Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Santi Mina a 35. percben már 2 gólnál és 3 gólpassznál járt, ezzel 5:0 a Valencia javára.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz L_YKing #74898 üzenetére
Akkor módosítom a k3rdést.. Mikor játszunk??
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Ez hihetetlen.. Pénteken mentem volna asszonyhoz, de gondoltam, jövök már csütörtökön.. Persze, hogy zakó.. Remélem, a bajnokit nem vasárnap játszuk, mert akkor annak is szevasz..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz szami777 #74894 üzenetére
Hát ez szar volt. Ezzel az El bíráskodással teljesen élvezhetetlenek a meccsek. Megtörik a lendületet, befújnak minden szart, aztán csodálkoznak hogy ellaposodik a meccs és mindenki a kontaktot keresi a helyzet helyett.
MU meg no comment.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
törölt tag
Nem hiszem el, hogy még egy ilyen Mityilandtól is képes kikapni a United...
Semmi akarás nem látszik rajtuk, pedig nem lett volna hülyeség az EL győzelemre hajtani ha már így alakult, mert a bajnokságban necces lesz a BL hely megint.
Smalling-ban meg nem tudom mit látnak egyesek, sosem tartottam őt olyan jó védőnek, ma is voltak hibázásai.
Közben látom xsanyi77 megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz szami777 #74893 üzenetére
Mégse
___
Nezem itt az EL parositasokat es igazabol a MU ennél gyengebb ellenfelet nem nagyon kaphatna már. De meg ezektol is kikapnak, nagyon ugy nez ki.
Ami azert erdekes, mert a top4 a bajnoksagban kizart h meg lesz, itt kene alkotni valamit.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Na most lesz jo a Spurs meccs.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz KisTücsök #74891 üzenetére
én nem. látjuk őket eleget a bajnokságban..
jövő héten arsenal-barca, ennyit mondok, nem többet. ennél nem lehet jobb párosítást mondani, számolom addig a napokatde ma este is vár ránk több jó kis páros
Borussia Dortmund v FC Porto
Marseille v Athletic Bilbao
Galatasaray v Lazio
Fiorentina v Tottenham Hotspur -
Enzolord
addikt
válasz venember83 #74887 üzenetére
Tibi?
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #74746 üzenetére
"Nem adjuk fel, még nagyon sok van hátra a végéig. Egy győztes csapat felépítése hosszú időbe telik, és szerintem az Inter többéves hátrányban van. Amíg ez összejön, átmegyünk még nehéz időszakokon. Decemberig minden jól ment, azóta viszont nehézségeink vannak. De erősnek kell lennünk, még akkor is, ha ez néha nehéz."
Vajon ki mondta mindezt?
-
Enzolord
addikt
válasz L_YKing #74885 üzenetére
Akkor meg ne vedd el a játékom..
-
Enzolord
addikt
válasz L_YKing #74883 üzenetére
Akkor jobban tudtam volna trollkodni..
-
Enzolord
addikt
válasz L_YKing #74881 üzenetére
Tegnap volt Argentin meccs?
-
Enzolord
addikt
válasz Melack #74878 üzenetére
Nem igazán hiszem.. Az egy relatíve gyenge bajnokság, nagyon kilóg a PSG..
Mondjuk egy Barca, Reál, BM, kifújja majd az orrukat, de bízom egy Londoni 1:0 ban is, amivel tovább mennek a londoni kékek ezek ellen..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz venember83 #74876 üzenetére
Áhá... Értem..
Ilyet manapság nagyítóval, ha lehet találni.. Sajnos..
Pont most nyilatkozta Keane is, hogy Hazard milyen egy p×cs, hogy a PSG elleni BL meccs előtt lenyilatkozta, hogy nehéz lenne ellenállni a PSG hívásának.. Azt mondta, ők rúgdosták volna edzéseken is, hogy hajtsa ki magát..Más: A Chelsea kevesebb pont hátránnyal követi a 14. helyen az első helyezettet, mint a második Monaco a PSG-t..
-
venember83
nagyúr
válasz Enzolord #74872 üzenetére
Úgy értettem, hogyha nem biztos abban, hogy a Juventushoz akar szerződni, és a torinóiakkal akar komoly eredményeket elérni és fejlődni, akkor kár vele foglalkozni. Ezekre az egyértelmű célokra gondoltam. Volt már a Juventusnál Anelka, Bendtner, Lúcio, Hernanes; jöttek, pénzt kerestek, aztán mentek is tovább érdemi hozzájárulás nélkül. Na ilyen nem kell.
-
Enzolord
addikt
válasz #84221696 #74873 üzenetére
Punt az amerikai fociban van, ne keverd ide..
-
Enzolord
addikt
válasz venember83 #74871 üzenetére
Mi manapság az egyértelmű cél a fociban?
Ezt kifejtenéd?
Ja, és nem trollkodás akar lenni a kérdés..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #74867 üzenetére
Mire gondolsz?
-
KisTücsök
addikt
Draxler mi gólt vágott.
Kíváncsi leszek, ő is hol köt majd ki.
-
szab.tam
nagyúr
nem vicc, komolyan kérdezem.
a margit ebben a mezben milyen eredményeket hozott idáig?
kik ellen és hol?
naygon örülnék, ha tudja valaki.***
(#74861) bagyulajuve
nem lekezelő akart lenni, hanem szimplán szarkasztikus. ha emlékszel vitrayra, neki voltak hasonló megnyilvánulásai.
szerintem teljesen rendben volt.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
bagyulajuve
addikt
Remélem ma Hajdú B jobban közvetít, mint tegnap Gundel, mert az botrányos volt. Ennyi fikázásra és lekezelő megnyilvánulásra nem is emlékszem riportertől.
Bízom benne, hogy ez a Roma-Real legalább olyan jó meccs lesz, mint a tegnapi PSG-Chelsea.Resistencia eterna
-
L_YKing
addikt
Pffeejjj Szarez mit tekert a hosszuba..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
addikt
Ma volt nálunk Egervári, nekem ez olyan furcsa, hogy ilyen híres ember, akit csak a TV-ben láttam, meglátogatta nagyapám, mert társak voltak régen a katonaságban és mindketten edzők is.
-
szami777
addikt
Nem tudja valaki, hogy miért volt tegnap EL meccs?
Az összes holnap van, a tegnapi Fener meccset kivéve.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
L_YKing
addikt
A fu alatt!!!
Benga vedelem.. Pedig ezt kene hozni es meg van a 6 & 7 pont.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz KisTücsök #74855 üzenetére
Mintha az a kéz egy fegyver lenne..
-
Enzolord
addikt
válasz lacy86 #74853 üzenetére
-
lacy86
addikt
Nah, nyertek az olajmagnas divat drukkerek
-
NyxNyxNyx
addikt
Most látom, hogy tényleg van olyan játékos hogy Baba. Pedig mit törtem a fejem, hogy kinek a becézése lehet...
-
szab.tam
nagyúr
válasz Tibiajax #74785 üzenetére
(kis fáziskéséssel....)
(#74804) 7600 GS
az öregek ismerik a szásás viccet, aminek a rövid verziója:
- van akváriumod?
- nincs.
- akkor b*i vagy.nem fejtem ki, de itt valami ilyesmiről van szó.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Cartevo
őstag
Fener-Moxva 2-0
Benfica-Zenit 1-0 -
KisTücsök
addikt
válasz L_YKing #74847 üzenetére
Hát azért annyira nem. Baba jobb volt az tény, ha már választani kell.
Egyébként vagy ez, vagy ivanovics a szélre, azpi a túloldalra, baba meg a padra. És ezt ne. De tényleg. Soha többet.
Kár, hogy iva beragadt, ezen ment el. De most nem fogom szidni. Kivételesen.
Holnap meg roma-reál. Jó lesz az is.
xsanyi77: hja, csak a szokásos. Gólt kapunk és hagyjuk tovább támadni őket...
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #74846 üzenetére
2. Felidovel nem vagyok kibekulve. Gol utani jatekkal meg plane.
Viszont szerintem az eddigi psg chelsea meccsek kozul ez volt a legelvezhetobb. Sok helyzet es volt porges ahogy lattam. Hazardot hiba volt lehozni nagyon tetszetosen jatszott.Kikaptunk, de szerintem tovabbjuthatunk.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Egyetlen egyszer bakizott a védelem, és ki is használták a párizsiak.
Nem baj. Jó volt ez, jól toltuk. Baba nagyon jó ott, Azpi a túloldalon szintén. Ha a visszavágóra megbontja ezt a védelmet Hiddink, akkor nincs esélyünk. Ha nem, akkor lehet, mert nem jobbak annyival egyáltalán Ibraék.
Hazard - Oscar cserét nem értettem még. Szegény brazilt észre sem lehetett venni abban a 20 percben.
-
KisTücsök
addikt
Gundelnek adjon már valaki egy popfiltert. Hát elképesztő...
szerk: na fasza.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #74839 üzenetére
Jár.. Vasárnaponként az ATVn van, Sanyi bácsi a tanár..
-
szami777
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Uhh, ezt a Gerát be kéne fizetni egy kommunikációs tréningre.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
nesztek kutyák
Mikelnek meg van bocsájtva. ez az ember is szökő évente egyszer rúg gólt.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
pfff
-
NyxNyxNyx
addikt
na a makkerek
Na 1-1 Mikel még ide? Helyettetek is felpofozom magam ezért a bűnrossz poénért.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Na gyerünk Chelsea, kellenek azok a koeff pontok, vagy mik.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Te jó ég, milyet védett Trapp!
Szerk. Pedro elrúg a labda fölött...
barca0519951: a kapus érdemeiből nem von le
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
L_YKing
addikt
válasz Enzolord #74823 üzenetére
Mit kell megtapasztalnom?
Tibiajax: szerintem csak az igazsagot irtam. Nyers es szin tiszta igazsag, randi miatt biztos nem hagynek ki meccset... Csak dgas van ami miatt igen.
M4-en meg barmok okoskodnak.
Ja, hogy o csak Gera.. Ertem.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #74821 üzenetére
Egyszer majd ő is megtapasztalja..
-
7600 GS
addikt
PSG győz.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #74808 üzenetére
Ne aggódj, a szezon legfontosabb meccse a BL döntő lesz.
Egyébként, anno '12-ben úgy időzítettem a dolgaimat (mert valamikorra muszáj volt), hogy nem tudtam nézni a Napoli elleni visszavágót. Gondoltam itt úgysem lesz már semmi, innen már nem hozzuk vissza. Na, képzelt el, amikor megláttam az eredményt...
Azóta ilyen nincs. Minden egyes mérkőzést kötelező nézni. Meg kell oldani. Nincs kifogás!
-
Napfénysüti
nagyúr
-
lacy86
addikt
válasz venember83 #74801 üzenetére
Szerintem nem "alacsonyodik" le hozzank!
-
Enzolord
addikt
válasz szami777 #74814 üzenetére
Az évek, meg a rutin.. De gondolom, megvárod, míg elalszik, mielőtt felfeded a titkot..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz szami777 #74812 üzenetére
Óh, jajj.. Az nagyon veszélyes.. Akkor Neked mi marad?
Bár vendégségben felvághatsz vele, de a hideg téli estéken, amikor már csak egy fél üveggel van az az évi főzetből, és nem is tudsz már aznapra szerezni, akkor ez egy igen komoly támadási felület..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz szami777 #74810 üzenetére
Én pont a hétvégén mondtam asszonypajtásnak, miután ez volt a 3. együtt töltött meccsnapunk, és egy x kettő zakó, hogy át kell raknunk hétköznapra a talikat, mert nem jó ómen.. Picit meg is sértődött, de a serpenyő elkerülte a fejem egy pár centivel..
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz szami777 #74808 üzenetére
Mi lehet fontosabb???
Én bármit lemondanék, hogy nézhessem a csapatom a BLben..
De én ráérek csütörtökig idén..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #74800 üzenetére
X meglehet.
Közbe kiderült, hogy nem fogom tudni nézni a meccset
Kb a szezon legfontosabb meccse a kva mindenit neki, majd drukkolj helyettem is.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Enzolord
addikt
A hétvégi Messi büntető miatt szerencsére hazánk madridi és barcelonai vérű fiai összecsaptak, kitört a komment háború.. Végre.. Kár, hogy dolgoznom kell, nem tudom végig olvasgatni..
Ja, NSO facebook csoportjáról van szó..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
7600 GS
addikt
-
Melack
veterán
válasz venember83 #74801 üzenetére
Azért azt megnézem, hogy a Fradiban kergeti a bőrt....
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
venember83
nagyúr
válasz lacy86 #74793 üzenetére
Nekem az az abszurd ötlet ugrott be, hogy a jobb EB-szereplés érdekében az MLSZ engedélyezhetné, hogy valamely magyar klub leigazolja Dzsudzsit, hogy játékban legyen nyárig, mindezt a válogatott érdekében. Persze ehhez neki is sokat kellene engednie a követeléseiből. Egy kínai kiruccanás kifejezetten rossz lenne a válogatott szempontjából.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest