Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
válasz fateless #54768 üzenetére
Most úgy néz ki működésre bírták. Lassú ugyan, de legalább működik
Szerk:
Galaxy tab s 10.5 black friday miatt 30k-val olcsóbb. Így most "csak" 160k... (Aqua-ban 147k)
A végén akcióval kapod meg annyiért, mint máshol[ Szerkesztve ]
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
taip
senior tag
válasz fateless #54680 üzenetére
Ez is szempont lehet, valószínűleg én Pesten másképp gondolkodom.
Akkor már csak az a kérdés, hogy meddig bírja a cég, hogy a Bukarestbe postázgatást ingyen nyújtja. Csak mert ha ő megszűnik, akkor hogy érvényesíted a garanciát? Csak bízni lehet benne, hogy nem lesz gond.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
tjb007
nagyúr
válasz fateless #54177 üzenetére
Két oka is van, amiért én nem szoktam megemlíteni.
Az egyik, és talán legfontosabb, hogy hivatalosan Magyarországon soha nem került forgalomba. Itthon csak sufnigéesemkben lehet kapni, azokat meg élből kizárom.
A másik pedig, hogy az eMAG-on, aki szállít Magyarországra is, és ahol elérhető gyári garanciával hol van, hol nincs Tab PRO. Volt olyan, hogy egy időre kikerült a kínálatból, így meg aztán nehéz ajánlani bármit is. Ebből kifolyólag el is szoktam felejteni, hogy van ez a lehetőség.A Tab PRO 8.4 meg nem csak van olyan jó, mint a G pad 8.3, hanem sokkal jobb.
-
fityere
senior tag
válasz fateless #54177 üzenetére
A tab pro 8.4 erősebb a lg gpad 8.3 -nal. Az hogy nem került előtérbe szerintem betudható annak hogy megjelenéskor jóval drágább volt mint az Lg majd nem sokkal rá jött az S 8.4 ami meg Amoled kijelzővel kapott. .
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
válasz fateless #53704 üzenetére
4:3-hoz képest a 16:10 képarány ugyanakkora képátlóval kb. 94%, a 16:9 képarány 89% felületet jelent. De ha van egy 16:9 képarányú film, amit a tableten szeretnénk megnézni, akkor a 16:10-es tableten két vékony csík lesz alul és felül (a felület 10%-a), a 4:3 tableten pedig már vastag csíkok (a felület 25%-a). Vagyis filmnézésnél a ténylegesen használt felület a kettőből együtt a 16:9-hez képest ugyanakkora képátlónál a 16:10 esetén kb. 95%, míg a 4:3 esetén kb. 84%. Hacsak nem számoltam el
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
-
SirKero
őstag
válasz fateless #52865 üzenetére
Igen valóban rosszat linkeltem
Őt akartam eredetileg Ettől függetlenül akkor megéri a 25k ár vagy ebben az árkategóriában ( max 30K ) van jobb isMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
félisten
-
Mustadjoci
tag
válasz fateless #52835 üzenetére
Köszönöm!
Akkor a zenittel jól jártam, az is kinai, 20 ezer volt egy éve, és erősebb, a lenovomnál. (a képe csúnyább). A kinai tabom lejátsza a fullhd-t. a lenovom nem. ezért váltanék valamire. Próbáltam jópár lejátszóval de szaggat. nem is értemKöszönöm a tanácsot, lebeszéltetek sikeresen
-
gubisadam
aktív tag
válasz fateless #52270 üzenetére
hello,
köszönöm a tanácsokat, lehet h meg fogom bánni, de jelenleg csak 1re tudok pénzt szánni, és a multimédiás képességek fontosabbak mint a könyebb olvashatóság. Egyénként jelenleg is csak monitor előtt tudok olvasgatni, annál csak kényelmesebb lesz bármilyen kijelző.
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
darnics
aktív tag
válasz fateless #47878 üzenetére
bocsi elmondanád a folyamatot mert nem tudom letölteni egy ilyen nem magyar oldalrol.rányomok bead valami mirrort hogy azt töltsem le de mikor rányomok akkor persze mindenfélle villogó dolgokat ad be és nem enged semmit letölteni mert mindenféle baromságot ad be segits ok??ez az egy ami kell egyelöre oldjuk már meg.nincs valami magyar egyszerübb oldal??
-
PongiBandi
tag
válasz fateless #47482 üzenetére
Nagyon kiváló ötletet adtál, hálásan köszönöm. Nem tablet kell nekem, hanem Phablet (phone calling Tablet PC). Tetszik a belinkelt Pipo T1 is, csak azt nem tudom kihámozni, hogy van-e benne rádió, vagy nincs. Az általad is belinkelt gyári oldal nem mond semmit róla.
Ez az oldal azt mondja nincs benne rádió.
Ez meg azt hogy van: FM Radio Yes, earphone needed
Most akkor van van nincs?
-
MODERÁTOR
válasz fateless #47126 üzenetére
Felhívtam a másik üzletet is kiváncsiságképpen, ott azt mondták, maximum (!) 25k-t adnak a régi laptopért (a tablet.hu nyitóoldalon egyértelműen minimum 25k van írva), vigyem be és akkor megmondják mennyit adnak érte. Ez már kezd elkeserítő lenni, a reklám vagy ők megtévesztő(ek)...
Lehet, hogy másik. BP.-i üzletet is felhívok kiváncsiságból.
Updét: felhívtam, nem volt túl megnyugtató ("működőképes, sértetlen laptop kell, amelyik legalább 25k.-t ér", heeeee? ) csak mikor mérgeskedtem, hogy minimum 25k van írva, akkor mondták, hogy "értelemszerűen" több is lehet...
Háááát.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz fateless #47124 üzenetére
Van otthon egy használaton kívűli régi T41, de nem tudom hol (kölcsön is adtam, annyira nem használtam, lehet vissza sem kaptam) - na ez a jólét
Sőt van egy ősöreg Toshiba anyukámnál, de ott a zsanérok el vannak repedve.... (még külön pcmcia wifi kártya van benne, réégiiii nagyon) - hiába működik, azt mondták, azzal ne próbálkozzak, olyat kérnek, amit el is tudnak adni.
Utánanézek a T41-nek, de félek lejár az akció, elvileg dec.31.-ig tervezték...Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
floratm
senior tag
válasz fateless #46677 üzenetére
Én se vitatom hogy az Lg g pad jobb mint a Pipo m7, csak azon gondolkoztam el hogy megér e nekem 80 at...?
Mig utazás közbe megnézek pár filmet, megirok egy levelet, erre sokallom.
Inkább 40 ért egy nexus,ami szintén teljesen ellátná a feladatot, de az meg csak 768 as fölbontásu... mégis jolenne kicsit magasabb...az meg talán a pipo de mégse 80ba kerül ...Tehát csak hangosan gondolkoztam...
[ Szerkesztve ]
-
Murloc
tag
válasz fateless #46584 üzenetére
@fateless & tjb007: Köszi a válaszokat. Hát én személy szerint több okból sem vennék Apple terméket, de jelen esetben nem rólam van szó. Gondoltam, hogy valami komolyabb, az iPad minivel a versenyt felvenni képes Androidos tablettel mondjuk már elégedett lenne, és így megspórolhatnék neki pár tízezer forintot. Ha ennek tükrében van még hozzáfűzni valótok, azt ismételten köszönöm.
-
WestBam
senior tag
válasz fateless #46559 üzenetére
Szia!
Próbáltm úgy kérdezni, hogy benne legyen minden, szóval olcsó legyen, 100$ körül, 7" és általános felhasználásra de azért fussanak játékok is rajta. Filmet azt tuti nem fogok nézni 7"-on, fórumozás menjen rajta, weblapokat megnyissa olvasgatáshoz, gyerekeknek fussanak rajta a játékok. Kb. ennyi a kritérium, ramban szerintem elég lesz 1 gb is de prociban ragaszkodnék valami izmosabbhoz, felbontása nem kell retinának lennie, egy olcsó de normálisabb tabot szeretnék onnan.
Köszi a segítséget!⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
WestBam
senior tag
válasz fateless #46557 üzenetére
Szia!
Nem csak a pipo, igazából bármely márka amire azt mondjátok, hogy ez jó cucc nekem megfelel, leginkább a procik közti különbséget nem vágom, ezért is kérdeztem rá, hogy esetleg valami oldalt tudtok-e ezek összemérésére.
Ezt a boltot ismerem, ezért rendelnék innen, posta ingyenes mindenre.
Minőségre jó cuccok? És ha már többet is vettél akkor esetleg valami statisztikád van, hogy mennyi hibás volt köztük?⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
félisten
válasz fateless #46499 üzenetére
Az, bizony!
Az összeszerelése, anyagminősége is nagyon frankó, csak az előlap hangszóró mellett jobbra lehet hallani egy kis recsegést, ha összenyomom; de ennyi bőven belefér!
Csak jönne már meg a tok, nem is hordanék magammal mást...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz fateless #44850 üzenetére
Tehát jó összeszerelés, micro sim, kényelmes sebesség, és erős wifi - szuper, csupa jó hír!
Már csak a Lenteen saját márkás Mega 63 phabletjén gondolkodomElmenni sajnos nem tudok Pápára, de köszi a meghívást!
Pedig jó a strand, régen jártunk oda!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz fateless #44827 üzenetére
Ejj, el is felejtettem, hogy Te ilyen U55GT-t rendeltél! Megtartod végül?
Írnál róla pár mondatot? Milyen telefonnak?Igazából a 16:10-es a kényelmesebb telefonálás és filmnézés miatt lenne jó, minden másra viszont a 4:3. Minőségre + support szempontjából is a Cube tűnik jobbnak, felé hajlok inkább.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Debilon
addikt
válasz fateless #42736 üzenetére
mondjuk ez nem lista volt szerintem, de ez ennyiért nekem használhatónak tűnik, nem kell nekem hogy olyan appokat futtasson amiket írtál, általános célra nézegetek tabletet, nem akarok 1080-as filmeket nézni, nagy erőforrás igényű játékokkal játszani
csak egy mindennapokban jól használható dolgot keresek nem vagyonokért, nem hiszem hogy ilyesmire csak az 50k+ cuccok a megfelelőek, bár tény, hogy van akinek a legjobb/legújabb kell a lehető legolcsóbban vagy ingyen
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
mike1334
veterán
válasz fateless #42729 üzenetére
A 3 év garancia még elképzelhető A mai naptól az edigitalnél is lehet kiterjesztett garanciával vásárolni készülékeket...egy 90e készüléknél cirka 5000 ftért 2 év helyett 3 év garit kapsz és plusz még ennyiért baleset biztosítást is kapsz Legalábbis én ma láttam először a honlapjukon
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Debilon
addikt
válasz fateless #42729 üzenetére
ha ezt nekem szántad akkor teljesen felesleges volt, nem erre voltam kíváncsi, tisztában vagyok vele, hogy gyanúsan olcsó, és mivel nem vagyok tabletben tájékozott, ezért kérdeztem, hogy valaki látott/fogott-e a kezében ilyet
úgyhogy hanyagold ezt a szarkazmus on/off dolgot
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
z0d1AK
nagyúr
válasz fateless #42653 üzenetére
Ezzel leginkább az a probléma, hogy négy kínai tablet is van itt, újabb modell, de kb. semmire nem megyek velük. Az egyikre nem került HDMI. A második 4:3-as képarányú, 1014x768 pixeles felbontással, HDMI-re kötve FullHD ugyan a képe, de úgy, hogy az eredeti képernyőt húzza szét, hogy kitöltse a teret. A harmadik tabletbe a csoda ATM7029 négymagos van, amitől már a 2D-s játékok is akadoznak - ha elindulnak egyáltalán, a negyedik meg ugyan hardverben jó, de annyira gagyi az érintőpanelje, hogy egyszerűen nem lehet rendesen vezérelni a játékokat. Köszi, így nem kell kínai, előrébb nem lennék egy ötödik modellel sem.
(#42652) tjb007: Alapjában a legtöbb gyártó MHL és sima micro/mini HDMI esetén nem védi a jelet, viszonylag ritka az eset, mondjuk a Sony az védi, de hirtelen többről nem tudok. Elég lenne nekem egy MeMO Pad HD 7 is valószínűleg, ha lenne rajta HDMI.
Most így hirtelen a Galaxy Tab 3 8.0 az, ami megfogta a tekintetem, hogy talán jó lehet, bár ennek az ára kicsit borsos a tudásához képest, ennyit elsőre nem terveztem adni érte.
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Cyborg
őstag
válasz fateless #42178 üzenetére
Szia Fateless,
érdeklődnék, hogy mik a benyomásaid a Pipo M7Proval, mennyire használható a mérete, meg úgy általában milyen böngészni/olvasni vele? Szívesen olvasnék egy kis beszámolót róla.Köszi
Véleményem szerint valahol 8-9 coll lehet az ideális méret egy tabletnél, és ezt néztem ki, de mivel 90%-ban neteznék rajta, nem tudom nem lenne-e jobb vmi 4:3-ast keresni, és esetleg komromisszumot kötni film nézésre.
-
Ice-ozsé
tag
válasz fateless #42361 üzenetére
Köszi szépen, ez jónak tűnik.
megvárom, amíg valaki itthon is tesz fel ilyen készüléket elfogadható áron.★ Az idő pénz. ★ A pénz beszél, a kutya ugat. ★ Amelyik kutya ugat, az nem harap. ★ Ebből következik, hogy az idő nem harap. ★ De akkor minek van neki vasfoga? ★
-
gps76
őstag
válasz fateless #42279 üzenetére
Lényeges,hogy mekkora kijelzőt hajt meg a proci,az exynos még elbánik az 1280-al,de az MTK-nak határeset ez,inkább 1024-en érzi jól magát,és nem 3D-re gondolok hanem 2D-re,mint megjelenítés,képpontok meghajtása.
Én szeretem az MTK platformot,mert mára már simán elérte az "nagyokat",fogyasztásban meg melegedésben simán veri őket.(nem számok,hanem tapasztalat,használati idő szerint írom).
De nézzétek meg azért a gyártók se h.lyék,egyre több telefonban,tabletben lehet látni ezeket a procikat,nem.véletlenül.
Főleg nagyot ugrik az MTK a lépcsőfokon,mert jön a 6592-es proc,amivel szerintem leveri a nagyokat is,már teljesítményben is.
(Volt nemrég egy S4-esem,vettem fel vele sima HD-ban kb.két percnyi videót,olyan szépen bemelegedett,hogy féltem valami zárlat van benne,úgyhogy inkább gyorsan elpasszoltam,kínlódjon más vele) -
z0d1AK
nagyúr
válasz fateless #42028 üzenetére
Egyrészt mint írtam, az Apple is TALÁN a jövő héten jelentheti be a retinás iPad minit, ha egyáltalán retina kijelzőt kap. Ha ez meg is történik, akkor is szerintem 1-2 hónap, mire kész, piacon lévő termékkel reagálja le ezt az androidos kínai piac.
És a felbontás emelkedése együtt járhat a hardver emelkedésével is. Te éppen a MediaTeket említetted. Náluk készen van a telefonokba szánt nyolcmagos SoC, amely a Snapdragon 800 natív teljesítményétől nem sokkal marad el a benchmark eredmények alapján. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően valószínűleg érkezik majd tabletes verzió is az MT6592-ből.
Más gyártónál is készülnek az új egységek, az AllWinner is jön big.LITTLE architektúrával. A Rockchip most még hallgat, valószínek tartom, hogy ők januárban a CES-en lepleznének le valamit, mint ahogy tették ezt idén is.
Na meg az, hogy jön az új retina kijelző, az nem azt jelenti, hogy azonnal el kell dobnod neked is a már meglévő eszközöd....
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz fateless #42025 üzenetére
Már miért nem lenne ez jó? Az iPad mini igazából egy két évvel ezelőtti hardver ha úgy nézzük. Bár hozzászoktam ehhez a felbontáshoz, sokkal szebb egy "Retina kijelző", egyes esetekben meg indokolt is lenne.
-
tjb007
nagyúr
válasz fateless #38419 üzenetére
Valamilyen szinten valóban downgrade, viszont az ég világon semmi köze sincs a "kis hibával rendelkező RK3188-as procik"hoz. Ez egy teljesen új tervezés, többek között lecserélődött a GPU is Mali-400-ról PowerVR SGX540-re. A Rockchip ezt szánja a "régi" egymagosok leváltására (RK2918 és társai), valamint az Allwinner A20 és a többi olcsó kétmagos ellenfelének.
-
Hungarikum87
tag
válasz fateless #37151 üzenetére
ez nagyon érdekesen hangzik. Kevés az ekkora tablet , valahol kéne fogni ekkorát h nem túl nagy e már. Nekem minimum a 10es, kíváncsi lennék erre a 11.6 os méretre kézben.
Hiába olvasok minden hozzá szólást még se vágom, most ebben is olyan fullos kijelző van mint mondjuk a Cube U30GT2-ben?
Hülye vagyok, ezért sokat kérdezek, ilyen ez ()
-
Mr. Teddy
őstag
válasz fateless #37105 üzenetére
Jaja, ahogy korábban írtad is, nem lehet egzakt módon összehasonlítani a két dolgot. Két androidos tabletnél simán lehet egy táblázatban összenézni melyik a jobb hardveresen, de itt ugye nem.
Kinek melyik oprendszer, alkalmazásbolt választéka, plusz szolgáltatás jön be. Illetve külső, minőség, stb... Bár gyanítom ahol ennek nagy piaca van, amcsiknál, ott a képlet az, hogy bemegyünk a boltba, veszünk egy tetsző tabletet azt kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest