. De ha le is mondasz az IPS-ről, a minimum 1 GB RAM-ot ne spórold meg, mert használhatatlanul akadozó, illetve lassú lesz a gép!
Ha viszont nem engedi a kereted, akkor használtan ilyesmit találsz, ami minden szempontból kenterbe veri az általad linkeltet:
Mindenki magának hülye!
-
keccsa
aktív tag
válasz motoflug #44882 üzenetére
Arra pláne jó az, amit linkeltem. Szépek a színei, és a 4:3-as képarány is jobb a fényképek megjelenítéséhez.
A kis látószögű, nem IPS (vagy S-LCD) panellel szerelt "képkerettel" meg több bosszúságod lesz, mint örömöd, már ha nem az a cél eleve, hogy csak Te lásd (és Te is csak bizonyos szögből), mi van a képen (pl. munkahelyi íróasztal)...Esetleg képkeretnek nézhetsz kisebb tabletet (pl. 8 collos 4:3-ast), vagy rendelj bátran Kínából, onnan biztos ki tudod hozni a megfelelő gépet a huszonpárezres keretből.
[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
SUPREME7
addikt
válasz motoflug #45447 üzenetére
Ha vállalt rá garanciát akkor igen, megbeszélitek a visszaküldést, cserét stb. De ha nem normális kereskedő, hanem magánszemély, és/vagy használt cucc és garanciáról se esett szó akkor csak rajta múlik, hogy áll hozzád. Ha vállalt garanciát, de nem akar együttműködni, akkor polgári peres eljárás szóba jöhet, de semmi jóra ne számíts. Ha meg kínai import cucc, akkor is mondhatja, hogy oda érvényes a garancia, küldd vissza te kínába. Kipróbálás nélkül így megvenni zsákbamacska volt, és lehet, hogy ráfaragtál.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz motoflug #45811 üzenetére
MyAudio 708F (Tesco)
(#45814) meroly
Alcor Access D785M
Az akku nem a legerősebb, de benne van minden.(#45815) janos1988
Ő talán többet tud mondani róla: [link]
Papíron amúgy nem rossz.(#45817) boken
Ennyiért már kapsz vadonatújat példányt is gyári garanciával.
Samsung Galaxy Tab 3 7.0, Nexus 7, Asus MeMoPad HD 7[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz motoflug #46696 üzenetére
MyMemory, eBay (sinceritytrading, courtesytrading)
-
Tim82
félisten
-
mpierre
veterán
válasz motoflug #47428 üzenetére
Kicsit egyenlőtlen küzdelem lenne... Mert az s7-re egy csomó játék fel se megy.
Rá is nézhetek, ami free-ben letölthető és felmegy mindkettőre. Ilyen mérges madaras játékok. Azon kívül vmi ötlet?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
válasz motoflug #47460 üzenetére
Majd ránézek. Ami eddig kiderült:
Az Alcor Access D786M összeszerelési minősége nem lenne rossz. Akad két apróság.
- Az egyik a bekapcsoló és a hangerő gombok lötyögnek, ebben a Huawei Ideos S7 sokkal igényesebb.
- A másik, hogy az unibody ház és a vékonyság miatt erős szorongatásra elszíneződik az lcd.Továbbiak:
Az Alcorra csak alap 4.2 android kerül, nincs semmi csicsa, szemben a Huawei-jel, ami meg csak 2.2 (van egy-két custom rom is). Ezzel nincs semmi gond.
Az Mtk 8312 nagyjából egy samu galaxy s2 teljesítményét hozza. Nem egy mai csúcs, de nem rossz. Az antutu ~12k pontot adott rá. Az ideos
Az alcor felbontásban jobb 1024×600 szemben a 800×480-nal, de ugyanúgy sima tft van benne, tehát ugyanazokkal a betegségekkel küzd mindkét kijelző. A fényerő elegendő.
Az alcor kihangosítva nem tesz csodát, de ez a készülékház miatt nem is csoda. Az ideos sem egy bajnok, de abban van anyag. (Kb kétszer nehezebb)
Mobo playerrel mindent lejátszik, amivel megkínáltam.Folyt köv.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
tjb007
nagyúr
válasz motoflug #50979 üzenetére
Egyelőre sehol.
(#50980) Macskassy
Az is jó választás, de mivel árban ugyanannyi lesz, így érdemesebb a Quad változatot választani.
Megjelenés az elkövetkezendő hetekben.(#50981) sbazsi
Hónap vége, augusztus eleje.
Szinte egytől egyig az összes 4:3-as modell az Apple iPad-jét másolja, de nagyon máshogy nem is tudnának kinézni.[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz motoflug #54075 üzenetére
10 col HD felbontás LG Gpad 10.1 16g 65-68 pénz vagy Asus TF103CX 8gb 59-60 ropi.
Ha esetleg FHD kell akkor Asus Memopad FHD 10.1 16gb(ME302C) ami 75 ropi az MM-ben (ott meg is tudod nézni). Régebbi soc,de lassúnak nem nevezném,viszont mindenképpen kompromisszumos(magas felbontás/sebesség),bár mivel nem "gémer" gépnek lesz ez is beleférhet. -
Milka 78
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Linux kezdőknek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra