- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tescosjogi #67928 üzenetére
Ha megjön a Teclast Kindow, majd nyilatkozom róla...
-
válasz
weareinluck #58288 üzenetére
Spanyoloktól véve nincs rá +ÁFA
-
válasz
JJános #56955 üzenetére
Esetleg ha Zircen jó számodra a Baptista gyülekezet vezetője, akkor lehet, hogy ő tud segíteni. Programozó - persze nem androidon, így nem jelenti azt, hogy mindenhez ért, mert egy karosszérialakatos sem fog nekiállni az autóelektronikának.
Ha gondolod, akkor megkérdezem, hogy tud-e segíteni. -
Sziasztok!
Január elejéig le tudna engem valaki beszélni erről a tabról?
-
Én már több alkalommal is rendeltem tőlük. Volt, hogy nem tetszett a termék, visszaküldtem, visszautalták a pénzt is.
Én pont azért rendeltem tőlük, mert ha nem tetszik, vagy ha garanciális javításra visszaküldöm, akkor nem kell nekem járkálni vele, hanem a futár "házhoz" jön, a megadott címre, ahol aznap épp leszek, míg ha egy itthoni boltból veszem, akkor sokszor nekem kell elvinnem (nem pesti vagyok) vagy én fizetem a postázást.
-
válasz
tjb007 #54176 üzenetére
Ha már úgyis írtad a Tab S 8.4-et, akkor hadd kérdezzem meg többek véleményét, mit gondoltok a Tab Pro 8.4-ről? A kijelzője baromi jó (nem csak a felbontása, a kép is), csupán nem Amoled. A porci is jó. Az akkut szokták szidni, de annyit bír, mint a 2013-as Nexus 7. Mindezt 75k-ért árulják (bolti kifosztott csomagban olcsóbban is, de azt inkább nem emlegetem).
Hogyhogy ennyire nem kerül szinte sehol sem előtérbe ez a tablet? Ahogy én nézegettem, bőven van olyan jó, mint a G-pad 8.3. -
válasz
Alföldi Peti #54173 üzenetére
Addig töltsd, míg 100%-ot nem ír ki.
A sok órán át történő "túltöltés" már nagyon sok éve nem szükséges. -
3G-s tableten végzett factory reset során elvesző IMEI esetére tudtok valamilyen tanácsot adni, hogy "megmeneküljön"?
-
válasz
csendes #53705 üzenetére
Igen, filmnél van előnye a szélesvásznú kijelzőnek.
Tudom, mindenki másra használja a tabletet. Én eddig sok év alatt sok tablettel rendelkeztem, de összesen két filmet néztem csak meg, mindkettőt a kórházban fekve, amikor nem mozdulhattam és már minden bajom volt, mivel nem fáradtam el és álmos sem voltam, így amikor már kiolvastam a könyveimet és az összes aktuális hírt is, akkor este megnéztem egy-egy filmet. Számomra a tableten filmnézés inkább a kényszer kategória... -
válasz
tjb007 #53301 üzenetére
Igen, papíron ez igaz, de a valóságban...
Van nálam MTK8382-es tablet (valamint egy 6589-es és egy 8312-es is, de ez nem sokat számít), exynos 4412, illetve nemrég volt itt egy nexus 7 (ami egyébként nekem is volt még az Államokból - nagy szám volt, hogy mindenki elkérte megnézni, élveztem)
Tudom, hogy a papíron erősebb GPU még messze nem eredményez erősebb tabletet, (sem kevesebbet fogyasztót), így a pontszám nem igazán tudna meghatni.
Persze tudom, hogy ezt te is tudod.Bird #53303
El tudom fogadni, hogy neked a garancia fontosabb, kérlek, fogadd el, hogy nekem pedig a korábban felsorolt tulajdonságok fontosabbak -
válasz
csendes #53288 üzenetére
Az MTK8121 nemhogy nem erősebb, mint az Nvidia Tegra 3, de még nem is egyenlő a kettő.
Emellett pedig nekem nem mindegy, hogy simán kevesebbet fizetek, vagy a vállakozásba igénylem vissza a pénzt. Harmadrészt pedig akkuidő tekintetében sincs ott a Lenovo, mint a Nexus 7/2012 -
válasz
csendes #53286 üzenetére
Hmm... Van EU-s adószámom, így saját (vállakozási) célra használva postaköltséggel együtt is 22k alatt lenne a teljes vételára a 8GB-osnak. Amire én használom a tabletet, arra tökéletesen elég a 8GB is. Még el is gondolkodtam azon, hogy esetleg vegyek egyet a Wayteq 7x helyett (sokkal tovább bírja az akku és erősebb is, bár az erejére nincs szükségem. A jobb kijelző viszont jól jönne a jegyzetelésekkor)
-
válasz
DonCapello #53028 üzenetére
A 3450mAh vs 2400mAh engem meggyőzne a 3.000Ft jogos elköltéséről
-
válasz
Fire/SOUL/CD #52855 üzenetére
Hasonlóval találkoztam 4.1 alatt, ott végül a factory reset volt a megoldás
-
válasz
Mustadjoci #52829 üzenetére
Csatlakozom TedThomas-hoz.
Már hetek óta ennyiért kínálják ezt a tabletet egyébként, de mégsem tudott engem sem megvenni. Kétszer vásároltam hasonlóan jónak ígérkező,, de teljesen ismeretlen tabletet. Hardver tekintetébe mindkettő nagyon sokat ígért, de hiába a jó vas, ha a szoftveres része mindkét esetben roppant gyenge volt. Ez nem olyan nagy probléma akkor, ha vannak jó ROM-ok a készülékhez, de egy ismeretlen termék esetén ez limesz 0, szóval marad a bug-gal teli rendszer.
Van itt nálam jópár tablet, de a legjobb a waxteq és a két Freelander, pedig ebből a háromból kettő a nálam levő két leggyengébb hardver, de jó a rendszer és így gyorsabb, pontosabb.Alaposan gondold meg, hogy a jó vas ígérete elég,e számodra...
-
válasz
hellbander #52408 üzenetére
Tudom, nem örülsz majd ennek, de inkább ne vegyél "minél nagyobb" tabletet, ha csak ennyi rá a keret. Legyen 7", azok között keresgélj alapvetően
-
válasz
gubisadam #52261 üzenetére
Én is javaslom az ebook-ot. Eleinte tableten meg telefonon olvastam, de mivel olvasás közben amúgy is kevesebbet pislogunk, még rosszabb a szemnek. Végül rájöttem, hogy nem jó a magam ellenségének lenni és vettem egy olvasót.
Az olcsó ebook is jobb, mint tabletet használni. Nagy súlya nincs neki, tölteni ritkán kell, míg ha tableten olvasol, nagyon gyorsan merül a világítás miatt.
De úgyis rá fogsz jönni minderre magad is hamarosan... -
válasz
tvamos #47882 üzenetére
De igen, de mintha arról beszélt volna, hogy a gyári rom 2.2, de fent van a 2.3.7, amin nincs Play.
Mivel láthatóan nem nagy ROM-olgató az illető, gondolom egyszerűbb lenne feldobni a Play-t arra, mint a gyári 2.2-es ROM-ot újra a készülékre.De a legegyszerűbb a minél gyorsabb eladás lenne, hogy aztán vegyen egy "kész" eszközt.
-
válasz
darnics #47872 üzenetére
Ahogy te magad is rájöttél már, hiba volt megvenni ezt a készüléket. (Ez a tablet?)
Ahogy már korábban leírták (de utána is fel akarod rakni a windows-t) win nem fog felmenni erre a készülékre. Egyszerűen nem lehet. Ennyi.
Ha nem tudod visszavinni, akkor nagyon kemény napok várnak rád, ha ROM-ot akarsz cserélni. Először is a korábban linkelt oldalon keresd meg, hogy melyik a te készülékedhez tartozó ROM, amihez meg kell azt is tudni, hogy milyen készüléked van. A google-ben rákeresve bármelyik általad ismert és használt tesztprogi meg fogja neked mondani, hogy pontosan melyik készülékkel rendelkezel (Mivel több 101-es készülék is létezik).
Az adott progi .apk-ját le tudod tölteni a gépedre, majd átmásolni pl kábelen a készülékre és miután engedélyezed a külsős progik telepítését, fel tudod dobni rá.Azt is megpróbálhatod, hogy .apk-ként feldobsz egy Google Play-t a készülékre, minden bizonnyal menni fog és eléred a programjaidat, amiket le akarsz tölteni. (Google play letöltése a gépre, majd onnan átrakod a tabletre mindengy melyik mappába, pl a Downloadba is lehet, majd a tableten a beállításokban engedélyezve a biztonság fül alatt az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését, utána rátapicskolsz az .apk fájlra, ami után feltelepíti a google play-t). Felteszem ha a play fent lesz és fel tudod rakni az ismert progijaidat, megnyugszol.
Ha ezen leírás után sem megy a play felrakása, akkor azt tudom javasolni, hogy vidd el egy szervizbe, párezer forintért (munkaóra díja) feldobnak neked rá eredeti ROM-ot.
Remélhetőleg nem fizettél érte sokat, mert egy öreg jószágról van szó, ha 2.2 a gyári verzió hozzá...
-
válasz
PongiBandi #47470 üzenetére
Én is ilyet tervezek, csak nekem már megvan hozzá a tablet (Freelandey PD10). Erős, nagyon gyors és baromi pontos GPS (már sokat használtam), jó mindenre. Annyi, hogy én egy középen felnyitható változatot akarok berakni, de majd csak nyáron fogunk neki apóssal és a testvérével. Addig egy sima kis autós tartóba rakom.
A lényeg, hogy ezt nagyon tudom ajánlani, mert nem takar ki sokat (az általad választott már egy elég nagy darab), de mivel erre a célra nem szükséges bitang hardver, ha nem lenne már meg az eszköz, én egy ilyen jellegű eszközt szerelnék be a méret és praktikum miatt. Ezt pl könnyen be lehet rakni olyan módon is egy DIN-es foglalatba, hogy onnan kihúzva majd felhajtva használhasd.
Azt nem tudom, hogy itthon fogják-e ezt árulni, mert egy elég új készülékről van szó. -
válasz
koncsik #47123 üzenetére
5k-ért biztosan lehet venni régi, működő laptopot (szerintem még én is tudok neked szerezni annyiért).
Persze akkor már 60 a tablet, de még mindig jó ár.Ha az MTK8389-cel adnák (azaz 3G-vel), akkor tuti vennék egyet ennyiért. Sajnálom, hogy nem akarják hozni ezt a típust ide, nekem szükségem van a mobilnetre hozzá.
-
válasz
tomasmann #47025 üzenetére
Értem.
Az egyik kártyám telenoros és ahhoz van rögzíve a Telenor MyTV, de csak kipróbálás miatt töltöttem le, azóta nem is használtam, viszont feltételezem, hogy menne külföldön is. Viszont mivel nem próbáltam ki január elején, legközelebb csak február közepén leszek külföldön, hogy tesztelhessem. -
válasz
somasz #47009 üzenetére
Bocs, de én azt ajánlanám, hogy emelje a keretösszeget.
vagy maradjon a 7"-nél és ne álmodozzon a 9"-esekről.
Példaként egy Wayteq 700dc vagy hasonló (Rk3066 + 1GB RAM) az, ami a barátja lehet, vagy ennek a tesója a 700qci, de ne keresgéljen igazán a nagy méretek között.
-
válasz
z0d1AK #46659 üzenetére
LG G Pad 8,3 és Pipo M7 Pro közül én is inkább az LG-t választanám a hazai garancia, a hozzáadott sok kis program és rengeteg apróság miatt, de ez főként azért, mert annyira eltalált készülék a G Pad és jó áron van.
Viszont az M7 Pro pont kiemelkedik a kínai készülékek közül... -
válasz
WestBam #46560 üzenetére
A 100USD beszűkíti a kereteket. A Pipo S1 (mind a két, mind a négy magos változat) jó készülék, az Allfine Fine 7 is egy egész jó készülék általános célra. A Pipo RK3188-asa persze erősebb a 7029-esnél, de az említett felhasználási területen nem tudok olyan dologra gondolni, aminek ne felelne meg.
Négymagos prociban a sorrend nagyjából RK3188 - A31 - MTK 83xx - 7029Viszont ebben az árkategóriában én inkább vennék itthon egy két magos gépet hazai garanciával. Nincs szükség a négy magra a leírt dolgokhoz, de ez a kategória az, ahol gyakoribb a meghibásodás és egy visszapostázás is 2,6-4k között van súlytól függően.
-
válasz
WestBam #46555 üzenetére
Gondolom nem csak a Pipo tableteket nézted, de ha olyan érdekel, akkor a saját boltjából többnyire jó pár ezressel olcsóbban lehet megvenni (ha jól emlékszem, 17USD a postaköltség légiposta esetén). Eddig egy kivételével minden Pipo tabletet innen rendeltem inkább...
-
válasz
parandroid #46152 üzenetére
-
válasz
AxBattler #44846 üzenetére
Nagyon még nem volt időm vele semmit megnézni, bár tegnap már meghozta a futár. (Most vagyok túl egy 3,5 órás telefonáláson, még a headset is lemerült, csak 5 perc pihire jöttem fel ide)
Ami nagy örömhír, hogy mégsem nano SIM kell bele (mint ahogy a honlapon írták), hanem micro SIM (Az invitel azt mondta, nem tud nano SIM-et adni) Ma délelőtt rátettem a töltőre. Este talán lesz tapasztalatom. Fogásra, érzésre, első pillantásra nagyon pozitív, kívülről ugyanaz, mint a No.1 (a méretet leszámítva persze).
Este - ha nem felejtem el - átbogarászom mélyebben. Sebességre teljesen jó, a wifi stabilabb, mint a P7, még a Freelander-nél is picit erősebb A legjobb teszt az, mikor átmegyek a szomszédba a templomba. Ott a sarokülőn ami látja a jelet, az már jó (a No. 1 nem látja, a Freelander néha-néha, a HP Elitebook-ok látják, ahogy az U55GT is, a Lenovo B590 nem látja - ha kell még tudom tesztelni további 8 telefonnal és 11 laptoppal)
Egyszer próbáltam telefonálni a Freelander PD10 Typhoon-nal, nem volt vele gond (bár nagy volt fogni), de én inkább a BT fülest preferálom...
-
válasz
AxBattler #44824 üzenetére
Nálam most épp egy Cube U55GT van, amit nagyon kedvelek. Van itthon egy No.1 P7 (mint a P8, csak 1GB RAM és 12GB ROM van benne), a kettő közül nekem a Cube jön be jobban - többek között a kijelző képarány miatt.
Azt döntsd el, hogy a 4:3-as vagy a 16:10-es kijelző szolgál inkább ki téged.
De ha Pápán jársz, belépsz hozzám és megnézed a kettőt egymás mellett... (még egy kávét is kaphatsz mellé) -
válasz
vajonmilesz #44273 üzenetére
Akkor a megbízhatóbb boltokat keresd inkább (pandawill, geekbuying, focalprice vagy sok másik), vagy aliról rendelve sok visszajelzéssel rendelkező, min 95% feletti visszacsatolású legyen. Úgy nem kell annyira aggódnod, biztonságosabb lesz.
-
válasz
vajonmilesz #44271 üzenetére
Az utolsó három garantáltan átverés, de még az első is csak 82,9%-os, ami nem túl jó.
Annyira az olcsó árat hajtod, hogy emiatt ha rendelsz, nagy eséllyel a végén semmit sem kapsz...
-
"(csak annyi hogy pl az XY jó, a ZV nem jó, mert nem javítják meg)"
Ezzel csak az a gond, hogy a fórumok hátrányának megfelelően, egyes hangadók ötvenszer leírják, hogy ez és ez a termék és hálózat a világ legrosszabbja, katasztrófa és tilos venni, pedig csak annyi történt, hogy egy alkalommal baja volt. Ha egy táblázaba rakjátok össze, pl google document, akkor hitelesebb lehet.
-
válasz
floratm #44201 üzenetére
Azt remélem tudod, hogy a "csak" 1920x1200-as felbontású LG-nek jobb a pixelsűrűsége, mint akár az Alcor-nak, akár a nagy Retina iPad-nek, szóval ilyen tekintetben nem kell tartani tőle.
Ha a nagyobb méret kell, akkor vedd a 9,7"-es készüléket, de ha az már túl nagy, akkor inkább az LG-t válaszd - én biztosan ez utóbbit venném az extra szoftverek és funkciók, valamint a kisebb méret miatt.
-
Szarkazmus ON
Hány hüvelykes legyen a kijelző?
5", de olyan, hogy 4 rétegű legyen, amit ki lehet hajtogatni egy nyitással 7"-essé, majd még egy hajtással 10"-esséÚj, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Újat, lehetőleg min 3 év garanciával, esetleg garancia-kiterjesztésselItthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Itthon, egy házhoz jövő ügynökön keresztül, aki különböző kiviteleket mutat be.Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Semmi komoly, csa knet, film, torrent, 3D játék, AutoCAD, némi videóvágás. Lehetőleg Dual boot-os legyen Droid és WindowsMekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
Sajnos elég kicsi a keretem, de 25k-t össze tudnék kaparni rá. Ha 8 magos, akkor talán 30-at isSzarkazmus OFF
-
válasz
csajszi29 #42626 üzenetére
Ahogy előttem is írták, magadnak kell eldöntened, hogy kell a mobilnet vagy sem. Ha kell, akkor egyértelműen lenovo (el sem tudnám képzelni a tabletemet mobilnet nélkül), de ha nem kell, akkor minek fizetnél érte...
Viszont abból kiindulva, hogy nem tűnt fel ez a lényeges különbség, azt jelenti, hogy nincs rá nagyon szükséged...
-
válasz
Cyborg #42570 üzenetére
A barátomnak vettük, nem saját célra lett, de nálam van most egy (megszerezhető) ifive x2, ami szinte ugyanaz. Sokkal jobb a mérete, mint egy 10-esnek, minden célra jó használni, de őszintén szólva nekem ez is nagy még kicsit (nekem akkora készülék kell, mint a Bibliám, erre pedig a 7 és a 7,9-es készülékek alkalmasak). Lehet, hogy az én szememmel van a gond, de a képek nézegetésén és dokumentumokon kívül nem látom semmi hasznát a hatalmas felbontásnak, képek esetén viszont nagyon kiütközik a különbség, pdf esetén pedig aranyat ér
Szóval netezni, olvasni, játszani, kapcsolattartásra más is jó, de főlént főként képekhez, pdfekhez és más dokumentumokhoz nagyon jó a méret kijelző átló arány
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest