Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peat;)
veterán
-
harry
veterán
válasz fateless #2878 üzenetére
Ránézésre pofás, majd a teszt mindenképp hasznos lesz (videóteszt, felhasználó felület, aksi idő, funkcionalitás, stb, amiket a speciről nem igazán lehet látni). Bár ennyiért nem lenne rossz egy 3G (mármint ha valamiért ennyit kiadok, ahhoz képest értem - más kérdés, hogy 3g-s tabletek ára magasabb).
De a 2 év gari, és a speci is jól hangzik. Majd figyelemmel követem.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Tim82
félisten
válasz fateless #3375 üzenetére
Izé, írtam én valahol, hogy teljes, kimerítő és korszerű képet tudok nyújtani a ma fellelhető BT headset-ekről?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kovacspityu2
tag
válasz fateless #27009 üzenetére
A Pandawill-lel nekem is volt gondom így Karácsony közeledtével.
ugyeletes leírta a problémáját, ennyi. Ő rontotta el, hogy nem figyelt oda a "kasszánál". Mások talán tanulnak belőle. Ez nem kirohanás volt ez egy kerek történet, ennyi!! Én is leírtam korábban a Pandawill-lel kapcsolatos történetemet. Aki olvassa rendszeresen a fórumot, az tudja miről van szó, aki nem az nem.
Nem kell ezt ennyire felfújni és a kákán is csomót keresni!! Pandawill és LighTake is szereti extra akciókkal bevonzani a vásárlót és a háttérbe meg az van ami van. Engem is 1-1 héten keresztül hülyének néztek, pedig rendelés előtt online-ba leegyeztettem, hogy van-e raktáron. Ennek ellenére egy hétig semmi előrelépés sem volt, csak a hitegetés. Ez üzlet semmi több. Ha valaki ilyen hozzáállást tanusít, akkor felejtős az üzlet. A pénzvisszafizetéssel abszolút semmi gond sem volt, pikk-pakk visszajött. Fogok tőlük rendelni, de gyanakodva és "B" tervet kidolgozva. -
ugyeletes
tag
válasz fateless #27183 üzenetére
halaistennek angol a bill...
nem igazan tervezem az ekezetek hasznalatat!
elvileg app-pal siman atlehet mappelni olyanra, amilyenre akarod amugy.
van erre par alkalmazas.a pandawillt felejtsetek el: egy szemet ceg, atveri az embereket.
mindent a happy hournak megfeleloen csinaltam, megis le akartak huzni 30 dollarral.
megkaptam a teljes paypal refundot, miutan mondtam nekik, hogy felejtsenek el. "na ide se jovok tobbet" -
Krystal_s
addikt
válasz fateless #27561 üzenetére
Értem, akkor ezt elnéztem.
Igazából azt szeretném tudni, hogy egy tablet usb-je is ugyanúgy bővíthető, mint pc-n, vagy notebook-nál ? Azaz, hogy használhatok-e usb hub-ot. Azt nem tudom, hogy egy mini usb mennyi áramot tud leadni, csak valahol mintha azt olvastam volna, hogy kevesebbet, mint egy sima usb...de ez nem biztos. Képeken láttam már hub-ot rákötve tablet-re.keszo: Köszönöm, már tudom...elnéztem.
spiritex : Nagyon köszönöm, nem tudtam, hogy ilyen kábel is létezik, utánanézek...
-
buta29030
tag
válasz fateless #27838 üzenetére
Nézd, az, hogy te használod-e vagy sem, nem mérvadó. Ha lenne rá megbízható statisztika, és abból az derülne ki a gyártó számára, hogy a használata közelít a nullához, és ezért nem tennék bele (vagy fordítva), akkor igazad lehetne. Így viszont ez csak szócséplés.
Egyébként én sem használnám, mert van a kocsimban "rendes" gps, aminek megvannak a maga előnyei (ezeket most nem sorolnám fel engedelmeddel). Szóval ilyen szempontból szerintem nincsen értelme a kérdést vizsgálni.Egyébként én most próbálom belakni a tabletemet, és mondhatom, elég sok a PC-nem (Linux) megszokott és naponta sokszor használt dolog hiányzik nekem az Androidból. Szerencsére naponta bővül az appok palettája. Legutóbbi örömködésem a Firefox "nembetás" változata volt. Egyből le tudom játszani a Youtubos addig mobilon nem közzétett videókat is. Tetszik! Kézzelfogható a fejlődés. És ennek az ember gyakran jobban örül, mint amikor egy kiforrott oprendszer ellátja egyből minden jóval. Ha ilyet akartam volna, (és lett volna rá pénzem is) nem Androidos tabletet veszek, hanem például egy ilyet.:
-
tjb007
nagyúr
válasz fateless #29462 üzenetére
i.MX6 Quad < Tegra 3 < Exynos 4412
(#29467) laszlohu
'Ami gyorsabb, az az alábbi újfajta procival szerelt :
Allwinner A31 négy magos(quad core)"Papíron mindenképp (és ott sok mindenben), a valóságban már egyáltalán nem biztos. A C-A7 eleve gyengébb mint a C-A9 és a madarak azt csiripelték, hogy a csíkszélessége 40nm -es lesz ami hazavágja az egészet (és állítólag a GPU is alacsony órajelen fog járni) de majd meglátjuk.
(#29475) gulupeti
Ebbe az árba még egy használt P1000 -es Samsung Galaxy Tab sem nagyon fér bele. Vagy hozzárak ehhez a kerethez vagy lemond a beépített 3G modemről.
-
Tim82
félisten
válasz fateless #30011 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy a WebOS jó és stabil oprendszer, csak épp gyakorlatilag alig vannak rá app-ok/megszűnt a támogatása.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
128bit
tag
válasz fateless #30210 üzenetére
Hmm megint választásra kényszerítetek
A Ideos S7 Slim 3G telefonálásra is jó és ezért inkább felé hajlanék ,Headsettel használnám és igy nem kellene külön telefont cipelni!
Kijelző felbontás nem érdekel ,proci persze jobb lenne a Smart Tab ,de használom egy kicsit aztán veszek egy jobbat !
Azért holnapig még lebeszélhettek ,ha szerintetek sokkal jobb vétel van!
köszi(medence gépész) 06708810076
-
törölt tag
válasz fateless #30457 üzenetére
Áááh, hülye menü, akkor lehet csak a háttérkép miatt nem találtam, mert beleolvadt?
Tudom, hogy néz ki a menü, de tényleg nem láttamAmiket linkeltél akkor ezeket közül nyugodtan lehet válogatni? Az lenne a lényeg, hogy ne essen szét és ne szarjon be 3 hónap után, legyen használható, akár film-barkochbára
Még egy kérdésem lenne: úgy általában mekkora méret a kényelmes? Tapicskoltam már 7", nem volt rossz, de lehet itt jobb a nagyobb? Igazából a 10" is kényelmes nekem. Használhatóság szempontjából melyik javasolt?
Vagy tapicskoljak még pár tabletet és döntsem el?Nem gázos kínából rendelni? Mennyi idő míg ideér? Mi van ha nem jó az áru?
[ Szerkesztve ]
-
-
b0bcat
addikt
válasz fateless #30620 üzenetére
"Arra reagáltam, hogy 150 Euró alatti értéknél magánszemélyként nincs vám"
Akkor egyszerűen félreértettelek.
"Amennyiben többet akarsz róla tudni, akkor tanulmányozd át hozzá a törvényt, valamint a TARIC-táblázatot."
Anno - amikor a fent említett kamerás eset történt - megtettem, mert napokig ezen ment a "box" a vámosokkal. Természetesen ők győztek. (Nem hibátlan a TARIC rendszer, ugyanis az volt a gond, hogy nem volt a terméknek valódi saját kategóriája, miután a digitális fényképezőgépet a belső memóriáról azonosították, míg a kamerát arról, hogy mozgóképet vesz fel, és sehogyan sem fért a fejükbe, hogy mi lehet az, aminek van belső memóriája, mégis mozgóképet vesz fel. Végül a vámosok a magasabb vámot tartalmazó kategória mellett döntöttek. Ja, és az sem sokat segített, hogy a h*lye amerikai gyártó - bár kértük, hogy milyen kódot tüntessen fel a számlán - valami nem létező vámtarifa számmal küldte a cuccot. )
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Zugi
aktív tag
válasz fateless #30620 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy magánszemélyként nem 150 EUR a limit, hiszen ha te magad utazol Kínába és hozol be onnan cuccot magaddal, akkor feljebb van az értékhatár.
A 150 EUR az az online rendelt, futár leszállította csomag esetén van.Bár esetemben fura, de az én tabletem 129,7 EUR volt, a DHL díja 24,3 EUR. A szabály szerint ezt össze kell adni, együttes összeg képezi a vám alapot, vagyis 154 EUR volt a rendelésem, ami a 150 EUR-os határ fölött volt, de még így sem volt rajta vám, de végül Áfa-t sem kellett fizetnem. A futár átadta és kész is volt, pedig fel voltam készülve, hogy nála még fizetnem kell rá.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz fateless #30803 üzenetére
Igen,a Nexus 7 üzemidejét azt szerettem, az nem volt rossz, bár az iPad 3/mini talán még azt is lekörözte. Persze ugye elvileg kisebb, kétmagos hardver van az iPadekben és optimalizációban is minden esetben jobban állnak.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
solgew
csendes tag
válasz fateless #31596 üzenetére
Én megkérdeztem a szervizt, hogy típushiba-e. Azt válaszolták, hogy nem az. Nem láttak még ilyet. Ugyanakkor azt a tanácsot kaptam, hogy a honlapjukról letölthető 4.1.1-es Androidot tegyem fel rá. Feltettem. Nem változott semmi. Nem is számítottam rá, mert a két verzió megegyezett. Mivel ehhez a tablethez jelenleg nincsen ennél frissebb Android, itt megállt a tudományom. De csak az enyém. Hátha nektek van valami tippetek ezen kívül is. Kipróbálom, aztán meglátom bejön-e.
Várom a tippjeiteket. Segítsetek legyetek olyan jók!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz fateless #32634 üzenetére
csak sajnos nem ugyan olyan súlyúak pl a hdmi-t még könnyebben el is nézném, mivel nincs hdtv-m csak hdmi-s monitorom (és várhatóan nem is nagyon lesz rá igényem a következő egy évben), ugyanakkor pl az ár már nyomósabb probléma... ugyanakkor ha úgy nézzük, hogy teszemazt + 25k a +1 év garanciáért, a minőségibb anyagokért (pl corning glass) és biztosabb támogatásért (a maradék 10-15k pedig az esetleg eltérő elemek, pl nfc, vagy épp persze a márka, amit jobban meg kell fizetni), akkor az a 25k a gari és támogatásért már nem is olyan vészes (a porszívómra is vagy 5k volt a +1 év gari )
amúgy meg igazán rosszul sem választhatok, hisz azért mindhárom elég korrekt kütyü
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Matematika topic
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fujifilm X
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest