- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AxBattler #44846 üzenetére
Nagyon még nem volt időm vele semmit megnézni, bár tegnap már meghozta a futár. (Most vagyok túl egy 3,5 órás telefonáláson, még a headset is lemerült, csak 5 perc pihire jöttem fel ide)
Ami nagy örömhír, hogy mégsem nano SIM kell bele (mint ahogy a honlapon írták), hanem micro SIM (Az invitel azt mondta, nem tud nano SIM-et adni) Ma délelőtt rátettem a töltőre. Este talán lesz tapasztalatom. Fogásra, érzésre, első pillantásra nagyon pozitív, kívülről ugyanaz, mint a No.1 (a méretet leszámítva persze).
Este - ha nem felejtem el - átbogarászom mélyebben. Sebességre teljesen jó, a wifi stabilabb, mint a P7, még a Freelander-nél is picit erősebb A legjobb teszt az, mikor átmegyek a szomszédba a templomba. Ott a sarokülőn ami látja a jelet, az már jó (a No. 1 nem látja, a Freelander néha-néha, a HP Elitebook-ok látják, ahogy az U55GT is, a Lenovo B590 nem látja - ha kell még tudom tesztelni további 8 telefonnal és 11 laptoppal)
Egyszer próbáltam telefonálni a Freelander PD10 Typhoon-nal, nem volt vele gond (bár nagy volt fogni), de én inkább a BT fülest preferálom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA