- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Szerintem inkább MI lettünk igényesebbek, rájöttünk a dolgok valódi értékére, tudjuk, mibe nem szabad nyúlni, amit 3-4 éve gondolkodás nélkül bevállaltunk - mert egyszerűen nem volt több pénzünk...
Anno én is vettem szolgáltatói akcióban 5000-ért Huawei Y300-at, 512 MB RAM-mal, ami már akkor se volt ajánlott, de nem futotta többre.
Most meg a OnePlus 5-val szemezek...
-
Pityu.
nagyúr
Nem akarom el kiabálni,de volt az induló cuccok között ilyen csupa kínai betűvel írt szar,én arra a cuccra gyanakszom meg még egy két nem oda való alkalmazásra,nos muszáj voltam rootolni a tabletet így el távolítottam egy két dolgot aztán nemsoká meg látom mire haladtam.
-
Pityu.
nagyúr
De nekem nem a böngészéssel van gondom,hogy tűzfal kéne,hanem van egy vírus a tableten ami úgy működik valószínű beépült a rendszer fájlok közzé és semmilyen vírusirtóval sem sikerült ki írtanom és ha az alkalmazásokat törlöm amit fel telepített netet kapva újra fel rakja azokat meg az 512 mega ram mind foglalt így lassú meg reklámok ugrálnak felfelé egy csomószor.Próbáltam firmware frissítést program van firmware van csak a program leírásánál két mozzanatot nem tudok létre hozni,ugye ki kell kapcsolni a tabletet és aztán a hangerő gomb fel vagy le gombját nyomva tartani,aztán a a hangerő gomb nyomva tartása mellett nyomkodni kell párszor a power gombot,míg nem a program érzékeli a tabletet,na ez nem akar sikerülni,viszont bekapcsolt állapotban meg nem lehet firmwarét frissíteni.Most nem tudom egyenlőre mit csináljak.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
hát paly áruházból erről a tabletről lehetetlenség lenne letölteni,mert google fiókba sem enged belépni,az adguardot rá kéne telepíteni vagy pc n keresztül kívülről is lehetne valahogy ellenőriztetni a tabot?Bár most ott járok,hogy a meghajtók látszanak gépre csatolva de nem meg nyithatók mert nem tudom bekapcsolni a sok felugró szar miatt.
-
-
Rubberduck
csendes tag
Jogos a felvetés. Nem igazán szeretnék kint ezzel időt tölteni, nem tudom a garanciával kapcsolatos dolgok, hogyan működnek ha ott vásárolok és itthon romlik el.
3 héten belül utazom, európai légitársasággal szerencsére, szóval kifelé menet jó eséllyel fel tudom vinni magammal még, hazafelé lesz érdekesebb, mert nem lehet tudni addig mi változik.
-
zsoltzsolt
addikt
Itt is látom, hogy gond van. Az értő olvasás nem az erős oldala senkinek.
Ezt írta:
"Engem elképeszt, hogy döntéshozói poszton ilyen gondolkodású emberek vannak az oktatási rendszerben"
A szakmai kompetenciámat kérdőjelezte meg. Egy szakma egyesület elnöke vagyok, egy másiknak az elnökségi tagja, van négy diplomám, soroljam?? és igen próbálok küzdeni többek közt az oktatási rendszer hülyeségei ellen. És szimplán még mindig nem értek egyet a saját tulajdonú tablettel egy négy éves esetében, de attól még játszhat rajta. Szövegértésben elég gyenge a magyar, látom itt isDe most már tényleg abba kéne hagyni
-
zsoltzsolt
addikt
Az a baj, hogy ezek az eszközök a gyerek kezében sok esetben, mint drog működik. Vagyis kialakul egy függés, amit nehéz észrevenni, mert "jaj de okos ez a gyerek, ahogy tabletezik,stb" felkiáltás megy a szülő részéről és közben büszke a csemetére. De a bajok csak később jönnek, de akkor már elég nehéz lesz. Nézz körbe az utcán fiatalok körében.....
-
béke
aktív tag
Szerintem is bestbuy, megcsináltam én is a frissítést és megkaptam a tárhelyet, a gyári oldalt hiányolom egyenlőre nem lehet fellépni rá, egy nyalókára azért kiváncsi lennék a későbbiekben, memókari telepítést meg lehet csinálni elméletileg de egyenlőre nem szükséges.
Ha esetleg megcsinálnád azért majd kérném az infókatköszi!
-
cidalain
veterán
Szabvanyos, igy nem nagyon lesz olyan.
Ket opcio merul fel:
-Megcsinaltatod a tabletet
-Veszel egy microusb kabelt gombokert, es nekiesel tapetavagoval, es lefaragod a csati korul a gumirozott muanyag biszbaszt, akkor beljebb tudod dugni.Ugyanakkor ha beljebbcsuszott akkor mar nem tartja semmi. A kabelek szakadhatnak, forrasztasok megtorhetnek, kontakt lehet, es akkor sehogy nem lehet makd tolteni.
-
Dzsana
senior tag
De már nem sokáig! My Samsung tájékoztatása:
Tisztelt Ügyfeleink!
Ezúton is értesítjük Önöket, hogy 2015.09.20. után regisztrált termékeinkhez igényelhető szolgáltatásaink köre megváltozik. A Házhozmegyünk szolgáltatás a jelzett dátum után regisztrált mobiltelefon- és táblagép termékeinkre megszűnik. Természetesen a fenti dátum előtt regisztrált készülékekre az eddig is érvényes szolgáltatások elérhetőek maradnak, amennyiben a készülékek regisztrációja 2015.09.20. éjfél előtt megtörténik. -
cidalain
veterán
Forgalmazoknal nem szerencses specifikaciokat nezegetni:
-azt irnak ki ami tetszik nekik
-negativ tulajdonsagot nem biztos hogy felsoroljak
-keves szakmai hozzaertes miatt hulyesegeket is irhatnak ki
-hanyagsagSpecifikaciokat a gyarto weboldalan a legegyszerubb ellenorizni, az a leggyorsabb, es a legmegbizhatobb is. Szerintem.
(#62390) SZATA:
Az LG G Pad 8.0 pont jo, hasznaltan be tudod szerezni talan. 2 ev gyari gari volt ra, szoval ha kifogsz egy rendes (nem bolti 1 eves) garisat, akkor az meg kb 1,5 ev garancia. Elmehetsz meg Asus es Lenovo vonalra, az o 8-asaik is teljesen jok, a beleposzintu modellekhez kepest eggyel magasabb lepcson vannak minosegben. -
SZATA
senior tag
Milyen 8"-os tabletet ajánlanátok, amit lehet is kapni?
Körülbelül az LG 8.0 kategóriájában keresnék valamit, általános (fb, web, email) használatra. Az ár kb. 50.000 Ft körül legyen. Valami megbízható márkára gondolok, ami nem csak a leírt paraméterek erejéig jó.
Azért írom ezt, mert 1,5 éve szenvedek egy Wayteq-kel. Nyolcas LG-t sajnos nem kapni már.
Legfeljebb fél éves, garis használtban is gondolkozok. -
Potzee
addikt
A Rockchip-et én sem nem erőltetném...
Helyette ez?
Chuwi Vi10 10.6
Szintén EU raktárból ÁFA nélkül
Az új Intel Z3736F CPU-val, 2 GB ram, dual boot, 8000mAh akksi, nagy kijelző
Az US plug nem lehet gond...biztosan van otthon egy 2A-s mini USB-s hálózati töltő...Vagy egy Cube Talk9X U65GT 9.7"
EU raktárból -
Wifi volt, 100%-ra volt töltve, már próbálkoztam vele, ma kb a 4. alkalomra sikerült frissítenie. A következő a lollipop lenne, de azzal még egy kicsit kivárok.
Még két kérdés: Yoga 2-höz esetleg tud valaki univerzális tokot? A gyárit egy helyen találtam, de 13.000 Ft-ot egy picit sokallok egy sima tokért.
Illetve van egy Sencor Elements 10.1 tablet, ami ugye az előd volt. Kéne róla leszednem adatokat, viszont az érintőképernyő része meghalt (valószínűleg a csomagban megnyomódott, és megrepedt az "üveg" (vagy plexi vagy mi van rajta). 1 db repedés kb szabályos félkörben oldalközéptől szélközépig, viszont ahogy írtam nem sikerült életre keltenem a tapi részét, így nem tudok rábökni az USB tár bekapcsolásra. Van erre esetleg valami megoldás?
-
zsola0518
tag
-
zsola0518
tag
Nyilván én is megtehettem volna, mert olyan naív voltam, hogy azt hittem ezért van ez a tabletes fórum, hogy akik jártasabbak benne azok tesztek, saját tapasztalat, cikkek alapján amihez egy hétköznapi embernek nincs rálátása ebben segítséget adnak. Nyilván én is megtehettem volna, hogy az edigitalból szűrők alapján kiválasztom mi az ami 10' és 5mp kamerája van ,de akkor mi szükség lenne a fórumra? Jobb lett volna, ha meg se szólalsz.
-
kelzsoca
félisten
Nem azt írtam, hogy nem dolgoznak együtt bérgyártóval (lásd: CUBE) hiszen ez publikus információ, hanem azt mondtam, hogy nem kell a céget beskatulyázni azon cégek közé, akik valóban csak, és kizárólag bérgyártókkal dolgoznak együtt.
-
Burki
aktív tag
Nem az őszinteséggel van problémám, hanem a leplezetlen cinizmussal és lenéző stílussal. Nyilván azért teszek fel kérdést, mert elvesztem a kínai gyártók irdatlan tömegében, és hozzáértők véleményére lennék kíváncsi.
Amióta internetkapcsolattal rendelkezem, olvasom ezt a fórumot, és szinte minden digitális eszköz megvásárlása előtt itt informálódtam arról,hogy mit érdemes és mit nem, de egyre többet futok bele ilyen "segítő" hozzászólásokba, és tudod ez kicsit elveszi a kedvem a kérdésfeltevéstől.
Mindenféle személyeskedés nélkül őszintén kívánom,hogy fuss bele te is számtalanszor olyan szituációba életed során, amikor te kérsz segítséget valami olyan problémával kapcsolatban, amiben te vagy laikus, és kapj ilyen visszajelzést, csak hogy érezd mennyire jól tud esni.
És mivel nem szeretném szétoffolni a topicot, részemről ez volt az utolsó hozzászólás a témában.
-
kelzsoca
félisten
A wayteq is olyan "márka", mint a concorde, meg sok már hipermarketes márka, hogy van Kínában (pár)tucat tablet gyártó, és ők kimennek oda, és választanak, hogy melyiket kérik saját márkájukban legyártva.
Bocs hogy beleszólok, de az anyacég: WayteQ Hongkong Ltd. saját gyártói üzemmel rendelkezik, a hazai WayteQ Europe pedig az európai képviselet.
Illetve több saját készülék is megjelent már a hazai piacon (pl: xTAB 50, xTAB 100dci stb..)Tehát ami a többi B brandre ráhúzható, azt pont a WayteQ-re nem.
-
Burki
aktív tag
Hát, köszönöm az építő jellegű hozzászólást, nagyon hasznos és tanulságos volt.
Olvasgatva azért a hozzászólásokat azt tapasztalom,hogy a 20-25.000 ft-os árkategória nem teljesen elrugaszkodott, sokan keresnek ilyen árfekvésben,de akkor álljon itt a kérdés a te logikáddal, a nyelvezetedre átfordítva: "a sok szar közül van-e olyan kevésbé szar, amit érdemes megvenni?".
Egyébiránt a kérdés már nem aktuális, egy WayteQ xTAB-7Q GPS-re esett a választás, 24.900-ért.
Tudod, szegény ember vízzel főz, nem mindenkinek van 60-80 ezres kerete csak a tabletre, de ez már tényleg csak egy kis széljegyzet volt...
-
giorgioblues
csendes tag
én csak úgy megjegyezném, hogy saját és több ismerős tapasztalata, hogy olyan terméket, ahol esetlegesen garanciális ügyet kell intézni, nem érdemes az edigital-tól venni, rosszabbul, és szemetebbül kezelik, mint a kínaiak, nagyon mocskos egy banda... (anyám pl telefonnal járt nagyon rosszul, még át is verték, és lehúzták 6000 forint szállítással, úgy, hogy nem nyúltak a garanciális telefonhoz, és se javítani nem voltak hajlandóak, se pl cserealkatrészt árúsítani ahhoz a részéhez, ami miatt nem voltak hajlandóak javítani), én mindenki helyébe messziről elkerülném őket!
-
Gépötty
senior tag
Pont most kapott ilyet a gyermek születésnapjára. Nem nyomogattam sokat, két dolog tűnt fel:
- a kijelzője bűnrossz, gyakorlatilag nem értelmezhető rá a betekintési szög fogalma, mert már a két szemeddel is mást látsz. Ha kicsit megdöntöd, akkor egységesen fakó, de úgy legalább nem idegesítő annyira;
- kell neki másfél perc míg bebútol;
+1: a digitizere valahogy nincs a helyzet magaslatán. Nem rossz, csak hiányzik belőle az a könnyedség, amit egy i-akárminél vagy Samunál megszokhattunk. Apróság, de az ilyen apróságok hosszútávon meg tudják ölni a kapcsolatot. -
rooland
senior tag
Köszi az ötletet! Akkor lehet ezt választom. Berendelem az 5000db-ot aztán 4999db-ot kiárulok. Kezdésnek a nagy városok piacaira vonulok ki valószínűleg, ott megtaláltok. Esetleg később franchise partner keretén belül lehet hozzám csatlakozni.
Szétnézek Mp4 playerek között is.
-
tjb007
nagyúr
Önmagában még nem lenne kuka, ha járna mellé a telefon is, amivel használni lenne, csak ugye nem jár.
A első Encore mellé járt Xbox, de akár még ennél is megcsinálhatják ugyanezt.(#52427) csubuka
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést.
A CUBE Talk 8 gyakorlatilag az egyetlen ilyen, ami belefér ebbe a keretbe (Áfával együtt). Esetleg még ott van az Intel processzoros CHUWI VX8 is, bár ez Áfával együtt már túl megy a 40e forinton.(#52428) vilmaboy
Ha a billentyűkombinációk segítségével nem megy, akkor ADB-n keresztül.
-
emitter
őstag
Végülis igazad van, akkor itt a linken találsz/találtok egy cirka 45 db-os listát, 80-110 GBP árú márkásabb tabletekre szűrtem, amelyek 7,9" felettiek. Ezek közül melyikeket ajánlanátok?
Tehát a főbb követelmények:
Kijelzőméret min. 8"
Mindenképpen új készülék legyen
Használat: alap fotózgatás, internet, skype, esetleg filmezés (játékra nem kell)szerk: kigyűjtöttem a konkrét típusokat:
Archos Gen10XS 80 (8")
Archos 101 Cobalt (10")
Asus PadFone Station Tablet (10.1")
Asus MeMo Pad 8 ill. 10
Acer ICONIA A1-810 ill. 830 (7.9")
Lenovo A8-50 (8")
Dell Venue 7 (7")
Zenithink C94 (10.1")
Toshiba Encore 2 WT8-B102 (8") -
pyxystyx
tag
Igen, tényleg jó ára volt, nem is keresgéltem volna tovább. Majd telefonálok nekik, hátha...
Eszemben sem volt, hogy mikor van fizetés, csak az, hogy még van 3 hét amikorra a tablet kelleni fog.
Ezek szerint ezt is figyelembe kell venni keresgélés előtt. (Amúgy nekem 10.- én lesz.)
-
A Hardverapró. 55 000 Ft. Garis, de nem válaszol az eladó, hogy bolti vagy gyári. Az eladó bolt fent van a Neten, létezik, laptopokban utazik.
Vagy valaki segítsen tabletet választani:
8-9"-os (jó 4:3-as is, sőt),
Internet, főleg youtube,
csak otthon WiFi-ről használva,
50 000 Ft környékén,
megbízható,
olyan android ahol lehet profilokat/usereket beállítani a család minden tagja számára,
rendes gari (ezért nem merek kintről).Egy ilyen is van eladó, szinte újpnnan:
Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (Wifi, SM-T310) Ez jó lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged