Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Robben miért nem játszik?
-
szami777
addikt
Végre beszopta Neuer ezt az állandó kirohanást
Nagy meccs lesz ez, hajár JUVE.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
L_YKing
addikt
Hoppa...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Tibiajax
nagyúr
nna hajrá Juve, de most a Barca-meccset nézem.
másikat majd utána. -
MPowerPH
félisten
válasz itouchfan #75992 üzenetére
Es ez a Fradi fogja jovore vegigverni Europa nagy klubbjait. Bode is tul van hypolva, ez az ev megmutatta, hogy ha megy neki, akkor 8-bol egyszer viszi a csapatot a hatan, utana 7 meccsig nem latni a palyan.
Esti meccsre a tippem: Barca folenyes gyozelem. A Bayern pedig siman lelepi a Juvet. Sajnalom, hogy majd a fel csapat kenyszerpihenon van...pedig lett volna keresnivalojuk.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
itouchfan
senior tag
válasz marositech #75991 üzenetére
Fradi meccs elég gyenge volt sajnos.
Európai kupában, pontosabban selejtezőkben megint égni fogunk, mint állat.
Főleg hogy az Eb után nem lesz se Nagy Ádám, se Pintér szerintem az FTC-ben már.„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
viharhozo
addikt
válasz venember83 #75979 üzenetére
Egy adott orszagban az a csatorna adhat meccset, aki szerzodik az UEFA-val. Ez nyilvan erosebb szerzodes, mint amit az MTVA kotott kulfoldi cegekkel. Az MTVA csak a sajat tartalmait adhatja tovabb (feltetelezem, az NB I/II-es meccseket adjak).
Nem ez az elso eset, a ZDF-en sokaig nem lehetett nezni a BL-meccseket itthon, pedig az nem is volt az alapcsomag resze. Meccs idejen egy szep Telekom-logo volt a helyen.
Ezek meg vhol ertheto dolgok, sokkal izgalmasabb pl. az, h a Telekom az Eurosport 2 HD-t mindenhonnan kidobta es az SD-t is csak plusz penzert adja. Ha meg erre hivatkozva felmondanad a szerzodest, kozlik, h van helyette BBC News, tehat nem vesztettel semmit.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
itouchfan
senior tag
válasz Tibiajax #75987 üzenetére
ma estére ki mit tippel?
én még egy Barca győzelmet és merészként (meg mert a szívem nem hagyja hogy mást írjak) egy Juve továbbjutást várok.„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz BenHans #75986 üzenetére
hát a legjobb foci az olyankor van, ha Messiék vannak a pályán, és akkor megkapja a labdát, megindul vele, áthelyezi a másik oldalra bizonyos Juniornak, aki visszateszi neki, Messi meg bokából csak úgy felrakja a ficakba, és már mehet is mindenki a középkezdéshez. akkor a foci az jó
: )
nekem sharp-om van, de sokat nem kell a tiéden sem játszani, miután beaktiválja a hd-csatornákat a szolgáltatód. penge képe lesz. kicsit lehet még játszani kontraszttal, fényerővel, talán színerővel, ennyi -
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #75985 üzenetére
Nemrég újítottam én is egy LG 42lf652v-t. Szép meg minden, ugyanúgy UPC digi kábel (ma megyek smart cam modulért) de egyelőre még nem nagyon találom a beállításokat amivel a legjobb lenne a foci. Valami tipp? Tied milyen?
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
lacy86
addikt
Kivancsi lennek, hogy megeri-e fenntartani ezt a csatornat?!
-
Tibiajax
nagyúr
nyugi.. nyugi
baja-tatabánya meccset tudod nézni -
venember83
nagyúr
válasz viharhozo #75978 üzenetére
Nem. Külföldi (román, szlovák) kábeltársaságok az MTVA-val kötött szerződés értelmében sugározhatják az M4-et, csakhogy a leglényegesebb tartalmak a geokódolás miatt nem elérhetők. Tisztában vagyok vele, hogy így lett megkötve a szerződés az UEFA-val, csak így pont kiherélték az egésznek a lényegét. Nincs mit tenni, csak mérgelődök, ennyi.
-
viharhozo
addikt
válasz venember83 #75945 üzenetére
Bar a problemat nem ertem pontosan, de ha az a bajod, h az M4-en nem lehet BL-meccset streamelni kulfoldrol, akkor ez az UEFA eloirasa.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
KisTücsök
addikt
Messiék nézik a meccset? Így kell tiziket rúgni.
-
MPowerPH
félisten
Ilyen hurka meccseket. De legalabb az Atletico probalkozik. PSV meg mar nagyon regota a 11-es lottora jatszik.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz máyköl #75971 üzenetére
Tavaly elismerem kurva szar volt, én is szidtam itt is sokat. De idén amikor éppen nem sérült, a jobbak közé tartozik. Mielőtt lesérült nagyon jól játszott, támadók közül egyértelműen a legjobb volt és e mellé vissza is zárt (amit Ronaldo-tól még mindig hiányolok).
Kb Di Maria szindróma, aki szintén mikor belejött a játékba, egyből le is sérült."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
máyköl
veterán
válasz szami777 #75969 üzenetére
Kovacic miatt néztem Inter meccseket. A srác nagyon nagy király...
Persze még fiatal, kissé rutintalan, de idővel atombiztos kezdő lesz. Igen nálam ő Real szint.Bale? Te láttad őt játszani az elmúlt 1 évben? 10 emberrel játszik a Madrid ha ő is pályán van.
A James-Hazard cserét hasonlóan érzem én is. Mindkettejüknek nagyon gyenge éve volt, egyik sem találja csúcsformáját, de nagyon nem örülnék a cserének. Oké, nálam James hendikeppel indul, nekem ő a favorit.
Hazard játékstílusa nagyon hasonlít Iscoéhoz, ketten feleslegesek lennének. -
KisTücsök
addikt
Az Atletico a tűzzel játszik.
___szerk: Hazardnak nem a teljesítményével van baj, hanem a hozzáállásával. Ha utóbbival rendben lenne, előbbivel sem lenne gond. PSG elleni meccs után nyugodtan fel is ülhetett volna a buszukra...
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz máyköl #75968 üzenetére
Nálad Kovacic real szint, de Bale nem?
"Egyébként te mint Chelsea szurkoló, mit szólsz a Hazard-James cseréhez?"
Nem szeretném. Ha Hazard megtalálná a régi formáját, akkor nagyon hasznos tagja a csapatnak. Én személy szerint jobb játékosnak tartom, mint James, de nem tudom teljesen függetlenül nézni, mert nem olyan sok Real meccset nézek.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
máyköl
veterán
válasz szami777 #75964 üzenetére
Nem igazán. Modricot szemezte ki.
Amúgy nálam is sok játékos nem Madrid szint jelenleg a keretbe:
Navas igen, Carvajal igen, Danilo nem, Arbeloa nem, Varane igen, Pepe már nem, Ramos már nem, Nacho nem, Marcelo igen, Modric igen, Kroos igen, Casemiro igen, Isco igen, James igen, Kovacic igen, Lucas V.igen, Jesé nem, Bale nem, Benzema nem, Ronaldo igen.Egyébként te mint Chelsea szurkoló, mit szólsz a Hazard-James cseréhez?
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
City-Kiev meccsel próbáltam magam szórakoztatni az este, de valami félelmetesen szar, ki is kapcsoltam a TV-t. Az egyetlen feljegyzendő esemény az volt, hogy az első 20 percben a city mindkét belső védője megsérült és le kellett cserélni.
(#75962) MikE008
(#75955) máyköl
Ha ezt a gondolatmenetet követjük végig, amit a kedves ismerősöd, érdekes, hogy Modric az nála, akinél kilóg a lóláb, és nem ér fel a régi nagyokhoz. Az ő logikája alapján a keret 70%-a nem Real szintű szerintem akkor. A többivel nincs baja?
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz 7600 GS #75957 üzenetére
Elküldtem neki.
Tessék, választ kaptál:
"Az ember vakon van, Modric a Barcába se férne be sem az argentin válogatottba. Fogalmatlan emberekkel nem szállok vitába, akik engem ebben a kérdésben meghallgattak 95 százalékban megértették mit mondok. Valószínű így lenne itt is, de mivel te vagy az összekötő kapocs, nem alakulhat másként... Azt is mondtad az embernek hogy jobb mint Busquets?" -
Tibiajax
nagyúr
fuh, de két kutyaütő szar meccs...
persze holnap meg egyszerre lesz két nagy meccs, megint, amikor pont focizni leszek.
mér' nem fordítva lett sorsolva -
7600 GS
addikt
válasz máyköl #75955 üzenetére
Nyugodtan szembesítd a ténnyel, hogy sajnos egy komplett idióta a tag.
Nagyon kevés játékos ennyire fineszes a jelenlegiek közül, mint a horvát, a Real Madrid esze és szeme a pályán.
Guti volt még hasonlóan nagy zseni számomra, bár sajnos ott a hozzáállásával voltak gondok.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz 7600 GS #75951 üzenetére
A Madridban is az.
Csak amiatt kérdezem, mert valakivel vitázom erről régebb óta. Szentül meg van győződve róla, hogy Modric nem Real Madrid szintű játékos...
Természetesen szerintem is az, nem lehet kérdés.De szerinte a Real Madrid történelmében a mércét olyan magasra tette a középpályásaival (Redondo, Makalele, Guti, Zidane), hogy nekik Modric a cipőjüket sem pucolhatná, ergo ő nem Madrid szintű játékos.
-
Tibiajax
nagyúr
máyköl nem, Pepe viszont bőven
-
máyköl
veterán
Urak!
Modric Madrid szintű játékos?
Elég egy igen vagy egy nem. -
-
venember83
nagyúr
Mi az istennyilának tették be az M4-et, ha a geokódolással ellehetetlenítik a legfontosabb sportesemények követését? Marhák.
-
addikt
Fradi monnyon le! Helyére Lesztert!
-
addikt
A fradi címer pont a többivel említhető egy lapon.
-
-
Tibiajax
nagyúr
check a topic-összefoglalót
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #75935 üzenetére
jó, a márc 2-i kupavisszavágót ne nézzük, második csapattal állhattatok fel..
a többin meg kb csak olyanok voltak hiányzók, mint csoda Khedira vagy brutto1db Marchisio. aztán csumimindegy, egy a lényeg, képtelen vagyok sajnos hinni abban, van bármi esélyetek is lesz így Münchenben..
de persze, hátha tévedek most ebben[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #75934 üzenetére
Nem éppen, a legutóbbi mindhárom Inter-meccsen voltak hiányzók a Juventusnál, de persze korántsem volt ekkora a dögvész, mint a holnapi Bayern elleni meccsen.
január 27.
A Juventus továbbra is nélkülözni kényszerül a sérülésből lábadozó Roberto Pereyrát és Mario Leminát, míg Simone Zaza sárgalapos eltiltását tölti majd. Massimiliano Allegri mester, már gondolva a hétvégi bajnoki mérkőzésre, pihenőt szavazott Sami Khedirának, s a német válogatott középpályás így kimaradt az Inter ellen készülő keretből.
február 28.
A Juventus keretében ismét ott lehet Giorgio Chiellini, Alex Sandro, Mario Lemina és Kwadwo Asamoah is, míg a bajorok elleni mérkőzést idő előtt befejező Claudio Marchisióra egy hetes pihenő vár.
március 2.
A Juventus keretéből ezúttal kimaradt Patrice Evra, valamint a Bayern München elleni mérkőzés után pihenőre kényszerülő Claudio Marchisio, a tíz napra kidőlő Giorgio Chiellini, továbbá a zebramezesek horvát támadója, Mario Mandžukić is inkább a hétvégi bajnoki mérkőzésre hangolódik majd, s a lelátóról szoríthat csapattársainak.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #75933 üzenetére
demost mondd, h nem így van/volt..
de ez csak az egyik, pont épp a rühes bajorok elleni sorsöntőn nem lesznek kulcsembereitek.. az egyetlen alkalomkor, amikor szurkolnék is a zebrák sikeréért. de máskor mindig vannak.
a hatalmas igyekvésnek, a tabella seggéből való feltörekvésnek ez lett az eredménye -
DeathBat666
aktív tag
válasz venember83 #75930 üzenetére
11 nap, a magyar-horvát barátságos meccsről beszélek
de köszi a választ, remélem láthatom élőbe -
venember83
nagyúr
válasz DeathBat666 #75929 üzenetére
Ma a csapattal edzett, szóval talán holnap játszani fog. Hogy meddig bírja, az viszont marha nagy lutri. Az EB meg messze van még.
-
DeathBat666
aktív tag
válasz venember83 #75911 üzenetére
Mandzukic milyen komolyan sérült meg?
Ugye azért magyarok ellen fog tudni játszani, megnézném őt (is) élőben. -
itouchfan
senior tag
válasz venember83 #75925 üzenetére
Iszonyatosan szurkolok a Juvenak, de Chiellini, Marchisio, Mandzukic, és Dybala nélkül esélyük sem lesz. sturaro játszik mondjuk Dybala helyett, Hernanes Marchisio helyett, a védelem probléma lesz, hogy 4 vagy 3 védő legyen (Rugani), elöl meg marad Morata és Zaza...
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Ringman
nagyúr
a milan és az inter orvosi stábja is hagy kívánnivalót maga után - enyhén szólva.
pár éve mindkét csapat tele volt sérülttel (internél ha jól emlékszem rafa és stramaccioni idején volt különösen sok kihagyás)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
veterán
A Bayern-nél is ez van/volt.
Tavaly is a kritikus időszakban nem volt sehol Robben-Ribéry.
Pep meg ha nem tud lépni a kontrák ellen, idén sem lesz BL csont. Bár idén a Margit nem olyan erős kontrázó eddig, mint pl. 2014-ben. Játékban meg a bajoroknál idén is csak a Barca a jobb/pariban van velük.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
venember83
nagyúr
válasz szami777 #75924 üzenetére
Viszont Allegrinek kell a saját stábját irányítani, új embereket toborozni, ha szükség mutatkozik rá, nem jól teljesítő emberektől elköszönni. Érdekes módon Conte alatt nem volt meg ez a folyamatos tumultus az orvosi szobában. Oké, hogy nem Allegri a hibás az erőnléti felkészítésért, de ő a főnöke annak, aki ennyire gyönyörűen elszúrta az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz venember83 #75923 üzenetére
Wenger is gondolkozik rajta több, mint egy évtizede.
Szerintem ne várj egyik napról a másikra javulást, illetve ne Allegrit hibáztasd, hanem az erőnléti edzőt/orvosi stábot, mert övék az utolsó szó az ilyen esetekben, nem az edzőé, mivel ő nem orvosi szakember.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #75922 üzenetére
Akkor most már az a lényeg, hogy a holnapi meccsen ne sérüljön meg senki. Allegrinek viszont nagyon el kellene gondolkodnia itt az erőnléti edzések tekintetében.
-
venember83
nagyúr
válasz Citroware #75919 üzenetére
Nem sok Juve-meccset láthattál az elmúlt pár évben. Nagyon nem jellemző, hogy 3-4 gólt kapjon a Juve. Anno még Conte idejében a Bayern ellen is két meccs kellett a négy gólhoz, pedig az Heynckes csapata volt, és a nagy Barcelona is többet (hetet) kapott attól a Münchentől. Nem azt mondom, hogy a Juventus lett volna ma az esélyes, ha mondjuk el is utaznak játékosok Münchenbe, de azért így leírni őket nagyon nem kellene.
[ Szerkesztve ]
-
itouchfan
senior tag
válasz venember83 #75918 üzenetére
Dybala sem lesz holnap, most írta a Juve hivatalos Facebook oldala.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
addikt
Nem oszt, nem szoroz. Őszintén szólva szerintem annyira sima ez a párharc, hogy tökmindegy, hogy 3:0-ra vagy 4:0-ra fog kikapni a Juve. Most attól függetlenül, hogy otthon nagy nehezen vissza tudták hozni a reményt, már a meccs elején eldőlt a párharc.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #75917 üzenetére
Csak harmadjára. Chiellini is kihagyott épp eleget, ha már itt tartunk. Csak Dybala ne sérüljön le, mert ott vége a szezonnak a Juve számára.
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
Inter ellen játszana mindenki, az a lényeg
-
HdRew
őstag
válasz venember83 #75914 üzenetére
Az nyilvánvaló volt az első meccsen, ha nem engedi a Juve játszani a Bayern fociját, akkor képesek hibázni, kérdés, Allegri mikor vállalja be azt a focit, amit az olaszok a második félidőben játszottak. Először meg kell őket szorongatni, hogy érezzék a nyomást a bőrgatyások, hibára kell késztetni őket, utána jöhet az elkapás. És nem gondoltam volna, hogy ennyi játékos távozása után Allegri meg tudja újítani a csapatát, szóval joggal lehet bízni, hogy sikerül kiejteni a Bayernt.
-
HdRew
őstag
No para, Allegri kifejezetten a tiki-takára szakosodott edző, a Barcát is meg tudta szorongatni, remélem a Münchent is elkapja a Juve, bár kérdés, hogy tudnak-e gólt lőni, mert a németeknek nem kell plusz gól, hogy továbbjussanak, viszont az olaszoknak igen, nagy meccs lesz, már alig várom.
-
venember83
nagyúr
Olasz lapok szerint holnap nem fog játszani sérülés miatt Chiellini, Mandzukic és Marchisio sem. Csak gratulálni tudok mindezért a szakmai stábnak! Komoly munka folyhat az erőnléti edzéseken, aminek eredményeképpen folyamatosan hiányoznak kulcsjátékosok.
-
törölt tag
Most komolyan Real-Barca vita lesz még abból is, hogy valaki egy angol csapatot ócsárol?
-
szab.tam
nagyúr
mostanában elég kevés pl. meccset látok.
(nincs digim, így marad a stream.)az a baj, hogy hiába szeretnénk jó angol klubbcsapatokat látni, most nem azok.
én a szigeti fociban pont azt szeretem, ami ellentéte a spanyolnak, olasznak.
elvileg.
hajt, nekimegy, nyers erőből leütközi, nem színészkedik, nem műfetreng, nem c*.
a mediterrán pont az ellentéte. legalábbis hagyományosan így kéne lennie.
ebben is változnak az idők.de ez mind tök 8, ha a legjobb 4 angol csapatot, (az kérdés, hogy melyikek is azok), kiállítjuk a 4 utolsó spanyollal szemben, valszeg verve mennek haza teázgatni du. 5-re...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
MPowerPH
félisten
válasz Tibiajax #75898 üzenetére
Te figyelj mar. Az Inter hany golt rugott 29 meccs alatt?(nem mintha szamitana, el vannak maradva mint a borravalo) Ahogy nezem az angol tabellat(javallom nezz ra), a Tottenham es a Leicester -en kivul mindegyik csapat kevesebbet rugott, mint 53 gol. OOpsz.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
szab.tam
nagyúr
válasz Tibiajax #75898 üzenetére
"juve-styleban"
azért az inter is megízlelte, milyen fincsi az az.és nem úgy van az. 93-ban lesz egy vendég gól...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest