Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
válasz Keresztapper #44748 üzenetére
Azt sajnos nem tudom, hogy 10" - esben mi most a bestbuy,
de az alábbi is jó vétel lehet :Bár a felbontása kisebb, mint az Asus - é.
[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
válasz $p@rr0w #44742 üzenetére
Nekem a GTA III van meg, az szépen és teljesen röccenés mentesen fut.
Könyvet olvasni a CoolReader-rel szoktam az is működött
A wifije csak 65 megabittel csatlakozott, de ezt a sebességet hozta is rendesen (~6-7 megabyte/sec).
A gyári töltője 2000mA-es és viszonylag gyorsan feltölti. -
tomama
aktív tag
erről van valami tapasztalat a topikba?nem szívott vele még senki?
Memopad hd7-et néztem,de most vettem észre,hogy nincs benne GPS. -
Keresztapper
senior tag
válasz laszlohu #44751 üzenetére
Köszönöm a tippet, de kicsit keveslem a memóriát, az árát meg ehhez képest sokallom, vagyis akkor már 80-ért egy ASUS ME102A szerintem jobb választás.
De leginkább, ami egy barátomnak való ajánlást illeti, maradnék a nagy felbontású kijelzőnél, így ha nem találok az FHD 10 helyett valamit, akkor az LG G Pad 8.3 lesz a javaslatom.
Ha csak itt nem tud nekem valaki jobbat mondani. (10 col, 90e körül)
[ Szerkesztve ]
http://palscoffeetech.com/
-
Lacpac
őstag
válasz Keresztapper #44748 üzenetére
Igen, teljesen más volt.
Újratettem a gépet, és valamiért a legérzékenyebbre volt állítva a touchpad érzékenysége. Most közepesen tökéletesen működik. -
Mayday
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék tőletek, tablet vásárlás ügyében!
A cél készülék 10 colos lenne, hosszú távra tervezve, tehát minél erősebb. Elvárás, hogy egy stabil, reccenésmentesen futó, erősebb gépigényű játékokra is alkalmas masina legyen, persze normális akku idővel.
Olyan 100e HUF kategóriában gondolkoznánk.Érdemes-e full HD felbontásban gondolkodni? Vagy 4 magban? Elég a 2 mag? Mit javasolnátok a fentiekre, milyen gép? Sajnos már olyan széles a piac, hogy nem tudom, mire kell figyelnem, ezért kérnék segítséget a tapasztaltabbaktól
Nagyon szépen köszönök minden 5letet!
Üdv,
Mayday -
SUPREME7
addikt
Valaki aki kicsit jobban képbe van meg tudja mondani, hogy az AML 8726-MX-hez képest az AML 8726-MXS valami húzott, vagy butított verzió? Ez mennyire barátságos a játékoknak?
Vagy csak elírás lenne? Nem is találok ilyet
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
tablet.hu-n derék ügyfélszolga olyan unott, hogy azt hittem kettéfejelem telefonon keresztül. 1 hete legalább benne van az újságba a prestigio multipad 7 HD +ajándék 8GB microsd. Felhívom őket, hogy vennék egyet, melyik boltban van belőle? Hááát, egyikben sincs, de talán holnap lesz. Ok, melyikben? Háááát azt nem tudom. Ok. De a 8GB kártya jár hozzá? Nem tudom, ha úgy van hirdetve akkor biztos ...
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
egyszerű opera minis nethez, foto és videonezegeteshez melyik lenne a legjobb ezek közül, vagy hasonló árban?Esetleg concorde rokiee?
Igazából kb ilyen áron kínából már 4magost kapni csak az hetek alatt jönne meg.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
tjb007
nagyúr
válasz Mayday #44757 üzenetére
A 10 hüvelykbe belefér még a 9,7 is (ami ugye 4:3-as képarányt eredményez), vagy kizárólag szélesvásznú érdekel ?
(#44758) supreme7
A kettő egy és ugyanaz. Egy újabb fantáziaszülemény a kínaiktól.
(#44761) tomama
Magába az SoC-be integrálva van, tehát attól, hogy nincs külön feltüntetve még benne van.
Az ASUS oldalán is szerepel amúgy (Navigation - Támogatás, ami ASUS nyelven azt jelenti, hogy van GPS), de az is elég, hogy ha elolvasol legalább egy tesztet: [link] -
violentSt
tag
válasz s.s.j.goku #44743 üzenetére
szerintem olvasgass be mindkettő topikjába...
Az alcor hulladék, hiába a 2 év gar ha ebből felet a szervizbe tölti a készülék
Wayteq megbízhatóbb márka és elég jó kis hazai közösség áll mögötte (persze ez csak akkor érdekes, ha a tab gyári funkcióival nem vagy megelégedve, átlag juzer nem sokat profitál belőle)
Ha számít a minőség is akkor prestigio quantum 7.85
45K az ára de
2év háztól házig gari
Összeszerelésben és felhasznált anyag minőségben veri mindkettőt (fém+üveg, nem a süppedős fajta)
Nincs besüppedő kijelző, felválló sarkok, kiszürődő fény... a tartozékok is masszív darabok (otg, 3féle dugvillafej)
Belsőre ugyan az rk 3188
Az árban benne van még egy teljesen pofás tok
Illeth van hátlapi kamera aminek sok értelme nincs, de ha gyakran olvasol be QR kódot hasznos is lehet...
Valamint a napokban jött ki hozzá egy frissítés (gyártói támogatottsága kb wayteq szint)
Ami sokat dobott a rendszer gördülékenységén (írták páran, h nem az igazi) és a wifi is megtáltosodott...
Javaslom vedd számításba a masinát, feltéve ha nem ragaszkodsz a fehér színhez, mert leginkább feketébe fordul elő a boltokban -
Mercutio_
félisten
válasz violentSt #44767 üzenetére
Ehhez azért vegyük hozzá az alábbi hsz-ben a Prestigioval kapcsolatban leírtakat
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
student
őstag
Alcor Zest Q883H-nek is alu háza van gyenge wifivel ?
az hogy van hogy alcor lapján 1év garit írnak edigitalon pedig 2-t?
-
tokyo2
tag
http://www.engadget.com/2013/11/22/lenovo-yoga-tablet-review/
Teszt a yoga tabletről, akit érdekel.
-
félisten
No, akkor én is előadnám a fájdalmamat, pontokba szedve...
1, Hány hüvelykes legyen a kijelző ?
Én a 7"-est preferálnám, lehetőleg IPS technológiával.2, Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
Újat!3, Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
Jó lenne idehaza, de a kínálatot és az árakat tekintve szerintem Csájna lesz a vége!4, Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
Mp3, FM-rádió, film (HDMI-vel), office doksik olvasása, nagyobb pdf dokumentumok olvasása, autós navigáció, és telefonálás. Egyszóval egy normális phablet kéne!5, Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
Értelmes határok között bármennyit, de olyan 60k körül gondoltam.6, Kinézett gépek, alternatívák?
Itthonról:
Asus Fonepad - ez tök jó lenne, de nincs benne FM rádió, az pedig nekem kell!
Alcor Access D785M - ebben már van FM, ideális méretű, csak a kijelzője, aksija kérdéses, na meg nem a legjobb minőség.
Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 - ez méretben még határeset, de a 3G-s verziót még nem árulják idehaza, és az kellene.Külföldről:
PIPO U7 3G, és U8T 3G - ezek jók lennének, csak kicsit nagyok, és nem mindenhol írják rájuk az FM rádiót.
PiPO U3 3G -
Onda V819 3G - megintcsak kérdéses az FM-rádió.
Ramos X10Pro - ezt lehet itthon is kapni, és itt írják is a rádiót, de máshol meg nem látom.
Cube U55GT - ezt németből is meg lehet rendelni, és FM-rádiós, de nincs rajta HDMI. Mondjuk anélkül még tudok élni, meg átalakítót szerezni, de nem tudom, hogy milyen minőség?
No.1 Mini Pad - ideális méret, nem fényes borítás, FM rádió, IPS, de nincs hdmi, és sajnos noname gyártó.
NO.1 P8 Mini Pad - szerintem ez ugyanaz, csak kicsit más a burkolata.Szóval szerintetek melyiket merjem megrendelni, illetve tudtok más alternatíváról?
A segítséget előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
SUPREME7
addikt
válasz golyós #44772 üzenetére
Az újságba benne van, + a weboldalon is (bár a gép oldalán véletlenül se említik, csak a főoldalon ha ráviszed az egeret a prestigio gombra, akkor feljön két gép promója, és az egyik az és ott van, hogy +8gb háttértár ajándék)
és igen a HD+ alapból 8GB-os, de így akkor 12GB lenne összesen, és ráadásképpen ezen van HDMI kimenet is, ahogy a kolléga felhívta rá a figyelmet korábban, a HD+ -on viszont nincs.
[ Szerkesztve ]
-
violentSt
tag
válasz Mercutio_ #44768 üzenetére
Persze vegyük... egyetlen vélemény
wayteqről van tapasztalatod?
mert nekem igen sajnos, többszöri, és az kb egyenértékű a kolléga állításával...
Ez így döntetlen(#44771) a.t.t.i.
Én sehol sem írtam, hogy az igazi a támogatottsága (az alcoré és a wayteqé sem az, de ennyi pénzért ez van)azonban frissítésügyileg wayteq szintet simán hozza...
-
golyós
addikt
válasz SUPREME7 #44776 üzenetére
Aha! Ezért nem találtam.
A HDMI nekem pont nem kell, így én maradok a 8Gb-os változatnál.(mondjuk vicces a HD+ jelőlés amikor a valoságban Hd- )Remélhetőleg akkor találkozunk a gép fórumában,ami még nincs de majd csinálunk és tapasztalatot cserélünk.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
-
geckowize
őstag
Hello!
4 GB-nál nagyobb fájlt sehogy sem tud kezelni az android? Csak azért mert a memo pad fhd10-emen akarok fullhd filmeket nézni (igen, ha már ekkora felbontás, akkor nem xvideket akarok vele nézni), és azok meg ritkán vannak 4GB alatt, inkább 8-10 GB-osak. Lesz egy 32 GB-os sandisk mobile ultra uhs1 kártyám, azt ha ext3/ext4re formázom, az se tudja kezelni? Vagy csak FAT32-es fájlrendszerű kártyát tud olvasni az android?
-
CHIPman
nagyúr
-
geckowize
őstag
válasz Gézengúz #44783 üzenetére
Még nincs meg a kártya, de az Android szakmai topicban mondták, hogy biztos nem fogja látni a rendszer ntfs-re formázva.
[ Szerkesztve ]
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy vettem egy concorde tab rokee tabot 1 napja van meg és a kezdetektől van rajta egy pötty be egy zölt pixel pont olyan kérdésem lenne hogy ezzel mit lehet csinálni ? Gariba cserélik vagy ez még nem elég ahhoz.
Töltök fel róla egy képet.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
mustad1
tag
Sziasztok!
megérkezett a zenithink c71a tabletem.
A gps-e teljesen jól működik. Ez volt a lényeg.
Média lejátszásnál ha elindítok egy egy filmet, akkor 3 mp-én besistereg a hang. Ez számítógépen nincs, csak a tableten. Régebbi film letöltésem hibátlan hanggal lejátszódott. Erre valami ötlet?Minden szép és jó, de nagyon lassan tölti a hozzá kapott hálózati töltő.
fél óra alatt kb 10 %-ot töltött bele. Nem nyomkodom közben.
ez normális?pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
SUPREME7
addikt
válasz Smile8822 #44786 üzenetére
Vidd vissza, még 3 napon belül vagy. Ez eleve rontja az értékét egy esetleges eladásnál, és baromi zavaró is tud lenni. Ha már új cuccot vesz az ember akkor az "hibátlan legyen". 3 napon belül pedig elvileg cserélniük kell szó nélkül. Ha mégse akkor lehet asztalt borogatni.
(#44788) mustad1:
Nem bántásból, de itthon is kaptál volna ilyen gépet újonnan, hivatalos garival, sőt.
Nézd meg a töltő mennyit tud leadni, ha 500mAh akkor 2800-as akksinál szerintem reálisnak mondható valamennyire
[ Szerkesztve ]
-
Smile8822
senior tag
válasz nextman #44787 üzenetére
Igen csak a fekete háttérben látszik de ha már kiadok több mint 24k-t akkor normális legyen ne pixeles.
Hiába csak egy pöttyről van szó akkor is zavar egy picit•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Smile8822
senior tag
válasz SUPREME7 #44789 üzenetére
Köszönöm ilyen hozzászólást vártam akkor vigyem vissza ? Online rendelten a media marktból tegnap jött meg,de bekapcsolásnál még több ilyen pötty van de azok eltűnnek.
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
SUPREME7
addikt
válasz Smile8822 #44791 üzenetére
Ha online rendelted akkor még jobb a helyzet, mert 8 nap elállási jogod van. Vidd be a legközelebbi media marktba, számlával, és ki kell cserélniük, vagy visszaadni a pénzt! Még indokolni se kell igazából, de mivel hibás is, így nincs esély, hogy ne cseréljék ki.
[ Szerkesztve ]
-
mustad1
tag
Köszönöm!
Itthon nem találtam 1024x600 as felbontással olyat amiben gps is van, és nem 30x ezer forint. ez 21 ezer forint volt. ha te tudsz ilyet, kérlek linkeld már be. lehet. hogy befürödtem?.
1,5 amper van a töltőre írva.
köszönömpana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
Keresztapper
senior tag
válasz geckowize #44785 üzenetére
(#44785) geckowize
Azt rosszul tudják.
(#44789) supreme7
Ez egy régi beidegződés, de sajnos nincs ilyen törvényi kötelezettsége a kereskedőknek. Az más kérdés, hogy az ügyfélmegtartás, mint szempont, igen csak megkívánná és a tisztességesebbje cserél is, de a lényeg, hogy ez nem jogi értelemben vett kötelezettség.
[ Szerkesztve ]
http://palscoffeetech.com/
-
SUPREME7
addikt
válasz Keresztapper #44796 üzenetére
Téves vásárlás esetén lenne igazad, ebben az esetben hibás termékről beszélünk, maximum azon lehetne vitatkozni, hogy ez a rendeltetésszerű használatot akadályozza-e. De egy kb 90%-ban kijelzőből álló terméknél, ha a kijelző hibás, akkor ne mondja senki, hogy az nem akadályozza a rendeltetésszerű használatot
7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
(#44793) mustad1:
GPS valóban nagyon kevés itthon forgalmazott gépben van ebben, vagy picit drágább kategóriában. Próbáld ki másik töltővel, ha szabványos a töltője, hátha csak az a gond.
[ Szerkesztve ]
-
mustad1
tag
kérlek ha tudsz olyan tabletet amivel jobban jártam volna, linkeld már be . Izgat a dolog. Nem érterm 21 ezerért miért nem volt jó vétel a zenit közben megtaláltam a válaszod.
néztem az itthoniakat de 30 körül is még csak 800x480 as felbontással voltak.[ Szerkesztve ]
pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
SUPREME7
addikt
válasz mustad1 #44798 üzenetére
Nem konkrétan 21-ért, ha a GPS volt a fontos akkor tényleg nincs, átsiklottam elsőre afelett, hogy az volt a lényeg benne, csak az alap spec miatt mondtam. De ha mindenképp új gépet akartál, akkor itthon kicsit drágább gépekben (30K) van GPS, és nem kell elvileg aggódnod ha garanciális problémája lesz. Ha meg jó lett volna használtan, akkor már tényleg tengernyi lehetőséged lett volna, minimális pluszköltséggel, és esetleges garanciával.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest