Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Ph-n kívül merre érdemes még hirdetni egy tabletet?
Van esetleg valami tabletekkel foglalkozó oldal?Előre is kösz!
-
RufuszX
senior tag
Üdv!
Jártam Kínában és beszereztem egy helyi androidos tábla gépet (azaz 2 db-t vettünk ismerőssel) nagyon szépen működött egészen 2 nappal ezelőttig amikor is kikapcsoltam és bakapcsolásra semmi reakció. Töltést próbáltam, gépre dugni semmi... és ami a legidegesítőbb a másikkal is ez van a mai naptól kezdve. Annyi, hogy az még felvillan a töltésre de bekapcsolásra semmi reakció.
A kérdés, hogy érdemes-e vele kezdeni valamit, vagy van-e magyarországon olyan aki hozzá tudna szagolni valamilyen szinten vagy vettünk 2 jól kinéző papírnehezéket?
Előre is kösz is választ! -
ferensz
senior tag
Egy kisebb telenoros kalvaria utan en is bealltam az androidos tabletgepek tulajainak soraba egy 10.1-es tabbal
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
RufuszX
senior tag
Fejlemény az egyik tábla működik, de csak a saját töltőjével lehet tölteni ami 5V-os és 1,5A-s.
Az enyémnél lehet az a gond hogy csak 400mA-s töltővel próbáltam tölteni? Mivel az ázsiai 2 lapos villás csatlakozó nem ment bele a hazai aljzatba...
Ha szerzek átalakítót vagy estleg egy 1A-s töltőt akkor lehet rá esély szerintetek? -
Samus
addikt
Akkor kérdés. Tableten gondolkodom. A felhasználási terület éjjel ágyban netezni, közben zenét hallgatni, filmet/sorozatot nézni, PDF alapú magazinokat olvasni.
Nem kérdés, hogy "minél olcsóbb, annál jobb" megoldás lenne a legjobb, viszont legyen teljesítménye is, nem akarom, hogy amiatt menjen el a kedvem az egésztől, mert a cucc akad, laggol. Kinéztem a Wayteq 7"-os kütyüjét, Mobilaréna nagyon dícséri. Igaz, hogy nincs 3G modem és GPS benne (mindkettő jó lenne, de ennyiért biztos, hogy nem kapok), de izmos a hardver, kapacitív multitapi a kijelző, és szép is. Leginkább erről érdekelne vélemény, ha esetleg valamely kolléga birtokol és használ efféle kütyüt (leginkább a felsoroltakra használva mik a tapasztalatok, mennyire gördülékeny a dolog, és hogy van-e FLASH támogatás?).
Illetve egyéb ajánlásokat is szívesen fogadok (3G és/vagy GPS-el szerelt példányok árban hogy mozognak, stb.). Érdekelne, hogy egy 10" variáns (legolcsóbban az Archos 101-et láttam 60k-ért) mennyivel nyújt többet az említett 7"-nál (nyilván előny a nagyobb kijelző, de megér-e plusz 20000 forintot).
Köszönöm
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
mcroberto
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Nem tudok dönteni, melyiket válasszam:
Motorola Xoom vs. HTC Flyer vs.Samsung G. Tab 10.1
Igen, ez a T-mobile-s kínálat. Melyik a "fasza" melyiknek nincs sok "hibája" gyerekbetegsége.
Gyorsan kell döntenem, sajnos időm nincs átolvasni a topicot.
Előre is köszönöm a válaszokat.
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI // Samsung LE32C650// LG 43NANO79 // Intel Serverboard+X3330 xPenology // Supermicro+L5630 xPenology // Lenovo X250@Big Sur // ThinkStation C30 + Dual E5-2650+32GBDDR3ECC+GTX960
-
Dreamie
őstag
-
gerz
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy usb-s mobilinternet modemmel lehet tableten internetezni? Vagy azok csak windózon működnek?
Köszi előre is.
-
mcroberto
tag
Köszönöm a válaszokat, Galaxy fele húz a szívem, Xoom drágább. 110e VS. 130e
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI // Samsung LE32C650// LG 43NANO79 // Intel Serverboard+X3330 xPenology // Supermicro+L5630 xPenology // Lenovo X250@Big Sur // ThinkStation C30 + Dual E5-2650+32GBDDR3ECC+GTX960
-
gerz
csendes tag
válasz pckownz #7019 üzenetére
Köszönöm, de nem értem.
Mi az, hogy a nagy gyártók esetében felejtős? Mi jellemző a kevésbé ismert kínai márkákra?
Lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett?Az egész nem csak attól függ, hogy van-e usb port a tebleten vagy sem?
Meg talán attól, hogy az androidon működik-e a mobilinternetes kütyü. -
tjb007
nagyúr
Nem beszéltünk el egymás mellett.
Kérdezted, hogy usb-s mobilinternet modemmel lehet e tableten internetezni, erre válaszoltam, hogy a nevesebb gyártóknál (Samsung, Acer, Asus stb.) nem működik csak a kevésbé neves vagy névtelen modelleknél.
Nem, nem csak attól függ, hogy van e a tableten USB vagy sincs, függ a kerneltől/szoftvertől is. Ezt a megoldást leginkább a noname és brandelt kínai modelleknél használják mivel nincs bennünk beépített 3G modem, ők (a kínaiak) foglalkoznak ezzel, a nagyok mint pl. a Samsung meg nem.[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
Néztem, tökéletes lenne, de biztos, hogy 60k vagy a fölött indul majd (már csak a nagyobb kijelző és a gyorsabb processzor miatt is) . Így vagy a 70 lesz, vagy egy használt netbook...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
szponzor
senior tag
-
kolosanyi
veterán
válasz mcroberto #7012 üzenetére
A Xoomnak az az előnye, hogy referenciamodell, minden frissítést először kap meg és garantáltan támogatják sokáig. Viszont amióta a hazai forgalmazó megszűnt, a garancia érdekes téma lehet. Btw a szolgáltatói modelleknél ez jelent problémát? Elvileg van saját szervizhálózatuk általában nem?
De egyébként lehet én is a Tab mellett döntenék.
-
baluka26
nagyúr
Csókolom.
Szeretném rottolni az ASUS Transformerem, csak eléggé kezdő vagyok a témában. Szóval, ezt találtam: [link], ennek az utasitásait ha kvetem lehet gond?
Mire kell odafigyelni?
Mennyi esélyem van a letéglázásra?
Köszi a válaszokat.!They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Nara19
aktív tag
válasz gipsztigris #7030 üzenetére
Nézz körül itt is, mindig van egy-kettő kínálatban:
http://mobilarena.hu/tema/re_huawei_ideos_s7_slim_valahogy_igy_kell_ezt/friss.html -
mcroberto
tag
válasz kolosanyi #7029 üzenetére
A T-mobilos telefonokat is külsős cég javítja. Apple terméket mondjuk nem, azt küldik a hivatalos apple szervizbe, ők mondanak A-t vagy B-t. Tabletnél nem tudom mi a helyzet. Kénytelen vagyok várni jövőhétig a választással, addig van időm mindegyiknek utána olvasni.
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Régebben irtam párszor ide nektek, a tabletemről, de most van ujabb emlitésre méltó fejlemeny:
A SmartQ T10 - 10 colos tablet, a V4.0 firmware óta, még jobban felgyorsult és egész megbizható lett.
Egyetlen tudott hibája van a SmartQ T10 nek - hogy a flash videók hangját nem játsza le a böngészőben.
(A youtube videók töbsége hanggal együtt tökéletesen meg a youtube alkalmazásból.)Egyébbként nagyon szép a képe, és teljesen jól használható olvasásra, filmnézésre, web böngészésre.
További infók: https://sites.google.com/site/smartqtent10/general
És itt a forumban a tesztje:
Udv,
Robi -
_X10Dead_
aktív tag
Udv!
Novo8-as kollegak olvasgatjak ezt a topicot?X
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
supercharley
tag
válasz Dreamie #7014 üzenetére
Én xoomot vettem, nagyon elégedett vagyok vele!
Szia!
Nekem is van egy Xoom-om. A tiéd rootolva van? Én próbáltam, de az első próbálkozásom egy nagy bukta volt, lett belőle egy tégla. Talán az első voltam az országban aki a T-nél ilyet vett. Mivel a szervízesek egy kukkot sem értettek hozzá, ezért azonnal cserélték. Most van valamilyen univerzális root a Xoom-hoz, de már nem nagyon merek belevágni. Az unlockolást már megvan, azt megcsináltam. -
supercharley
tag
válasz kolosanyi #7029 üzenetére
A Xoomnak az az előnye, hogy referenciamodell, minden frissítést először kap meg és garantáltan támogatják sokáig.
Szépen hangzik, csak nem így van! Nekem Xoom van, figyelemmel kísértem a külföldi topikokat is. Ne tudjátok meg hogy milyen kínos szülés volt a Motorolának mire sikerült globálisan updatelnie a xoomokat 3.1-re. A support elég szarnak tűnik, sajnálom hogy ezt kell írnom, mert nagyon szeretem a motorola készülékeit, telefonom is egy Motorola Defy. Maguk a hardverek nagyon jónak tűnnek, de a support az brrrr....
-
kolosanyi
veterán
válasz supercharley #7039 üzenetére
De a Xoomra nem a kuglitól jön a frissítés? Viszont ez tényleg gáz egy referenciamodell esetén.
-
fifi_addict
tag
üdv!
van egy Yamoto Passanger Lite tabletem, Android 2.3-al, amin egy Nokia mobil 3G-jét szeretném használni. PC-re simán megy a dolog Ovi Suit nokiás szofverrel.
tud valaki ilyesmiben megtámogatni nehány tanáccsal legalább? USB-n keresztül kell a kapcsolat, mert a telefonon nincs wifi............................???
-
Sonja
nagyúr
VIA Seeks US Ban of iPhone, iPad Over Patent Infringements
Egy új jelentkező a perelési hullámban!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Samus
addikt
Erről a sokat emlegetett Novo 8-ról hol lehet több infót megtudni? Néztem neten, és ahogy láttak kb 200 dolcsiért kapacitív 8", és 1024x600as felbontást kínál Cortex A9-es procival...igencsak vonzó.
-
hun_gery
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni:
huawei ideos s7 slim,
vagy
galaxy tab p1000?érveket, ellenérveket szeretnék.
(asszonynak lenne, nem érdeklik a komolyabb 3d-s játékok (pl. gameloft), inkább logikai, film, mp3, ebook, net)szerintetek?
[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest