Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz AxBattler #42206 üzenetére
Pontosabban a Multipad 7 HD+ kétmagossal, és 16GB memóriával most 28k, ahogy néztem az újságban...
Bár én a pulton még mindig 8gb-ra emlékszem.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
gps76
őstag
válasz AxBattler #42200 üzenetére
A Prestigio az "olcsóbbak" között szerintem a legjobbnak számítanak,minőségi terméket csinálnak.Állítólag valamelyik márkás gyártó gyártja,olyan mint régen az Asus,ASRock volt.
Aki szerintem táblát akar venni 1024 felbontás,1 GB RAM,meg manapság kétmagos processzor a minimum,ha nem akar szenvedni vele,hiába mondja csak erre,meg arra kell.Inkább picivel többet adjon érte,de akkor már netezni is normálisabban lehet vele.
Amiben kellemesen csalódtam az az ATM7029 proci,nem igazán ismert,de fürge,gördülékenyen dolgozik. -
gps76
őstag
válasz AxBattler #42490 üzenetére
Melyik app-ra gondolsz? Mert a BT megosztás bepipálónak sajna nem tudom a nevét,régebben használtam, le is törölhettem mert nem találom,de mondjuk nem sokba telik reggel bepipálni.
Viszont android ICS-től felfelé találtam a megosztásoknál a BT megosztás lehetőségét(xperia mininél a 2.3-nál nem volt,ICS-nél már igen),bár pl. az LG 4x-nél sincs ilyen menüpont,hogy miért passz.
Más program nem kell hozzá alapból,bár ha valaki tud olyan progit, ami alapból nem kivitelezhető táblánál,telefonnál megoldja ezt és működik is,megköszönném.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
-
Joachim
tag
válasz AxBattler #44332 üzenetére
Bocs! Tényleg nem jött át...
Így hát marad a Prestigo!Mexel: Nekem is a kihajtható letámasztó és az erős akku miatt tetszett meg, továbbá a biztos fogást nyújtó kialakítás miatt! Jó lenne ha ugyanezek meg lennének az LG G Padnál is!
[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
félisten
válasz AxBattler #44774 üzenetére
Help! #44774 - erre esetleg valaki?
Azóta árnyalódott a kép, valószínűleg a német Lenteen webshop-ból rendelném, ami bár drágább, de biztosabbnak látom a garanciát. De még lehet, hogy kockáztatok...
A többség kiesett, a Pipo-k, és az Onda V819 pedig igencsak tetszett, de az FM rádió mindenképpen kell (a hdmi viszont nem), így ezek is mentek a levesbe!
A megmaradt jelöltek a webshopban, kicsomagolós tesztvideókkal:
CUBE U55GT - kicsit nagy, és a fehér sem igazán az én színem.
No.1 P8 Mini Pad - ez már passzol mind színben, mind méretben, de az iphone-gomb kicsit gáz az elején, és tartok a noname márkától.Szóval nem tudom, hogy melyik lenne ajánlottabb?
Aztán lehet, hogy a shop saját márkás, 6.3"-es phablet-ét fogom rendelni: Lenteen Mega 63..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
veterán
válasz AxBattler #44824 üzenetére
Nálam most épp egy Cube U55GT van, amit nagyon kedvelek. Van itthon egy No.1 P7 (mint a P8, csak 1GB RAM és 12GB ROM van benne), a kettő közül nekem a Cube jön be jobban - többek között a kijelző képarány miatt.
Azt döntsd el, hogy a 4:3-as vagy a 16:10-es kijelző szolgál inkább ki téged.
De ha Pápán jársz, belépsz hozzám és megnézed a kettőt egymás mellett... (még egy kávét is kaphatsz mellé)"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz AxBattler #44846 üzenetére
Nagyon még nem volt időm vele semmit megnézni, bár tegnap már meghozta a futár. (Most vagyok túl egy 3,5 órás telefonáláson, még a headset is lemerült, csak 5 perc pihire jöttem fel ide)
Ami nagy örömhír, hogy mégsem nano SIM kell bele (mint ahogy a honlapon írták), hanem micro SIM (Az invitel azt mondta, nem tud nano SIM-et adni) Ma délelőtt rátettem a töltőre. Este talán lesz tapasztalatom. Fogásra, érzésre, első pillantásra nagyon pozitív, kívülről ugyanaz, mint a No.1 (a méretet leszámítva persze).
Este - ha nem felejtem el - átbogarászom mélyebben. Sebességre teljesen jó, a wifi stabilabb, mint a P7, még a Freelander-nél is picit erősebb A legjobb teszt az, mikor átmegyek a szomszédba a templomba. Ott a sarokülőn ami látja a jelet, az már jó (a No. 1 nem látja, a Freelander néha-néha, a HP Elitebook-ok látják, ahogy az U55GT is, a Lenovo B590 nem látja - ha kell még tudom tesztelni további 8 telefonnal és 11 laptoppal )Egyszer próbáltam telefonálni a Freelander PD10 Typhoon-nal, nem volt vele gond (bár nagy volt fogni), de én inkább a BT fülest preferálom...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
tjb007
nagyúr
válasz AxBattler #44966 üzenetére
Na ja, csak a T100 mellé nem jár Xbox, amit akár el is lehet adni, így akár mindennel együtt (tok, kártya stb.) 75-80e forintra is ki lehet hozni a tablet végösszegét, ami a 64GB-os T100 120e forintos árához képest 40e forintnyi különbség.
Persze -mint ahogyan írtad is- méretileg az már más kategória, így akinek a 8 hüvelyk kicsi, annak felesleges is ezen az ajánlaton gondolkodnia.[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz AxBattler #46044 üzenetére
igen láttam aprón, hogy hasonló áron mozognak, ezért is kérdeztem rá (ill venue-t nem kapni itthon).
A micro hdmi gondolom tv-re kirakásnál hasznos?!
3G-t láttam, egyik szemem sír a (másik lila), az okostelefonnal is úgy voltam, hogy nem kell, mert megvagyok nélküle...erre kaptam egyet ajándékba, mostmegmár el sem tudnám képzelni nélküle (direkt nincs rajta mobil net sem, mert azzal is igy lennék, meghát otthon van net+wifi, munkahelyen van net /a kettő között meg van 10percem amig nem vagyok világháló előtt....ill. most járok ki bécsbe, és itt ill. a dugóban lenne hasznos), de a net nem feltétel ezt akartam kihozni.szóval szerinted inkább encore + memória kártya? ha van más tablet ötleted akkor szivesen veszem
oxox
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
zoltan6
őstag
válasz AxBattler #46602 üzenetére
jó bizony,hát még ha megnézed a a pipo saját oldalán mennyivel olcsóbb.
-
zoltan6
őstag
válasz AxBattler #46604 üzenetére
azt mondjuk nem néztem,de az előző oldalon az egyik hozzászólásnál valaki 17 dollárt írt légipostára.
-
tjb007
nagyúr
válasz AxBattler #46855 üzenetére
Cserébe kettő helyett egy év a garancia, nincs HDMI, és az akku is kisebb (4730 vs. ~ 5300mAh).
Kinek mi a fontosabb.
Amúgy most mindkettő 90e forintba kerül a laptop.hu-nál.(#46858) peterkeT
Gyakorlatilag is, csak valamilyen okból kifolyólag itthon ilyen érdekesre sikerült az árazásuk.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Napelem
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek