- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
No, akkor én is előadnám a fájdalmamat, pontokba szedve...
1, Hány hüvelykes legyen a kijelző ?
Én a 7"-est preferálnám, lehetőleg IPS technológiával.2, Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
Újat!3, Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
Jó lenne idehaza, de a kínálatot és az árakat tekintve szerintem Csájna lesz a vége!4, Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
Mp3, FM-rádió, film (HDMI-vel), office doksik olvasása, nagyobb pdf dokumentumok olvasása, autós navigáció, és telefonálás. Egyszóval egy normális phablet kéne!5, Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
Értelmes határok között bármennyit, de olyan 60k körül gondoltam.6, Kinézett gépek, alternatívák?
Itthonról:
Asus Fonepad - ez tök jó lenne, de nincs benne FM rádió, az pedig nekem kell!
Alcor Access D785M - ebben már van FM, ideális méretű, csak a kijelzője, aksija kérdéses, na meg nem a legjobb minőség.
Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 - ez méretben még határeset, de a 3G-s verziót még nem árulják idehaza, és az kellene.Külföldről:
PIPO U7 3G, és U8T 3G - ezek jók lennének, csak kicsit nagyok, és nem mindenhol írják rájuk az FM rádiót.
PiPO U3 3G -
Onda V819 3G - megintcsak kérdéses az FM-rádió.
Ramos X10Pro - ezt lehet itthon is kapni, és itt írják is a rádiót, de máshol meg nem látom.
Cube U55GT - ezt németből is meg lehet rendelni, és FM-rádiós, de nincs rajta HDMI. Mondjuk anélkül még tudok élni, meg átalakítót szerezni, de nem tudom, hogy milyen minőség?
No.1 Mini Pad - ideális méret, nem fényes borítás, FM rádió, IPS, de nincs hdmi, és sajnos noname gyártó.
NO.1 P8 Mini Pad - szerintem ez ugyanaz, csak kicsit más a burkolata.Szóval szerintetek melyiket merjem megrendelni, illetve tudtok más alternatíváról?
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Synology NAS
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kedvenc zene a mai napra
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Billentyűzet gondom van
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Eladó MacBook Pro 14" M3 Pro 11C 14C 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest