Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A srácok már most jócskán túlteljesítették azt, amire a világ számított. S ha a 16 között elvéreznek, akkor is büszkék leszünk rájuk. Kivéve az örök fanyalgókat, akiknek soha semmi nem jó, és mindenben találnak valamit, amin fanyaloghatnak, és amibe beleköthetnek.
Minden elismerésem a magyar válogatottnak. -
gzbotii
nagyúr
Kíváncsi vagyok, mennyire akad ki majd újra cöröhét, és most a bunkerfocit játszó, 10 hátvéddel kiálló magyarok lesznek-e a hibások, hogy nem nyertek
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Pitterix
őstag
Az elején nagyon bíztam benne, hogy továbbjutunk a csoportból. Fújjogtak is rám az ex munkatársaim, de mondtam nekik figyeljétek csak meg és ráadásul Szalai is gólt fog rúgni. Eddig minden bejött, de hogy a következőt megnyerik -e a srácok, igen bízok benne. Nagyon szép teljesítmény lenne tőlük, ha a legjobb 8, vagy esetleg 4 között búcsúznak.
(#82499) B0V9B: tudom, de még egyet talán meg tudnak nyerni....
[ Szerkesztve ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
törölt tag
Kíváncsi lennék, hogy a norvég riporter vajon mit gondol most. Bár állítólag az égés után, de még az EB előtt kijelentette, hogy a magyaroknak fog szurkolni.
-
-
villamos
őstag
Nem lehet erre sok mindent mondani, egyszerűen hihetetlen...
Csoportelsőként, veretlenül...
Azért a kapufáért kár, szép lett volna megnyerni a meccset, de ne legyünk telhetetlenek...
Jól értelmezem, hogy az izlandiak voltaképpen megszivatták saját magukat?[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
nagyúr
Nem vagyok telhetetlen, de annyira szép lett volna, ha kiejtjük a Portugál válogatottat. Szerintem a Fiúk mai jatékában benne volt akár egy győzelem is.
-
Vladi
nagyúr
Most lehet várni, hogy ki lesz az ellenfél... de tudjátok mit? Ki nem szarja le?
il sole non sorge più ad Est!
-
lacy86
addikt
Most akkor kiket kapunk ellenfelnek?
-
Eastman
addikt
Király a gatyád!
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Sdi
addikt
válasz Napfénysüti #82479 üzenetére
Ha nem lenne ennyire bolond / én ezért szeretem már sok éve /, akkor csak egy "sima" Ibra, vagy hasonló lenne.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
pohár
félisten
válasz Napfénysüti #82479 üzenetére
na jó, az IS
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DeathAdder
veterán
héder barna biztos hogy szereti a kukit!
-
Eastman
addikt
„Kicsit szomorkás a hangulatom máma.
Kicsit belémszállt a boldogtalanság.
Kicsit úgy érzem magam, mint a durcás kisgyerek.
Kinek elvették a játékát”[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #82468 üzenetére
Alul hol? Nem látok semmit.
-
IreN!CuS
őstag
Megérdemlik a srácok
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Darth_Revan
veterán
Na most menjen mindenki ide es klikkeljen a lap aljan a linkre! Legyen mar vegre magyar szinu as Eiffel torony
-
fi:zi'k
nagyúr
Parádés meccs volt, már amennyit láttam belőle. Respekt.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
he7edik.
addikt
Gera meg a régi bor.
Égő szöveg a flém vázon
-
Tom5
addikt
Mikor játszunk legközelebb?
-
DeathAdder
veterán
mostmár nem túlzás ugye?
-
adise
őstag
szomorúnak kéne lenni, hogy nem nyertünk?
szerintem nyilván sokan a kijutottunk végrének is örültek, a továbbjutással sem számoltak.
-
Sdi
addikt
Gyönyörű volt srácok
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Eastman
addikt
Szép volt fiúk!
-
pohár
félisten
válasz total90 #82453 üzenetére
ha épp kikapásra áll a csapatom, egy olyan meccsen, ahol a bentmaradásért küzd? hát szerintem bőven elfogadható
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DeathAdder
veterán
Izland
-
B0V9B
tag
és Izland gólt lőtt xD
-
Ricardo
titán
Már csak az lenne a komoly, ha az Osztrákok rúgnának az utolsó percben egy gólt
Cartevo: Így van
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
aszondja "szokásos hatékonysággal"
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Ricardo
titán
Primadonna.
-
JSaN
addikt
Dudzsi masodik goljanal céer hozta a formajat. [link]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
nagyúr
válasz Napfénysüti #82440 üzenetére
Köszi.
(#82441) total90
Nem azért kérdeztem, mert más megoldás nem lehetne, de most ez kellett.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
lacy86
addikt
Le a kalappal a Sracok elott!
-
J.Hetfield
aktív tag
Ez miii ennyi gólt legjobb meccs eddig magyar főszerepléssel A védelmünk azért most elég ingatag, következő meccsen ezt nem lehet megengedni.
-
rocket
nagyúr
Gol? megint uvoltenek, streamen meg semmi
Megjott a kapufa
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Alg
veterán
Az a bizonyos idegenbeli holland meccs kezd eszembe jutni...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
total90
veterán
Akarok egy Dzsudzsák mester 3-ast
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
pohár
félisten
válasz [CS]Blade2 #82433 üzenetére
nem, nem állnak
-
rocket
nagyúr
Jopofa a DIGI online stream, kb. 25 masodperc kesesben van, regen uvoltottek a kornyeken paran par perce, hogy gol, ott meg meg szabadrugashoz keszulodtek
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
nagyúr
Tudtok vmi jó live streamet, mert az m4 online csapnivaló.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
lorcsi
veterán
Odab...sz !!!!
Dzsudzsinak meredeken megy fel az ara
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
IreN!CuS
őstag
Mekkora meccs jó ég
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
[CS]Blade2
addikt
Megint kiesésre állnak... uuuu, így felidegesíteni őket... később még gond lehet, mert VB selejtezőn is ellenük mennek....
-
DeathAdder
veterán
Érik az 5-0
De mostmár illene a 16-ról belül is
-
Napfénysüti
nagyúr
A portugálok orrba-szájba szívatják saját kapusukat Patríciát.
Més que un club!
-
total90
veterán
A legjobb EB meccs eddig
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Alg
veterán
Baccátok meg de jó meccs ez
-
Ch0b
tag
MI ez a meccs???!!!
-
Peti78
őstag
MIVANIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
J.Hetfield
aktív tag
Mi sarkazós gól volt Király meccs amúgy, még rekord is lehet gólmennyiségben
-
Ch0b
tag
Azért ez egy szép gól volt Ronaldo-tól.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma mintha minden összejönne a mieinknek.
Vagy mégse, ez szép volt CR-től bakker hogy besarkazta.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Cartevo
őstag
-
Gabás
addikt
mtf
-
DeathAdder
veterán
Dzsudzsák>céerr
-
shteer
titán
Hahahahahaaaa
szerintem jónak tűnik..
-
athomi
veterán
osztrákok mindent elkövetnek hogy kiessenek, 11-esből meg tudják hogy nem illik
-
Eastman
addikt
-
SQX_Barto
addikt
Mennyire volt Király hibája a gól? Vagy inkább a hátvédé, vagy mindkettöé?
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
villamos
őstag
válasz maximilian4 #82403 üzenetére
Persze, de az elsőhöz is nagy szerencse kellett... viszont tény, hogy gyönyörű volt...
Egyelőre úgy tűnik, hogy álljuk a sarat, bízok a hasonló folytatásban.[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
DeathAdder
veterán
válasz maximilian4 #82403 üzenetére
Érik az az 5-0
-
B0V9B
tag
Ha már tizenegyesek, akkor inkább az osztrákokat kellene megkérdezni, hogy miért Dragovic lövi mikor ott van egy Alaba vagy egy Arnautovic is??
de ez már legyen az ő bajuk.(#82410) villamos
A magyar gól miért lett volna szerencsésebb, mint a portugál? 25-ről kilőni az alsót ilyen pontosan, az szerencse?
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
Azt a kutya! Mi van itt?!
-
lorcsi
veterán
Jo kis meccs
Nagyon vállalható a szoktunkeladó: vadi új soundcore motion+
-
DS39
nagyúr
Szünetben Storck helyre teszi a fejeket, és tartható lesz ez a jó játék.
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #82398 üzenetére
ahogy látom a felhozatalt, annyira nincsenek eleresztve nagy gólvágókkal rajta kívül (klubcsapati szinten)
nem hiszem, hogy több látszatja lenne annak, ha más rúgná a válogatottban, bár ki tudjaNani meg mióta csatár? én azt hittem, hogy középpályás...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest