Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
Sziasztok!
Szerintetek autóba, fejtámlára, gyerekmese nézéshez elég egy Lenovo M8 HD, vagy érdemesebb a nagyobb méret és/vagy felbontás. Másra nemigen használnánk, max napi dolgok átpörgetése (fb, insta, hírek, mailek).
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
-
helixP
nagyúr
Alldocube 30 Pro-hoz egy kérdés. Kellene ennek rezegnie?
-
Luissimo
veterán
válasz Jarod1 #85991 üzenetére
Én igen, használok P20 HD tabot.
Semmi bajom vele.
A 4 giga RAM is remekül teszi dolgát, semmi akadást nem tapasztalok, meloban, levelekyoutube vanced, streaming, netradio, zenehalgatas kocsiban navigacio.
Stb.
Mostis erről pötyögök.
Simán megéri az árát.Aki szerint nem ajánlatos, az szerintem még nem használta😃
-
insyde5
aktív tag
válasz plömplöm #85998 üzenetére
Van egy Asus MeMo Pad 8" "ocskavas". Hasonló erőművel szerelve. Nagyon jó kis gép .... a gyereknek. . Nagyon lassú, nem lehet vele konkrétan semmit olyat csinálni amit Ma egy átlag felhasználó szeretne. A droid itt is 4 es. Nem frissül semmi. Komp. Problémák egyre többször van. Már a reset se segít szegényen. Ellenben van 1 nagyon erős előnye: Plexi erősségű az érintő kijelzője. Hajlik mint a mogyorófa vessző, de nem törik. Gyereknek " jatszósnak" keresve se találsz jobbat😁. Nálunk nagy kincs
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Luissimo #86005 üzenetére
Kicsivel kerül csak többe (kb. 20 USD) az újabb, modernebb SoC-kal (T610) szerelt modell (pl. Teclast M40 SE), ami kb. másfél-kétszer gyorsabb. Akkor meg már inkább azt vegye, aki jó ár/érték arányt keres.
Elfogadom a sütiket.
-
eckmester
tag
Üdv. Tablet vásárlás előtt kettőre szűkült a lehetséges tabok száma. Eben kérek segítséget.A felhasználás internet, film, könyvek, néha játék.
https://edigital.hu/wifi-tablet/lenovo-tab-p11-tb-j606f-110-qhd-2k-ips-4gb128gb-wi-fi-tablet-grey-android-10-p831869
https://edigital.hu/wifi-tablet/samsung-galaxy-tab-s6-lite-104-sm-p610-wifi-464gb-tablet-szurke-android-p758111 -
plömplöm
őstag
válasz insyde5 #86006 üzenetére
köszi, igazándiból arra keresem a választ, hogy nincs-e az adott termék agyához újabb android verzió, de úgy látszik, ezt más sem tudja
akár valami generic fw is jó lehetne, ezért írtam, hogy a 3g funkció mehetne a levesbeAll systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz plömplöm #86012 üzenetére
Nincs olyan, hogy one size fits all generic fw, mint pl. a Windows.
Ezekhez a noname tabokhoz nem szoktak custom firmware-t se csinálni, meg egyébként is az újabb verziók jellemzően nagyobbak is, ergo még kevesebb szabad RAM maradna abból az 1 gigából.Elfogadom a sütiket.
-
plömplöm
őstag
köszi, én abból indultam ki, hogy ha van olyan, hogy pld dd-wrt meg gargoyle, ami nem típus-, hanem soc-specifikus, hanem akkor hátha van ilyen is, és hát 1GB rammal még manapság is gyártanak telefonokat és tableteket, és mivel megvan a gyári fw is, ha mégse lenne jobb, akkor menne vissza a gyári és kész. de ha nincs, akkor nincs . az biztos, hogy kb egy órát guglizgattam már, mielőtt itt rákérdeztem volna, és azért kérdeztem rá, mert nem találtam...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Somatom
veterán
válasz plömplöm #86014 üzenetére
Jól látod, pontosan ugyanúgy van, mint bármilyen más ARM eszköznél (pl. egy routernél). A hardverelemekhez kell portolni a firmware -t. Csakhogy egy router -hez sokkal könnyebb, mivel kevesebb hardverelemből áll. Ráadásul a zárt forráskódú ARM GPU -val sem kell megküzdeni.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Jarod1
addikt
Alldocube iPlay 30 Pro
Erről a márkáról mi a vélemény? Van valakinek ilyen? mennyire megbízható?
-
helixP
nagyúr
válasz Jarod1 #86017 üzenetére
Tegnap jött meg.
Műanyag, de becsületesen össze van rakva, gombok, SIM slot oké. Kijelzője átlagon felüli, jól veszi az érintéseket, az egész müködés gyors, folyamatos.
WiFi nem volt teljesen probléma mentes, szakadozott, de ez talán inkább szólt a Xiaomi jelerősítőnek.
Akksi egy ciklus után nagyon ígéretes.
4G-t nem teszteltem.
Annyit nem tudok, hogy kellene-e rezegnie? -
Dr.NX
Topikgazda
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Umax VisionBook 10c lte, vagy Huawei MediaPad T5, 2 gb (akár 16 gb tárral). Igazából csak 3 kamera képét fogják nézni anyósék, monitor helyett lenne, viszont a kamera app jó lenne, ha megbízhatóan működne, és viszonylag értelmes időn belül reagálna. Köszönöm!
-
eckmester
tag
Üdv. Megrendeltem egy Galaxy tab s6 lite készüléket. Vennék rá fóliát, de nem tudom, hogy ennél mit jelent az íves vagy nem íves kialakítás.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
50-60 ezer forintért milyen Samsung tabletet javasoltok? Lehetőleg Android 11-es frissítési lehetőséggel.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz timelord1987 #86024 üzenetére
Lásd összefoglaló.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10"?
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, böngészés, stb.)Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
válasz timelord1987 #86024 üzenetére
Az árkategória alapján leginkább használtat.
Hacsaknem a Samsung A7 Lite, de alapból akció nélkül ez is 60 fölött van.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz timelord1987 #86027 üzenetére
Ennek egészen pontosan egy tablet felel meg, a
Samsung Galaxy Tab A7 10.4 T500 Snapdragon 662 3/32GB 7040 mAh 2000x1200 Android 10 247.6x157.4x7mm 476 g - 70 ezer Ft
Játék csak módjával, hardverigényes játékok röcögni fognak.Elfogadom a sütiket.
-
®abstract®
őstag
válasz timelord1987 #86027 üzenetére
van itt egy erdekes tablet [link] teszt.
idehaza van kedvezo aron: [link] erdemes lehet megfontolni
igaz,jatekra gyenge a hardver..[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Dr.NX
Topikgazda
Október 3-án a Samsung S6 Lite -30% akcióban lesz.
(Kb. 90 ezer Ft)Elfogadom a sütiket.
-
Jarod1
addikt
No én is Tablettet nézegetek, MM be szétnéztem milyen méretek vannak és rájöttem nekem a 10 es bazi nagy lenne, Teclast M40 et néztem vagy B max....huawei en google hiány miatt kilőve
Sim kártya, youtube, filmnézegetés,sorozat Digiionline, talán ránézek a Netflixre
8.7 SAMU A7 lesz a befutó, jövő kedden érkezik.majd kiderül, Tokot honnan szoktatok rendelni, tudtok vmi jó boltot?
Thanx J ügynök
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Kapható jelenleg olyan tablet, ami kimagasló hangminőségben, valami jobb hangchip van benne? Képernyő méret 7-10" közötti legyen, és fontos lenne a jack csatlakozó! Köszönöm -
eckmester
tag
Érdekes lesz ez a Galaxy S6 lite 30%-os akció, mivel sehol nincs készleten. Rendeltem egyet, de 3 napja nem ért el a boltba a raktárból.
-
kisbogyo
csendes tag
Sziasztok! Van egy Navon Platinum 10" talán 2010-es tabletem, amin már nem tudom frissíteni a play áruházat sem. 4.1.1-es android verzióval. Lehet ezzel még valamit kezdeni? Mármint jelenleg arra akarnám rávenni, hogy a PLay-áruházból tudjak letölteni rá.
-
cidalain
veterán
Durvább samukban van Harman Kardon rendszer, de a Lenovo P11-ben is 4 hangszóró van (a Proban biztos, de asszem a simában is).
Meg az új Xiaomi Mi Pad 5-ben is 4 hangszóró van. Hallani egyiket sem hallottam, így összehasonlítási alapom nincs, de a 100 alatti tabokban 1 max 2 hangszóró van, ami semmi extra, és az sem mindegy hogyan tartod a hangzás miatt (pl nekem alul van a kettő, így csak állítva jó hallgatni, fektetve egy oldalról jön)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Beni2360
félisten
Igazából egy jack kimenetre küldött hang fülesekre van optimalizálva és nem hang rendszerhez ami 4-8 Ohm tartományig van és a fülesek meg jóval magasabb Ohm-tartományban dolgoznak. Sosem lesz az igazi szvsz.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
matrix23
tag
Sziasztok!
Pár hónapja vettünk egy Huawei MediaPad T5 10.1" Wi-Fi 32GB /2GB RAM tabletet netezni.
A baj az vele hogy nagyon lassú. Nem tudom hogy ezekbe lehet RAM-ot bővíteni? Mondjuk ha 2 helyett 4 lenne benne valamivel azért gyorsabb kéne legyen.
Tud ebben valaki segíteni?
Köszi előre is -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Rendelkezem egy Huawei MediaPad T3 10 AGS-L09 tablettel, ami kezd kiidegelni. (Lassu, meg mittudomen... kibirom.) A legnagyobb gondom az, hogy a youtubon egy csomo videonal kiirja, hogy csak az alkalmazas legutolso verziojaval tekintheto meg video. Letezik erre megoldas valahogy?
Bocs, ha ez itt OT! Nem talaltam T3 topicot.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
cidalain
veterán
válasz tvamos #86044 üzenetére
Persze: frissíted a yt appot
Vagy törlöd a francba, és böngészővel yt-ozol. Vagy alternatív yt appot teszel fel a gépre.
(Egyébként én sose futottam bele ilyen videóba, ami igényelte a legfrissebb verziót, szerencsére)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest