- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Ace owner #45906 üzenetére
Sokkal nem olcsóbb, mint itthon. Akcióban találni helyenként Dell Venue Pro 8-at 250 euróért, azaz kb. 75 ezerért, de azt még haza is kell jutattni valahogy. Ha olyan webshopból rendeled, ahonnan szállítanak ide, onnan kb. 80.
De akkor mér jobban megérhet a hazai Toshiba Encore, vagy Lenovo Miix2, amire nem csak hazai garanciát kapsz, de még tart az akció, ahol az eredeti, 100 ezres áron kapsz mellé egy Xbox 360-at. Azt meg ha eladod (45 a boltban), akkor valamennyivel olcsóbban kijösz. Bár ugyan ilyen elven más a tabletet adja el, az apró tele van ilyen modellekkel 65-100 ezer forint közötti áron, tehát még olcsóbban is megveheted itthon, mintha külföldről rendelnéd. -
violentSt
tag
válasz
Ace owner #45617 üzenetére
Nem biztos, hogy cserélni fogják szvsz ragasztják, javítják...
Érdemes a tartozékokat is visszaadni (ne tudjank belekötni)
Az asztali gépet a lenovo sem fogja helyettesíteni, hiába a full win (egy hdmi elfért volna még rajta)
Illetve aki droidhoz van szokva annak rémálom a 8as win használata... (Legalább is nekem ultrabookon érintővel is az, persze lusta is vagyok megtanulni)
Illetve a wayteq azért árban jobban teljesít
Az az akció is csak nálunk (Magyaro.-on) akció másutt alapból kb 70k a gép. Esélyes, hogy egyhamar önmagában is ennyiért hozzá lehet majd jutni...
És az összes általad felsorolt wayteq gyengeség elkerülhető, más alternatívával (2-3 ezer Ft különbség)
Pl.: prestigio 7.85 nem is értem miért kerül kevésszer szóba (minőségre, anyag használatban veri a wayteqet meg az alcort is - persze, hogy ezt érzékeljük nem elég csak a számokat figyelembe venni, kézbe kell venni őket és egy pict használni... -
Mercutio_
félisten
válasz
Ace owner #45617 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy hány eladott példányból hány ilyen van? És persze, hogy miért nem vitték az érintettek vissza gariztatni, miért inkább hőbörögnek?
Egyébként, ha már 2 hónapja használod mi értelme bánkódni azon, hogy most van xbox-os akció, 2 hónapja még nem volt, és neked akkor kellett tablet -
qwertly
addikt
válasz
Ace owner #44615 üzenetére
Szia!Köszi a választ,de azért nem mindegy,hogy egy ilyen cég ad 3 év garit
,vagy 2 év garit kapsz.mert a nagyon hasoló a gép de lehet inkább a WayteQ xTAB-700qci hasonlít.De annál 1 év gari a aldisnál pedig mint írtam 3 év.
Ezért ha valakinek van már chiliGREEN E-Board HT400 Exclusive Edition tabletje nagyon szépen megköszönném ha leírná a tapasztalatait milyen a net,hangszóró milyen a menyire optimalizált a rendszer.És milyen játékok menne rajta stb? -
zoltan6
addikt
válasz
Ace owner #44576 üzenetére
minek akarsz a media markt-ban venni 39-ért? amikor a grando.hu-n 37000 ajándék tokkal,ingyenes szállítással.
-
mexel
veterán
válasz
Ace owner #43893 üzenetére
RealRacing 3-at letöltöttem, és nagyon szépen fut. Kicsit mintha pixeles lenne a kép (ez nem a hd verzió szerintem, de lehet hogy csak én vagyok hozzászokva a 22"-os monitorhoz
)
Szóval az szépen megy, igazi zavaró laggolást, akadást nem láttam. Érzékeny minden mozdulatra a játékban, és szép is. Az Asphalt 8-at szedtem még le, az viszont elég lassúnakl tűnik, de ronda is, és ahogy látom nem kár érte. Azt nem tudom annak mennyire kellene mennie, vagy hogy más gépeken is akad-e.Elvileg 5mp-s kamera a hátlapi, (ami nem a legjobb helyen van ha fektetve tartom a kütyüt), az előlapi pedig 1,6-os.
Leellenőriztem mindkettőt, nincs pixelhiba azt hiszem. A kijelzője nekem nagyon szép, sokkal szebb mint az Alcor vagy Waytek 8"-os kijelzője. Szép homogén, nagyon kellemes színekkel.Még mindig nem tudok betelni a külsejével, a fogásával - ergonómiával, és ahogy állítva le lehet tenni mint egy képkeretet. gyönyörű darab.
Aki 8"-ost keres és ez belefér az árba, szerintem ne gondolkozzon. Élmény.Sok tabletet végigtapiztam, de mind "tablet" volt. Ez olyan más
Az a baj hogy most kereshetek magamnak valami olcsó 7 colost az ágyba lefekvéskor netezni, meg a kocsiba cipelni, mert ezt már nem engedi az asszony
Ez már az övé, és kész
ja, és elvileg van benne gps- is, még ki sem próbáltam.
-
Tim82
félisten
válasz
Ace owner #43887 üzenetére
A topikjában van pár tulajdonos, szerintem szívesen válaszolnak.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Ace owner #43170 üzenetére
Éppenséggel a Tegra 3 gyengébb az RK3188-nál, a többi viszont tény, stimmel.
Hogy lesz-e még mire meg tudnád venni? Ezt aztán tényleg senki sem fogja tudni megmondani.„10 körüli Wayteq gépek milyen erősek?”
A 100dci-ben RK3066 van, ami már jó indulattal sem nevezhető bikának, a 100qcr-ben pedig RK3188-ban. Ez még jó indulattal bikának nevezhető, de a magas kijelzőfelbontás visszafolytja, szerencsére lejjebb lehet venni a felbontást.
Ha én most olcsón szeretnék játékra egy tabletet, akkor a WayteQ xTAB-79qci-t venném. Igaz, hogy nem túl magas a kijelzőfelbontás, de ez a játékoknál inkább előny mint hátrány. -
parandroid
félisten
-
válasz
Ace owner #42615 üzenetére
Az expansys nem lenne rossz, csak gariztatashoz ki kell hozzajuk kuldeni amit toluk veszel, mert nem pecsetelik le a garancia papirokat, ettol meg gyari garisak de rajtuk keresztul.
Inception
Ha sehogy sem ered el a zenithinket(pc,recovery...stb) akkor oda is guru kell. Esetleg itt nezz korul [link]
-
wwhy
veterán
válasz
Ace owner #35393 üzenetére
szerintem mind1, h mennyire árazzák le, újonnan nem fog az itthoni 35e-s tabletek alá kerülni, de még a közelébe sem, mert akkor ki venne Wayteqet és Concorde-ot? ... Az eddigi példák is ezt mutatják: pl. Samu Galaxy7Plus hiába lett olcsóbb, külföldön, itt meg hipp-hopp eltűnt a kínálatból...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged