Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok77
tag
Hali
2 gépre lenne szükségem,
1. 50 ezer
2. 100 ezerezekért keresném a legjobbat ami elérhető kicsike hazánkban. A lényeg minél nagyobb és erősebb legyen
-
$p@rr0w
őstag
válasz Kérdezős #44837 üzenetére
Köszi, mit kezdjek ezzel? Ezek a gyártó oldalán is megvannak.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Fancy-boy
addikt
Annyiban igaz, hogy ettől még a tablet nem 60-at ér, mivel csak akciós volt, de azért valószínűleg máskor is számíthatunk hasonlóra.
Valóban, végül-is összevonták a kettőt, de én nem tartom akkora durranásnak.Nem hülyék, valószínűleg még így is megéri nekik.
Egyébként December 1.[ Szerkesztve ]
-
papaya
senior tag
Gondolkozom tablet vásárlásán. min 7,9", android, hdmi out, Mo-ról beszerezhetőt.
max 70k-ért. 3g jó volna, de látom hogy 70e-ért csak "kisebb" márkák eszközei elérhetők.Kérdésem , hogy erről tudtok-e valamit: MSI Primo 81 81-009BE ? Ez nagyjából olyan mint a Wayteq xtab-79qci, csak más procival, grafikus csippel.
Csak netre, és sok sok (full hd) videó nézésére használnám a tabot.
Videót készítek, amit Sd kártyára rögzít a kamera, ezt nézném vissza egy tabon, de a Sony tabokon kívül sehol máshol nincsen normál SD slot ? Vagy van erre megoldás, pl sd card < micro usb adapter? -
GRaul
őstag
es ezen a lenovo tabon teljes erteku windows van? vagy rt?
Illetve ugyan az a proci van ebbe mint az Asus T100ba? [link]
koszi
Udv MisiPhanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
gps76
őstag
Mondjuk az ilyen akciók mögé belegondolva,hogy miért akciózzák így és ennyiért azokat.Gondolom a tab-ból van jópár darab nekik,de magába nem nagyon fogy,hát melléteszik sok kockagyerek "álmát",az xbox-ot és apuci megveszi.Hiába érhet a tab 100 fölött,ha nem viszik. Általában azt akciózzák,amivel - ha nagyon olcsó - csalogatják a vevőt,aztán rásóznak valami drágábbat,vagy nem fogy ahogy elképzelték.Ha a több vevő megad valamiért x összeget,mert megér annyit,akkor miért adja olcsóbban annál? Nemhiszem,hogy saját maga ellensége lenne a bolt.
Cáfoljátok meg ha nincs igazam,csak logikából indultam ki. -
GRaul
őstag
nah király. akkor megrendelve
Meg annyi h a lenovonak a garijat nem tudom kiterjeszteni +1evvel valahogy?Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
-
SUPREME7
addikt
Valakinek valami tapasztalat, vodafone-es huawei e220 nem akar működni a tabon, pedig támogatott listán rajta van. Gond lehet az, hogy nem független hanem vodás? Valaki használ ilyesmit a gépével?Baszki erre nem gondoltam, hát ki volt kapcsolva az USB hibakeresés, bekapcsoltam és egyből megy mint a szélvész Én meg 2 órája szenvedek a modem firmware frissítéssel meg minden szarral, váá
[ Szerkesztve ]
-
Williams
aktív tag
-
-
thomeef
őstag
Hali mekkora különbség van egy WayteQ xTAB-79qci, és egy Asus memopad 7 hd között ha pdf, epub és netes olvasásra kéne leginkább. Felbontás miatt kérdem, nem e kevés a pixelsűrűség a wayteqnél?
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
tigri44
tag
Sziasztok!Mi a véleményetek erről a tabról Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85? Gyereklánynak lenne egyszerűbb játékra, filmnézésre,egy kis netezésre a családnak ha nincs kedvük bekapcsolni a gépet.Lehet ezen online filmet nézni, illetve ha kiteszem a képét hdmi-n keresztül a tévére akkor eltorzítja mint pl a Wayteq xtab 79qci-nél?
-
buca84
őstag
Melyiket ajánljátok?
Idehaza használt vagy refurbished, de garis Asus Nexus 7 első generációs, vagy újként egy Chuwi V88 2GB? -
Satra74
tag
válasz tjb007 #44706 üzenetére
Ezt az Alcor Access D785M-et mintha nekem találták volna ki. 3G, GPS, mindez 30K-ért.
Nincs róla valahol teszt? Valaki tudna róla bővebben írni?
Érdekelne, hogy bővíthető-e memóriakártyával, milyen a GPS-e (offline módban is működik-e)
Ha javasolt vétel, szerintem meglepem magam vele.
i5-4670K, GA-Z87-HD3, Asus 1060 GB, COOLERMASTER Silencio 550, CM Elite Power 500W, CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1600MHz CL8 KIT, THERMALRIGHT Macho 120, Crucial MX500 1TB SSD, Seagate 2TB 7200RPM SATA-III 64MB
-
laszlohu
addikt
válasz Satra74 #44932 üzenetére
Mivel nekem ugyanilyen procijú tabletem van, MTK,
persze nem ugyanez a tablet,
ezért
a gps is ugyanaz, és igen, műkszik offline is, ha letiltod a 3g - t,
vagy pl. kiveszed a sim kártyát,
vagy az EPO módot letiltod, akkor elvileg nem használja a netet :offline 9 , vagy több műholdat lát, amit bizonyos késleltetéssel talál meg, pl. 2 perc után 3-4 hold,
ami elég a pozícionáláshozelőször a gps - t be kell kapcsolni,
majd az alábbi appal nyílt terepen, vagyis semmiképp
nem a házban,nem zárt részen
tesztelni lehet a gps-t :ha navi progit használsz a tesztelő progit mindenképp lődd ki
[ Szerkesztve ]
-
Satra74
tag
válasz SUPREME7 #44933 üzenetére
Mennyit tudhat ez az aksi időben? Pl, filmnézés, netezés?
i5-4670K, GA-Z87-HD3, Asus 1060 GB, COOLERMASTER Silencio 550, CM Elite Power 500W, CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1600MHz CL8 KIT, THERMALRIGHT Macho 120, Crucial MX500 1TB SSD, Seagate 2TB 7200RPM SATA-III 64MB
-
Mayday
csendes tag
Sziasztok,
Tabletet vennék, egy erőset, hosszabb távra, 10"-osat.
3 verzióra sikerült leszűkíteni eddig, úgy tűnik.
Sony Xperia Tablet Z 16GB SGP311 (bővíthető microSDvel)
ASUS Transformer Infinity TF700T 64GB (bővíthető microSDvel)
Google Nexus 10 32GB (nem bővíthető)Melyiket ajánlanátok? Családi használat, lesz rajta minden, játék, internet, filmnézés.
Milyen szempontokat lehet még érdemes vizsgálnom a döntéshez?Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv,
Mayday -
violentSt
tag
válasz papaya #44914 üzenetére
Ez kivűlről olyan csak mint a wayteq, gyengébb a proci sokkal / Allwinner A31s (1GHz) gpu meg PowreVR SGX544MP2
Wayteq vagy
Prestigio quantum 7.85 mindenképp ajánlom egy próbára alapára 45k (előfordul 3g-vel is)
Minőségre veri az alcor, wayteq, concord hármast
(Visszább meg is indokoltam miért)A normal slotra meg megoldás egy usb-s kártya olvasó
Sd card -> micro sd adapterrel még nem találkoztam, de létezik [link] -
SUPREME7
addikt
válasz Satra74 #44937 üzenetére
Filmnézés magasabb fényerőn kb egy hosszabb filmet vagy max kettő szerintem, folyamatos netezéssel is max 2-2,5 órát saccolnék, de néhány energiaigény csökkentő dologgal ez kitolható. De attól függetlenül a 2800-as akksi ekkora kijelzőnek kevéske, az eszi le a nagyját meg ha folyamatosan hálózaton vagy.
-
Keresztapper
senior tag
válasz Gabesz77 #44854 üzenetére
Tapasztalatom ugyan nincs, de feltételezhetően semmi gondja nem lehet vele, mint ahogy a ma kapható tabletek 99,99%-ának. Ha meg jól rebesgetik, hogy RK3188-as SoC van benne, akkor az esély, hogy a választott filmeket gond nélkül lejátszhatod vele, több mint 99%.
http://palscoffeetech.com/
-
SUPREME7
addikt
Egy kis infómorzsa hátha valakinek valamikor szüksége lesz rá:
Prestigio multipad 7 HD
Az XDA-n található root ami elvileg jó lehet sokféle AML8726-MX-es géphez nekem nem root-olta, de hosszas keresgélés után találtam megoldást:
Root:
[ LETÖLTÉS ]
1. Csatlakoztasd a gépet kábelen a számítógéphez (!!USB hibakeresés legyen aktív!! (Beállítások/fejlesztői eszközök))
2. Futtasd a Run.bat-otMenj végig a folyamaton (Két alkalommal entert kell nyomni amikor kéri ...)
Enjoy
3G Modem
Papíron a ZTE K3772-es modem is támogatott a prestigio szerint, de baromira meg se mukkan, még csak fel se villan a led, hogy kapna elég anyagot.
Huawei E220 (E220Update_11.313.02.00.01.B268 firmware) működik, de nem minden esetben, mire rájöttem, hogy hogyan tudom stabilan beröffenteni kb az agyérgörcs kerülgetett. Ha bekapcsolt gépre dugom rá akkor egyszer felmegy a hálóra, egyszer nem. Viszont kikapcsolva rá dugva és úgy indítva a tabot felmegy pöccre ha a pin kód kérés be van kapcsolva! Ha nincs bekapcsolva a pin kód kérés akkor b@szik felmenni. Ha pedig lehúzom és újra visszadugom, hiába kéri be újra a pin kódot, megintcsak nem csatlakozik, tehát újra kell indítani a gépet.
Úgyhogy ebből a szempontból baromira nem stabil a dolog.
-
spiky03
veterán
Üdv Mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy milyen tabletet ajánlotok alap szolgáltatásokra?
Az asszonynak vennék egyet karácsonyra. Amire használná e-mail, fosbuk, esetleg 1-2 alap játék, esetleg könyvolvasás, netezés.Max olyan 15-re gondoltam, hogy szánok rá, mivel drágábbat nem éri meg venni neki.
Jah és még a lényeget madjnem kihagytam, jó lenne ha lehetne fehérbe is.
Néztem a Tesco mostani akciójában a My Audio-kat, de azokat nagyon lehúzták, hogy nem jók, meg érdekes velük a garancia.
Segítségeteket előre is köszönöm.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
GRaul
őstag
Sziasztok
Megvettem a lenovo miix 2 tabot és 32 gigas helyett 64 gigásat kaptam
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest