- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
Keresztapper #44841 üzenetére
Írtam én is, hogy ezen lehetne vitatkozni, hogy hiba vagy nem hiba, és tisztában vagyok azzal is amit a másik kolléga írt, hogy a gyártóknál meg van határozva, hogy mikortól hiba a pixelhiba (bár elég paradoxon nem hibának nevezni a pixelHIBÁT de mindegy) de biztos, hogy addig baszogatnám őket amíg ki nem cserélik ha ezen akadékoskodnának.
A laptop.hu meg bekaphassa. Tegnap este telefonálok. Van xy tablet? Igen. Xy boltban holnap átvehető? Igen. Ma átmegyek a város másik felébe, jónapotkívánok, vinném akkor a gépet. Jó, ha szerencséd van bevételeztük. Dehát tegnap telefonáltam, azt mondták jöhetek. Megnézi a gépbe, van!. Szupi akkor kérem, a 8gb kártyával együtt. Faszi néz rám bután, veszettül lapozvatja az újságot, fogalma nincs, hogy mit hirdetnek majd eltűnik a raktárban. 15 perce állok a pultnál mire előkerül, de nemhogy kártya nincs, tablet sincs. Ez ugye csak vicc? Nem. Másik boltban? Nincs. És akkor most? Lefoglalózhatja és ha lesz esetleg még ma akkor szólunk. Itt elgurult a gyógyszer és mielőtt olyat tettem volna amit megbánok, bebasztam magam mögött az ajtót és eljöttem. Bohócok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Atomenergia hajtja meg az Equinix adatközpontjait
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest