Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Androidos tabletet keresek, eredeti méret az 12" volt, de mint látom itt már csak a nem gyártott NOTEPRO van a Samsungtól, így leadtam a kijelző méretet egészen 9,7"-ig, és itt van pár tablet ami tetszene is, csak nem értem modellszámkiosztást.
1. Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE T815N 32GB gold (SM-T815NZDE) Android: 5.0 gyárilag vajon megkapja a 6.x-eket? CPU: Samsung Exynos 5433
2. Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE T819N 32GB weiß (SM-T819NZWE) Android: 6.0 gyárilag
CPU: Qualcomm Snapdragon 652A következő kérdésem, a Exynos vs Snapd., differences?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
keszo
őstag
-
cidalain
veterán
-
csendes
őstag
válasz DrojDtroll #68004 üzenetére
Hát, esetleg kérdezd meg a Mestert [link]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
amugy olyat lehet, hogy dual bootos android tabletet...csak androiddal telepiteni?
udv
b. -
cidalain
veterán
válasz bazsimano #68012 üzenetére
letörlöd a win-t. és androidot sem kell telepíteni, mert azt meg fennthagyod az eredetit.
egyszerűbb leírni ezt mint megcsinálni. én sose csináltam ilyet, így konkrétabb tanácsot sem tudok adni.
de itt a fórumon már többen csináltak ilyesmit.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Mika1227
őstag
Van egy Prestigio táblagépem 4.0.4 volt rajta frissítettem 4.1.1-re de nincs hang. Hogyan lehet visszaállítani a 4.0.4-et? Vagy hangot varázsolni rá?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
atala
addikt
Sziasztok!
Ide is beírom, mert az Onda topicba szerintem kevesebben járnak.A lányom Chuwi tabletjét sikeresen tönkre tette egy szerelő akivel usb csatlakozót cseréltettem.
Vennék helyette egy Onda V820w tabletet, a linken megjelölt Gearbest-től.
A kérdésem, hogy az android alatt van-e magyar nyelv, mert a leírásban nem szerepel.
Kérem, aki használ ilyen tabletet, (Win10+4.4 android változat), az írja meg, hogy van-e benne magyar nyelv.
Köszi!
Még valami. A Tinydeal weboldalán 1,83GHz-et írnak, a Gearbestnél meg csak 1,3GHz-et.
Melyik a valós?
De mint ha a hátlapja is más lenne a két készüléknek.
A tinydeal oldalán meg írják a magyar nyelvet.[ Szerkesztve ]
-
-
tjb007
nagyúr
Nem használok vagy használtam V820w-t, de 99%, hogy ennél is van magyar nyelv Android alatt. Stock Android van rajtuk, amit változtatni szoktak az a launcher (plusz telenyomják bloatware-rel), a nyeleveket nem piszkálják.
Az órajelnél meg mindkettő valós. Az egyik az "alap", a másik meg a burst órajel. -
MODERÁTOR
Utolsó kérdésem lenne, hogy a HUAWEI MEDIAPAD T1 8.0 mennyire ajánlott készülék? Köszi
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
cidalain
veterán
válasz MADcat #68028 üzenetére
Nem rossz, de most alig dragabban ott a lenovo es az acer 8"-os keszuleke, es azok jobbak nala.
Huawei-jel az a baj, hogy csak 8 GB beepitett tarhely van benne, mig a masik kettoben 16 Gb, raadasul az Acerben8megiscsak 4 magos soc van, felreneztem valamitSzoval pusztan ilyen szemszogbol en ezt a veteli sorrendet raknam ossze. Konlkret tapasztalatom egyikkel sincs.
Acer Iconia Tab B1-850
Lenovo TAB2 A8
Huawei MediaPad T1 8[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
-
-
-
hitchins
őstag
Sziasztok
Elnezest de nem nagyon van idom most nezegetni 40ezerig milyen 7colos tabot erdemes venni.
6 eves Gyereknek lenne jatekra kis mesere.
Ami fontos (relativ) normalis kijelzo, filmeket jatekokat vigye, bovitheto memoria.
Koszonom -
Hooper
őstag
Sziasztok!
Ipad AIR 32GB lecserélésén gondolkozom, tudnátok ajánlani olyat (op rendszer megkötés nincs) ami teljesítményben, tudásban, ár/értékben felette van?
Ami fontos: min 32gb belső tárhely, sd/microsd bemenet;
ami semmiképpen ne legyen az ipad tudása/minősége alatt az a kijelző, a hang, és az üzemidő.teljesítményben: ha nincs nálam laptop microsdről, vagy nfc/bt/wifin átküldött képet (nagyobb jpeg - neadjisten raw..bár ezt nem hiszem h van ami elbírná) valamelyest feltudjak dolgozni.
játék, kamera nem érdekes.
köszönöm!
-
cidalain
veterán
válasz MADcat #68039 üzenetére
A tapasztalatom szerint ezzel van a legkevesebb problema. Lehet hogy nem a leggyorsabb mindenhol, de a lefedettsege jobb mint a masik t-je. A vodafont meg hagyjuk, eleg vicces hogy a puszta kozeperol telefonalni sem lehet, mert recseg a vonal mint a szar.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
roberto7
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnek venni. Semmi extra igeny nincsen, jatekra nem , csak bongeszesre, youtube-os filmek nezesere hasznalnam, esetleg facebook.
Lenyeg, hogy stabil legyen WiFi, es ne akadjon bongeszes kozben.
Kerdesem hogy ez a tipus megfelelo lenne-e nekem:
Prestigio Multipad Wize 5002
Koszonom a tanacsokat!udv.
-
NoMagix
addikt
erre valaki [link]
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet vennék valamelyik kínai shop EU-s raktárából. A fontos kritériumok ezek lennének:
Android (esetleg dual), 8-9" 16:9 minél jobb kijelző, 2 GB RAM, min 16GB ROM, megbízhatóság, elég wifi only. Az ár max 40-45 ezer ft, de inkább 40.
Van erre 1-2 opció?OnePlus 12
-
eckmester
tag
-
cidalain
veterán
válasz sharkypeti #68047 üzenetére
Tokmindegy hogy chuwi vagy teclast szerintem.
Ez olyan hogy LG vagy Samsung TV-t vegyek? Akinek ilyen van az azt javasolja, akinek olyan, az meg a masikat. Kozben tulajdonkeppen tokmindegy. Amelyik epp akcios, szimpatikusabb, szebb a szine, formaja.
Chuwi pl mar Usb Type C csatis, masik meg meg nem.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest